İnşallahGrubu kuranSarayca canım ama eğer aramıza katılırsan motive olacağından eminim.insallah hedefledigin kilolara ulaşırsın
HoşbuldumTamam canım hoşgeldin, kilo çizelgen doğru mu 5 ayda mı verdin kilonu
Günaydın canımGünaydın kizlar
Canım kendi aramızda vereceğiz, yarış dediysek sırf motive olalım diye ad değişikliği işteSarayca düne kadar bana da sorsan yok derdim ben hiç verimli olamıyorum saçma dapan bu psikolojideyim neyse bu bir ayda en azından iki kilo verebilirim belki bilmiyorum hayrlisi
GünaydınGunaydin
Afiyet olsun
Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin, bu ay yine güzel kilo vereceğine inanıyorum, ben geçen ay çok spor yapamadım ama bu ay daha iddialıyım, seninle güzel spor yapıp verdiğimiz kilolara cila yapalımHoşbuldum8 kiloyu geçen yıl vermiştim 90 kiloyla başladım 5 ay önce
Ay inşallah bir an önce hedef kiloma gelip korumaya geçmek istiyorumMaşallah canım çok güzel kilo vermişsin, bu ay yine güzel kilo vereceğine inanıyorum, ben geçen ay çok spor yapamadım ama bu ay daha iddialıyım, seninle güzel spor yapıp verdiğimiz kilolara cila yapalım
Günaydın canım nerelerdesin nasılsıngünaydınn kızlarr
İnşallah canımAy inşallah bir an önce hedef kiloma gelip korumaya geçmek istiyorumbirlikte başaracağız asla vazgeçmek yok
Sagol cnmolsun canım
Tunaydin kizlar
TünaydınSagol cnm
Cumadan sonra kacamak yapmadim ama bu hafta tarti düşmedi nedense
Pazartesi artiyla basladim, bugün bile hala artidayim
İYİYİM CANIM İŞYERİNDE Bİ İKİ OLAY VARDI ŞÜKÜR İİYİM SEN NASILSINNGünaydın canım nerelerdesin nasılsın
Hamdolsun canım iyiyim, hep iyi olalım, yarın tartıya hazır mısınİYİYİM CANIM İŞYERİNDE Bİ İKİ OLAY VARDI ŞÜKÜR İİYİM SEN NASILSINN
Tamam canım tabiki gelebilirsinSlm kizlar
Tekrar devam ediceksiniz benide aramizda alin lutfenbazan Lamaziaa ile yazisiyorduk kendi topiginde.
Nerdeyse 70 ile basladim ve 1,5 aydir devam ediyorum suan 63 kiloyum ve 1 aydir ayni .
Ideal kilom 58 boy 168
1 aydir bayagi sallandim yani kendime gelmem lazim duraklayan kilomu harekete gecirmem gerek.