- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Nasıl bi kurumda çalışıyorsun canım rapor vs olsa keşke hastayken de çekilmez hiç iş güç çok haklısınYok canım halsizlik var, mecburen işe geldim, bizim şöyle rahat dinlenmeye bile hakkımız yok bazen çok bunalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bi kurumda çalışıyorsun canım rapor vs olsa keşke hastayken de çekilmez hiç iş güç çok haklısınYok canım halsizlik var, mecburen işe geldim, bizim şöyle rahat dinlenmeye bile hakkımız yok bazen çok bunalıyorum
Gecmis olsun insallah cabucak toparlarsin. İnan bende cocuklar hasta olunca uzuluyorum kendim hasta olcam diye daha cok korkuyorum. Kadinlarin hastalannasi demek evde tam bir kaos demekYok canım halsizlik var, mecburen işe geldim, bizim şöyle rahat dinlenmeye bile hakkımız yok bazen çok bunalıyorum
Allah'tan akşam mutfağı toplamış eşim, bir günde bütün ev karışıyorGecmis olsun insallah cabucak toparlarsin. İnan bende cocuklar hasta olunca uzuluyorum kendim hasta olcam diye daha cok korkuyorum. Kadinlarin hastalannasi demek evde tam bir kaos demek
Canımm bende motivasyon düşüklüğü var ama diyeti bırakmadım sadece kaçamak yapmak için fırsat kolluyorum :)))Herkese guünaydinnn mutlu huzurlu kaçamaksız günler herkese.
Kızlar sanki grupta bi motivasyon düşüklüğü mü var herkes biraz birakiyo gibi kimse ugramiyo pek kaç gündür.Yapmayin kızlar birbirimize destek olalım motive edelim 3 haftadır az çok hepimiz biseyler yapabildik verdiğimizi geri almayalım.Beni hep burası tutuyo cuma günü artık çıkmayım diye kendimi frenliyorum hep.Sanki bi hesap verme düşüncesi varmış gibi hissediyorum
gecmiş olsun canımmBu arada en kısa zamanda kardiyoloji ye gidicem..şimdilik randevu bulamadım ve bi kaç gün takip edicem..inşallah gelip geçici biseydir
İhmal etme canım panik atak falan mı var ablam da öyleydi ciddi bişey yoktur insallahBu arada en kısa zamanda kardiyoloji ye gidicem..şimdilik randevu bulamadım ve bi kaç gün takip edicem..inşallah gelip geçici biseydir
Kız nazar mı ettim sana naptımçok güzel devam ediyordun bak bu hafta salarsan tekrar 6 li rakamlara döneceksin bunu hatırla yanlış hatirlamiyosam 59 u görmüştün di mi.Canımm bende motivasyon düşüklüğü var ama diyeti bırakmadım sadece kaçamak yapmak için fırsat kolluyorum :)))
Tekrar motive olmam lazım ama bu güç kendimde var onu da biliyorum. Ha gayret yarın toparlayacağım inşallah
Kesinlikle sağlığın en önemlisi. Çok fazla spor yapınca vücut içinde iyi değil. hafta da 3 gün diyorlar. Kalp çarpıntılarına dikkat et türk kahvesi içme bence canım önemli bişey olabilir belki.Merhaba kızlar
Bugün klasik kahvaltımı yaptım.arada da şekersiz türk kahvesi içtim..dünden beri ara ara gelen kalp carpintim var sanki kalbim duracak gibi oluyo ve sonra hızlanıyo.o.anda nefesim kesiliyo gibi..sanırım bu ara kendimi biraz fazla zorladım..ona rağmen gram gram giden kilolarim beni üzdü.sabah tam 70 kg çıktım.cumaya kadar beslenmeme de dikkat edicem ama spora biraz ara vermem lazım umarım o güne kadar çok artı görmem..çünkü bı gün bile yapmasam hemen geri geliyo sanki..eşim de biraz ara ver çok yoruyosun kendini dedi..o yüzden bi kaç gün spor yok.. sağlığımız her şeyden önemli bugün tekrar anladım..
ayyy 60 olmuşumdur bence tartılmaya korkuyorum :)) 5 li rakamı görmüştüm. ama ben hep bi ileri iki geri yaptığım için oda çok üzmez :))Kız nazar mı ettim sana naptımçok güzel devam ediyordun bak bu hafta salarsan tekrar 6 li rakamlara döneceksin bunu hatırla yanlış hatirlamiyosam 59 u görmüştün di mi.
Yardim etsinler biraz gerekirse bu ara disardan yiyin ya da aperatif şeylerAllah'tan akşam mutfağı toplamış eşim, bir günde bütün ev karışıyor
Hic bir sey senden onemli degil. Bu hafta belki 70 gorursun ama haftaya 68 gorursun birden. Bu kadar yorma kendini.. birde spor da kaslarda şişlik yapar cok zorlama kendiniMerhaba kızlar
Bugün klasik kahvaltımı yaptım.arada da şekersiz türk kahvesi içtim..dünden beri ara ara gelen kalp carpintim var sanki kalbim duracak gibi oluyo ve sonra hızlanıyo.o.anda nefesim kesiliyo gibi..sanırım bu ara kendimi biraz fazla zorladım..ona rağmen gram gram giden kilolarim beni üzdü.sabah tam 70 kg çıktım.cumaya kadar beslenmeme de dikkat edicem ama spora biraz ara vermem lazım umarım o güne kadar çok artı görmem..çünkü bı gün bile yapmasam hemen geri geliyo sanki..eşim de biraz ara ver çok yoruyosun kendini dedi..o yüzden bi kaç gün spor yok.. sağlığımız her şeyden önemli bugün tekrar anladım..
Sevindim canımSağol canım iyi artık
Sağol canımharika irade canım tebrik ediyorum
Canım tatlı her yerde her zaman var, eğer hedef kilomuza gerçekten ulaşmak istiyorsak tatlı görünce gözümüze perde inmek zorunda bir süreBen çayı kahveyi sekersiz iciyorum bayadir alistim artik. Ama tatli gorunce dayanamiyorum
Sarayca benim 1saatte karışıyo yaaa tüm günüm oyuncak mutfak vs toplamakla geçiyo eğil kalk eğil kalkAllah'tan akşam mutfağı toplamış eşim, bir günde bütün ev karışıyor
Geçmişolsun canım önce sağlık gerekirse hem spora hem diyete ara verBu arada en kısa zamanda kardiyoloji ye gidicem..şimdilik randevu bulamadım ve bi kaç gün takip edicem..inşallah gelip geçici biseydir