🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar hanımlar iyi hayırlı deliksiz uykulu bol leptinli yağ yakmalı ve ekşınlı geceleriniz olsun :deli::KK70:
Ekip yenilenmiş değişmiş tanışıp kaynaşırız kısa sürede inşallah benim hayırsızlığımdan bunlar zaar :KK53:

Kızlar bu arada bi süredir düşünüyorum kilo vermeyi engelleyen bir sorunum mu var diye zira bir ayda 2 kilo çok az geliyor bi hayli de mantıksız! beslenmeme dikkat edip spor egzersiz yürüyüş yapıp da böyle bir hal içinde olmayı :bicak:

Kronik kabızlık var sanırım diyet dedim mi tıkanıyor tüm yollar :KK14:

Kan değerlerime nelere baktırmalıyım, ne yaptırmalıyım fikri olan yazabilir mi ? :KK43:

Kızlar bu arada bi süredir düşünüyorum kilo vermeyi engelleyen bir sorunum mu var diye zira bir ayda 2 kilo çok az geliyor bi hayli de mantıksız! beslenmeme dikkat edip spor egzersiz yürüyüş yapıp da böyle bir hal içinde olmayı :bicak:

Kronik kabızlık var sanırım diyet dedim mi tıkanıyor tüm yollar :KK14:

Kan değerlerime nelere baktırmalıyım, ne yaptırmalıyım fikri olan yazabilir mi ? :KK43:
Canan Karatay, eğer kabızlık varsa beslenmenizi kontrol etmelisiniz, mutlaka bir yanlışlık vardır, diyor. Ben demiyorum 😀
Sabah 1 TK zeytinyağı denesen mi acaba 🤔

Gunaydin kizlar
Suan kahvaltida yaziyorum, hic bir diyete Sadik kalamadigim gibi isvec diyetinide sonlandirdim.
Kendime ozgu takiliyorum artik😃 direnci kirdimya mutluyum
Kabizlik bendede Var malesef diyetten dolayi
Cok dikkat etmiyorum ondan bence
Birde protein diyeti kotu kabizlik yapiyor

Bugunki kahvaltim
Dun yaklasik 2 saatlik yuruyus yaptim ve 2 ltreye yakin su
Bugunde ogle 2 den sonra yemiycem aralikli orucla devam
Kendimi iyi hissediyorum bu diyetle ,sinir yok ve 7 kilo verdim kisa surede

Eklentiler

• 20210315_084730.jpg
    20210315_084730.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
sebze yemeği yiyorum salata da yiyorum :63:
ama eti yumurtayı daha çok yiyorum
Sporda yapıyordun, o zaman biraz daha lifli gıdalar tercih etmelisin, karabuğday vs yiyor musun guliten yok sanırım onda, birde her gün bir saat belirleyip WC de beklemeni tavsiye ederim 👍

Gunaydin kizlar
Suan kahvaltida yaziyorum, hic bir diyete Sadik kalamadigim gibi isvec diyetinide sonlandirdim.
Kendime ozgu takiliyorum artik😃 direnci kirdimya mutluyum
Kabizlik bendede Var malesef diyetten dolayi
Cok dikkat etmiyorum ondan bence
Birde protein diyeti kotu kabizlik yapiyor
Çok iyi etmişsin bırakmama sevindim 😃

X