Hadi inşallah çok hırs yaptım vallaİyi akşamlar canım, afiyet olsunbu hafta güzel bir eksi gelsin sana da
Evet ben çok uğrayamıyorum haklısın canım girdiğimde de mutlaka tüm mesajları okumaya çalışıyorum.modum biraz düşünce acaba kızlar ne yazdı diye girip motive oluyorumEvet canımbiraz daha sık uğrasanız aslında daha çok motive olursunuz, ekürin @duruece rakiplerin @L O L ve @beyaz lotus fazla göremiyorum sizleri
Peki ben neler yedimmBence akşam az ye
Aay neden tartı sonrası bi ödül vermiyosun kendine ayıp değilmiii
Canım bende başlıyım yarın. Bu akşamı anca telafi ederim. Neler yapıcaksın önerilere açığımCookiie canım ben yarın sabah ödem suları ile başlıyorum 1.800 Gr hedefim inşallah olacak çok sıkı tutucam canim
Eveet işimiz çok zor. Ne yemesek nasıl spor yapsak da yetişsek bilmiyorumSen ekürine @friendlyfriendly yı anlat biraz@GuZeLHaTuN007 da emin adımlarla ilerliyor, işiniz zor çok çalışmanız lazım
Evet rakiplerim dişli, senin rakiplerde dişli amaOo kendine dişli rakip seçmişsin
iyiyim canım saol. motivasyonunun yüksek olması çok güzel. başka türlü birşey olduğu yok zira. yoksa insan ya yerinde sayıyor ya da yukarı çıkıyor.İyi akşamlar canım nasılsın
Bu ara benim motivasyonum yüksek bu nedenle burada toplandık, benim enerjim düşerseMefkurem Zuhal abla gelir toplar bizi, yabancı değiliz, maksat el ele verip beraber kilo vermek
Canım gel yaz ki modunu yükseltmeye çalışalım, bunun için burada yazıyoruz zatenEvet ben çok uğrayamıyorum haklısın canım girdiğimde de mutlaka tüm mesajları okumaya çalışıyorum.modum biraz düşünce acaba kızlar ne yazdı diye girip motive oluyorum
Of ne güzel sımsıkısın demek kiBugün öğle arası işyerinden Kızılay a yürüdük bi arkadaşla git gel 1 saati geçti çok iyi geldi hava da yumuşaktı içimiz açıldı.
Kaç kilosun diye sordu ayy kaç duruyorum diye atladım 58 dedi hahhahah nasıl mest oldum nasıl nasıl
12 bin adım olmuş bugün Leslie yapsam iyi olur ama eşimle oturup dizi izleyesim var
HarikaSporu da yaptım.disari çıkamadım bugün Leslie ablayı da yapasim gelmedi evin içinde 4000 adım attım tempolu yürüyüş yaptım gibi oldu üstüne de bölgesel hareketler yaptım. 2 lt su içtim toplamda.gece de yeşil çay içerim büyük ihtimalle..gelsin bakalım eksiler
Afiyet olsun canım gayet az yemişsin tebriklerPeki ben neler yedimm
2 yk kısır
Bir kücük dilim börek
1 sarma
2 çatal pasta
Aay neden tartı sonrası bi ödül vermiyosun kendine ayıp değilmiii
Canım bende başlıyım yarın. Bu akşamı anca telafi ederim. Neler yapıcaksın önerilere açığım
Çünkü uzun zamandır düğmeleri kapanmayan gömleğimi giydim bugün kapandı düğmeler hiç potlukta kırmadı. Tabi normalde salaş durması gerekti o kadar durmadı ama. Bu kadarı bile motive etti beniAfiyet olsun canım gayet az yemişsin tebrikleryarından itibaren daha dikkatli olursun olur biter
Canım ekmek yemiyorsun herhaldeİyi akşamlar. Menüm
Sabah 9.00
Dereotlu peynirli omlet
Yeşilçay
13.00
1 kase yulafli yogurt
15.40
2 bisküvi
16.30
4 hurma
6 fındık
Turk kahvesi
19.00
Yogurtlu haşlama karnabahar
2 catal biber turşusu
Sıfır kaçamak diyeyim sanaEveet işimiz çok zor. Ne yemesek nasıl spor yapsak da yetişsek bilmiyorum