- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Al tabi, ölçülerini alıp bir yere kaydet, 1 ay sonra nasıl güzel incelediğini göreceksinAlırım kız hiç aklıma onu almak gelmediki dışarı çıkınca ilk işim
İnşallah olur canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al tabi, ölçülerini alıp bir yere kaydet, 1 ay sonra nasıl güzel incelediğini göreceksinAlırım kız hiç aklıma onu almak gelmediki dışarı çıkınca ilk işim
İnşallah olur canımm
Evet en büyük hatamız bir anda az yiyip 3 gün sonra aşırı yemek oluyor, bu yüzden öğünlerde doyacağız ve kilo vereceğiz,Aslında doğru diyorsun bu karatay diyetini araştırırkende öğünlerde doyun diyodu. Sağlıklı şeylerle tabi. Zeytin en az 10 tane olsun diyo mesela ben alışmışım tabağoma sadece 4 5 tane koyuyorum nebileyim
Akşamlarıda salataya ağırlık vericem evet seni dinleyeceğim başkanım
Aayyy inşallah görürümmAl tabi, ölçülerini alıp bir yere kaydet, 1 ay sonra nasıl güzel incelediğini göreceksin
Afiyet olsun canım, cuma günü için Güzel menüKahvaltı 11.00
Kırmızı biberli yumurta
Peynir
Yarım domates salatalık
1 dilm çavdar ekmeği
1 bardak çay
Ara 15.00
Şekersiz Türk kahvesi
Sütlü irmik tatlısı
akşam 19.00
Fırında tavuk patates
3 kaşık pilav
Yarım bardak ayran
Aşk olsun ne kusuru önerilerin beni motive ediyor çok iyi geliyorEvet en büyük hatamız bir anda az yiyip 3 gün sonra aşırı yemek oluyor, bu yüzden öğünlerde doyacağız ve kilo vereceğiz,
kuzum kusura bakma böyle önerilerde bulunuyorum ama aynı hataları yapmanı istemediğimden
Tamam o zaman, menülerin dolu dolu olsun, bize katkısı olmayan yiyecekler hariç tabi, onların ne olduğunu hepimiz biliyoruzAşk olsun ne kusuru önerilerin beni motive ediyor çok iyi geliyor
Sarayca sevgili rakibimEvet arkadaşlar yeni bir ay, yeni umutlar, biraz motivasyonu artıralım, zaten geçen ay bazı arkadaşlar ile ölçü almıştık, lütfen bu gün yine ölçülerinizi alın ve 1 ay sonra karşılaştıralım ayrıca kendimize plan yapalım, nasıl besleneceğiz, ne kadar spor yapacağız 1 ay sonra hedefimiz nedir lütfen yazalım hadi çayımı aldım bekliyorum sizleri
@SATURN71 Lusi kızlar siz devam edecek misiniz
@guziss35
@Lamaziaa
@Seda1985
@brctkc
@YuKaYu
badem000
Cookiie
@friendlyfriendly
@hilalce11
meliSSAnil
@askzor
@NEHIR34
@MuMu85
Seni rakip seçtim, kilolar aynı bakalım 1 ay sonra ne kadar kilo vereceğizSarayca sevgili rakibim
Olculerimi ilk etapta alip yazicam,kilom 63,9 hedefim 60 sonrada 58 e inmek .1 aylik surecte 60 i gorsem super olucak
Bugun isvec diyetine basladim.1 Hafta yapmayi dusunuyorum ben zaten hic bir diyete Sadik kalamiyorum. Malesef spor yapamiyorum oturarak calisiyorum. Pek su icemiyorum gunde 3 buyuk bardak yesil cay iciyorum.
Ilk gunum kacamaksiz gecti umarim hep oyle olur. Ogle yemegini 12 de aksami ise 16 h00 da yedim .
Yarismaci kizlara basarilar
Ay korkuttun beniSeni rakip seçtim, kilolar aynı bakalım 1 ay sonra ne kadar kilo vereceğiz
Ben devam edeceğim tabiki başka çarem yok zayıflamaktan başkaEvet arkadaşlar yeni bir ay, yeni umutlar, biraz motivasyonu artıralım, zaten geçen ay bazı arkadaşlar ile ölçü almıştık, lütfen bu gün yine ölçülerinizi alın ve 1 ay sonra karşılaştıralım ayrıca kendimize plan yapalım, nasıl besleneceğiz, ne kadar spor yapacağız 1 ay sonra hedefimiz nedir lütfen yazalım hadi çayımı aldım bekliyorum sizleri
@SATURN71 Lusi kızlar siz devam edecek misiniz
@guziss35
@Lamaziaa
@Seda1985
@brctkc
@YuKaYu
badem000
Cookiie
@friendlyfriendly
@hilalce11
meliSSAnil
@askzor
@NEHIR34
@MuMu85
Aaa korkmak ne demek, kendine güvenen rakibemi görmek istiyorum benAy korkuttun beni
Ben anca cene Var konusuyorum iste bide cumaya hic vermezmisim.Fisss diye Havam sonermis
Aynen canım bu ay daha güzel olsun, en az 3 kilo atalım bedenimizdenBen devam edeceğim tabiki başka çarem yok zayıflamaktan başka
Öyle yapıcam canımm bugün tarım kredinin detox çayını alıcaktım. Almışken bıraktım ya siz öneriyomusunu bu tarz çayları sanki bana bi yerden sakıncalı olcak gibi geliyorTamam o zaman, menülerin dolu dolu olsun, bize katkısı olmayan yiyecekler hariç tabi, onların ne olduğunu hepimiz biliyoruz
Saka canim tabiki elimden geleni yapicamAaa korkmak ne demek, kendine güvenen rakibemi görmek istiyorum ben
Ben hiç kullanmadım, detoks için kendim hazırlıyorum 1. Tarçın, taze zencefil, taze zerdeçal, 1 yeşil elma, karanfil ve yeşil çay 2. Yeşilçay demleyip soğuyunca 1 maden suyu 1 limon 1 lt olacak, bunlar çok işe yarıyor ama haftada 2 gün yeterli benceÖyle yapıcam canımm bugün tarım kredinin detox çayını alıcaktım. Almışken bıraktım ya siz öneriyomusunu bu tarz çayları sanki bana bi yerden sakıncalı olcak gibi geliyor
Bunu kaydediyim yaparımBen hiç kullanmadım, detoks için kendim hazırlıyorum 1. Tarçın, taze zencefil, taze zerdeçal, 1 yeşil elma, karanfil ve yeşil çay 2. Yeşilçay demleyip soğuyunca 1 maden suyu 1 limon 1 lt olacak, bunlar çok işe yarıyor ama haftada 2 gün yeterli bence
Canım bu ay çok güzel kilo verdin bence çok iyi gidiyorsun 60 lar çok yakınında, yeter ki sen pes etme ve bildiğin yoldan ilerle, senin yürüyüşlerin çok güzel ve kurtarıcı, bence hiç bırakmaSarayca
Oncelikle motivasyonun, emek verip zaman ayirip listeler yapman ,onerilerin icin cook tesekkurler sevgili sarayca
Ben su an 72.1 e dustum.hedefim 69 .01 yani 3 kilo.benim icin zor bir hedef.zira eylulden beri verdigimhepi topu 6-7 kilo .
Nasil bir yol izleyecegim.....kafam cok karisik aslinda kahvalti da karatay baslayip akabinde if yapip aksamina kalori sayanlardanim niye boyle oluyor...bilmiyorum... ama pes etmedwn devam ediyorumkendimi oldugum gibi kabul ettim
.aksamdan ertesi gun icin yeme plani yapiyorum genelde.o listeye uysam haftada 2 kilo veririm garanti.uyabildigim kadar yapiyorum.pes etmiyorum.sloganim su"evde herkese yenwk yapiyorum artik kendime de yapicam"
evde leslie yapmaya calisiyorum.2 mil yaptim hep bu ay onu daha duzenli yapmaya calisicam.sebze yeneklerine agirlik vericem.leblebili kahveli bir ara .bool su, 2.5 hedefim.fazla su icemiyorum ama havalar isiniyor artikbir de baharatli yogurt ekleyeyim.bel cevresi icin iyi olur ozellikle.....iste boyle.her turlu oneriye acigim.
2 detoks da çok iyi oluyor tabi her gün zararlı, haftada 1-2 ideal böbreklerimize yazıkBunu kaydediyim yaparım
onun içinde de baktım rezene, nane birkaç bitki daha vardı tam hatırlamıyorum
Pes etmeden devam edersen vermeye başlarsın hiç merak etmeSaka canim tabiki elimden geleni yapicam
Ama 1 aydir takildim ben veremiyorum
Neyse devam