🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın canım ❤️ bu çarpıntılara çare bulman lazım, Dr. Gittin mi ne diyor, 😔. Acaba psikolojik olabilir mi, bunu da bir araştır derim 🤔 Kilo vermişsin tebrikler, biraz daha sık uğra lütfen kalan 3 haftamız verimli ve keyifli geçirelim, günlük menü bildirimi bekliyorum senden 😘

Sağol canım 😘 sabah kalktım her yer her yerde :olamaz:

Tebrik ederim canım 💃👯💃👯🏆

69.4 mü gördüm ne güzel 69 lar gelmiş, bu 1 ayı güzel değerlendirirsek mutlu olacağız kesin 🤩🤩🤩

Olsun olsun 👍😃

Günaydın canım ❤️ tebrik ederim çok güzel bir eksi 🏆👯💃👯🏆🤩
Canım geçen hafta kim gelecek kim devam edecek bilemediğim için ses çıkarmadım ama bundan sonra daha sık görmek istiyorum seni, olur mu😘

Tebrik ederim canım cok Güzel vermişsin, yemedim çikolata değil mi 😬

Günaydın tatlım 😘

Sabah sabah onca iş arasında yine iyi çekmişim foto :KK70:
Çok teşekkür ederim 😍 sonunda 60 lar göründü ucundan inşallah 50 leri görmekte nasip olur 🙏

Lusi tebrik ederim 🤩 bu hafta daha güzel sonuç alacaksın inanıyorum, daha sık bekliyorum 🤩
63 görsem kurumda tatlı dağıtacağım hahahha o kadar yetti canıma :KK53:
Vakitsizlikten değil aslında gelmeyişim kaynaşamadım gibi sohbet muhabbet edebilsem müdavimi olurum çenem düşüktür :KK70::KK53::KK53:

63 görsem kurumda tatlı dağıtacağım hahahha o kadar yetti canıma :KK53:
Vakitsizlikten değil aslında gelmeyişim kaynaşamadım gibi sohbet muhabbet edebilsem müdavimi olurum çenem düşüktür :KK70::KK53::KK53:
İnan bende öyle, 63 nasıl iyi geldi bana haftaya sende gör, tatlı dağıt ama yeme 🤩

Canım kimse gelmezse nasıl kaynaşma olabilir acaba 🤔 bu hafta hepinizi kaynaştıracağım gözünüz burada olsun :rolleyes: ne kadar paylaşım yaparsak o kadar güzel kilo veririz değil mi 🤩

Günaydın canım ❤️ bu çarpıntılara çare bulman lazım, Dr. Gittin mi ne diyor, 😔. Acaba psikolojik olabilir mi, bunu da bir araştır derim 🤔 Kilo vermişsin tebrikler, biraz daha sık uğra lütfen kalan 3 haftamız verimli ve keyifli geçirelim, günlük menü bildirimi bekliyorum senden 😘

Sağol canım 😘 sabah kalktım her yer her yerde :olamaz:

Tebrik ederim canım 💃👯💃👯🏆

69.4 mü gördüm ne güzel 69 lar gelmiş, bu 1 ayı güzel değerlendirirsek mutlu olacağız kesin 🤩🤩🤩

Olsun olsun 👍😃

Günaydın canım ❤️ tebrik ederim çok güzel bir eksi 🏆👯💃👯🏆🤩
Canım geçen hafta kim gelecek kim devam edecek bilemediğim için ses çıkarmadım ama bundan sonra daha sık görmek istiyorum seni, olur mu😘

Tebrik ederim canım cok Güzel vermişsin, yemedim çikolata değil mi 😬

Günaydın tatlım 😘

Sabah sabah onca iş arasında yine iyi çekmişim foto :KK70:
Tamam canım bu hafta hergün burdayım inşallah 😍🤗👍

Kahvaltım

1 haslanmış yumurta
5 ad. yeşil zeytin
5 ad. siyah zeytin
1 çeri domates
Salatalık maydonoz
Biberiyeli tarçınlı yeşil çay

İnan bende öyle, 63 nasıl iyi geldi bana haftaya sende gör, tatlı dağıt ama yeme 🤩

Canım kimse gelmezse nasıl kaynaşma olabilir acaba 🤔 bu hafta hepinizi kaynaştıracağım gözünüz burada olsun :rolleyes: ne kadar paylaşım yaparsak o kadar güzel kilo veririz değil mi 🤩
Benden önce 63 e ulaşmış olmanı göz ardı etmiyorum bilesin :KK53: :confused:

Ben gün boyu en fazla 1 litre su içebiliyorum oyüzden dün akşamdan 1.5 litre detoks suyu hazırladım 1 litre de sade su içersem süper olucak.

Canlar hepinizi tebrik ederim azminizden dolayı çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah 👍💪🤗

Tamam canım bu hafta hergün burdayım inşallah 😍🤗👍
Evet canım biraz emek vermezsek yarışın pek anlamı olmaz , amaç ne biliyor musun senden güzel menü spor görüp bende gaza gelmeliyim, kaçamak yapacağımız zaman burada bir yarış içinde olduğumuzu hatırlayıp hemen o cısları yerine koymalıyız, gelip burada hava atmalıyız 😃🤩

X