🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın kizlar
Günaydın canım
Sarayca düne kadar bana da sorsan yok derdim ben hiç verimli olamıyorum saçma dapan bu psikolojideyim neyse bu bir ayda en azından iki kilo verebilirim belki bilmiyorum hayrlisi
Canım kendi aramızda vereceğiz, yarış dediysek sırf motive olalım diye ad değişikliği işte sıkılmadan yolumuza devam edeceğiz, istersen sen beden ölçülerini al, kilo bildirme, nasıl mutlu olacaksan öyle devam edelim
Günaydın
Afiyet olsun ben bu gün sadece peynir yedim, bu nedenle paylaşmadım foto

Ay inşallah bir an önce hedef kiloma gelip korumaya geçmek istiyorum birlikte başaracağız asla vazgeçmek yok

Slm kizlar
Tekrar devam ediceksiniz benide aramizda alin lutfen bazan Lamaziaa ile yazisiyorduk kendi topiginde.
Nerdeyse 70 ile basladim ve 1,5 aydir devam ediyorum suan 63 kiloyum ve 1 aydir ayni .
Ideal kilom 58 boy 168
1 aydir bayagi sallandim yani kendime gelmem lazim duraklayan kilomu harekete gecirmem gerek.

Tamam canım tabiki gelebilirsin bu ay biraz dikkat edip hedeflerimize biraz daha yaklaşalım hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…