🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Drum normal dedi ama devam ederse kardiolaga gorunurum .
Ben 70 kiloyla basladim hedefim 62 olmakti, midi olarak diyete ocak ayinda basladim aralikli orucla verdim ama 63 te 1 ay takildim ,suan 61,9du en son.Ama 58 e kadar devam edicem, 5 li rakamlari
Gormek yani hayal bile edemiyorum 😍
Anladım canım eğer kendini eahat hissetmezsen mutlaka görün. Çok güzel vermişsin bence çok kısa sürede de 5lere gelirsin 😍😍

Selamlar kizlar çok şükür bugün eski beslenme düzenime dondum annemler gitti baştan başlıyorum bu hafta aldığım 750 gramı vermek hedefim👍
Kahvaltim 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin

Uzun bı sure spor yapamiycam galiba belimi fena incitmisim ama yediklerime ve su içmeye dikkat edicem

Bu arada tek tek alıntı yapamadım ama güzel dileklerde bulunan herkese cokk cokkk teşekkür ederim🌼🌼🌼Bı ara burda bahsetmiştim nedenini bilmiyorum ama çok mutsuzum diye inşallah yeni evim benim için yeniden doğuş olacak ❤️
Insallah canim gule gule oturun.
Tasindiniz mi ?

günaydın hanımlar diyetisyen e randevu aldım biraz araştırdım meditasyonlu seans yapıyormuş inşallah hayırlara vesile olur bir takım hurafelere kanmıyorumdur öyleyse çok gülerim :KK53:
Faydasi olur umarim🥰
Sayende biz de ogrenmis oluruz.

İmdat kızlar abim geldi, bereber yiyoruz yiyoruz 😬 biri beni durdursun yoksa cuma fena artı olurum 😬 3 gün detoks olmadı 🥴
😊😊Bu süreçte birinin gelmesi fena etkiliyo ama insan da özledikleriyle yeyip içerek keyif yapmak istiyor.Bende annemle babamla keyifle yedim valla 1 hafta boyunca sapittim napiyim 1 senedir görmüyordum😫ama sen benim gibi yapma az az sapıt😉😁😁

Kahvaltı
Sosisli kaşarlı yumurta
İki dilim ekmek

Ara öğün
Sade türk kahvesi
İki tam ceviz içi
Bir kare bitter çikolata

Öğle yemeği
1 kase mantar çorbası
Yarım dilim ekmek
Yarım portakal

günaydın hanımlar diyetisyen e randevu aldım biraz araştırdım meditasyonlu seans yapıyormuş inşallah hayırlara vesile olur bir takım hurafelere kanmıyorumdur öyleyse çok gülerim :KK53:
Hipnozla zayıflayan bile var, ama ben senin tek başına da başaracağını biliyorum, yine de motivasyon olacaksa dene tabi 😃

Bu arada tek tek alıntı yapamadım ama güzel dileklerde bulunan herkese cokk cokkk teşekkür ederim🌼🌼🌼Bı ara burda bahsetmiştim nedenini bilmiyorum ama çok mutsuzum diye inşallah yeni evim benim için yeniden doğuş olacak ❤️
İnşallah sana uğurlu gelir yeni evin, ayrıca aldığın o artılar cuma eksi olur eminim 🤩

😊😊Bu süreçte birinin gelmesi fena etkiliyo ama insan da özledikleriyle yeyip içerek keyif yapmak istiyor.Bende annemle babamla keyifle yedim valla 1 hafta boyunca sapittim napiyim 1 senedir görmüyordum😫ama sen benim gibi yapma az az sapıt😉😁😁
Ya evet bazen oluyor öyle, ama biz bu işi öğrendik, yeniden başlamasını biliyoruz 🤩😃

Kahvaltı
Sosisli kaşarlı yumurta
İki dilim ekmek

Ara öğün
Sade türk kahvesi
İki tam ceviz içi
Bir kare bitter çikolata

Öğle yemeği
1 kase mantar çorbası
Yarım dilim ekmek
Yarım portakal
Afiyet olsun canım cok Güzel 👍