Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım bu ay yeni arkadaşlar ile daha güzel kilo verelim,Merhaba kızlar masallah cok guzel yapıyorsunuz ben de yeni aya baslamak istiyorum sızınle
Hosbuldummm cok tesekkurler verelim ınsallah yarın mı baslıyorsunuz canım tekrar yoksa 13u muHoşgeldin canım bu ay yeni arkadaşlar ile daha güzel kilo verelim,
Canım yarın kilo bildirin, haftaya tablomuzla 1. Haftayı bitiririz, bu hafta başlangıç kilonuz olur,Hosbuldummm cok tesekkurler verelim ınsallah yarın mı baslıyorsunuz canım tekrar yoksa 13u mu
TmmdirCanım yarın kilo bildirin, haftaya tablomuzla 1. Haftayı bitiririz, bu hafta başlangıç kilonuz olur,
meliSSAnil H hilalce11
TamamdırCanım yarın kilo bildirin, haftaya tablomuzla 1. Haftayı bitiririz, bu hafta başlangıç kilonuz olur,
meliSSAnil H hilalce11
Afiyet olsun canım cok Güzelİyi aksamlar diyeyim artık :)
Sabah normal kahvalti yaptim. Daha sonra muzlu kefir ictim.
Akşam icinde firinda karisik sebze harmanladim onu pisircem. Mantar,havuc,az patates, brokoli
Hemen hemen aynı, bende 2 öğün tercih ediyorum , sabah ekmek yiyorum ama,Benim her sabah kahvaltim aynı 2 yumurta ( 1 bucugunu ben yiyorum yarısını kızım yiyor ) peynir zeytin domates salatalık havuç yeşillik vs. ve ceviz klasik Karatay kahvaltisi akşam da et tavuk balık veya sebze veya bakliyat salata yoğurt bu şekilde besleniyorum
Merhaba canım mesajını aradım buldum, geçen hafta yeniden yarış düşünmüyordum bu nedenle cevap yazmadım ama 4 hafta daha devam edeceğiz, katılmak istersen yarın tartı resminle gel olur muGünaydınnn
Bi daha yarışma olacak mı bende katılmak istiyorum
Ben öğleden sonra biraz halsizlesiyorum özellikle spor yapınca kan şekerim düşüyor sanırım emzirdigim için bir ara öğün yapıyorum kahve yanında birkaç kuru meyve veya hurma veya muz bu şekilde ve mutlaka 3 3.5 litre su içiyorum hergunHemen hemen aynı, bende 2 öğün tercih ediyorum , sabah ekmek yiyorum ama,
Coook tesekkurlerTamam canım tabiki gelebilirsin bu ay biraz dikkat edip hedeflerimize biraz daha yaklaşalım hepberaber
Çok güzel beslenmen, umarım burası uğurlu gelir sanaBen öğleden sonra biraz halsizlesiyorum özellikle spor yapınca kan şekerim düşüyor sanırım emzirdigim için bir ara öğün yapıyorum kahve yanında birkaç kuru meyve veya hurma veya muz bu şekilde ve mutlaka 3 3.5 litre su içiyorum hergun
Afiyet olsun canım cok Güzel bu hem kilo verme ve sonrasında koruma menüsü, ne aç kalırsın ne de tıka basa doyarsın keşke bende oturtabilsem menümümenüm
sabah 10.30
yarım dlm ekmek 1 sahamda yumurta 12 kadar zeytin peynir yeşillik
ara yeşilçay
ara 2 kuru incir 2 ceviz
ara yarım portakal
akşam 16.30
3 kaşık pilav balık salata
1 kornişon turşu
1 minnak acı biber turşu
su 2 lt bitti 2.5 olacak yatana kadar.
spor 2 mil leslie belki akşam 1 mil daha yaparım.yaparsam yazarım.
20 civarı yeşilçay içip günü kaparım.
Aynen canım amacımız bu zaten, birbirimizi görüp kendimize çeki düzen vermek,Coook tesekkurler
Birlikten kuvvet dogar demisler ya aynen oyle
Kendimi dizginlemem daha kolay olur sizlerle
teşekkürlerAfiyet olsun canım cok Güzel bu hem kilo verme ve sonrasında koruma menüsü, ne aç kalırsın ne de tıka basa doyarsın keşke bende oturtabilsem menümü