Hem wc hem ödemdendir belki.madensuyu bile ödem yapabiliyor.regl de etkiliyor. Sen doğru şeylerle devam et Canım.moral bozmak yokGünaydın kızlar bugün moralim sıfır artı 2 kilo bi kaç gündür WC ye çıkamıyorum onun etkisi mi noldu anlamadım
Afiyet olsun.çok güzel gözüküyor.Eki Görüntüle 2680626
peynirli,dere otlu,yulaf kepekli omlet ve kekik çayım
Kekik çayı adet düzensizliğine iyi geldiğini diyetisyenim söylemişti benim malum günler yakın faydası olsun diye içiyorumÇok güzel olmuş afiyet olsunkekik çayı denemedim hiç nelere iyi gelir.
Hemen moral bozma canım ya öyle olacaksa haftada bir tartil. Bazen sebepsiz ödem vs. Olur elbette
Olsun sen şişliğe takılma
Afiyet olsun
İş yerine göre gayet iyi kuzumBu gün çok geç kalktım hemen hazırlandım, eşim bıraktı. Tam inecekken çantamda su şişesinin kapağı gevşemiş pantolon ıslanmış ve ben son dakika farketmisim. Neyse kimse görmeden odama geçtim kurumasını bekliyorum ☺
Kahvaltım da acele ile hazırlandı. Pek estetik değil
Ama
Eki Görüntüle 2680627
Sağol canım hepberaber olsunAfiyet olsun.çok güzel gözüküyor.
Kızılcık reçeli yapmaya kalkıştım oda taştı sinirlerim gerginKahve içeyim dedim ama vazgeçtim, eve yürüyerek gideceğim evde kahvemi içeceğim. Hem spor yapmış olurum
Sadece kekiği sıcak suya mi koyuyorsun peki. Ya aslında haftada bir içilir güzelmiş. Tam ileri yaş çayı. Menopoza yakın içince daha faydalı olur belkiKekik çayı adet düzensizliğine iyi geldiğini diyetisyenim söylemişti benim malum günler yakın faydası olsun diye içiyorum
nette zayıflamaya sindirime iyi geldiği yazıyor
bende iştahımıda azaltıyor azıcık acı tatdından dolayı
İş yerine göre gayet iyi kuzumsağlıklı olsun yeter
Kizilciklar oldu muKızılcık reçeli yapmaya kalkıştım oda taştı sinirlerim gerginkahveyi sabırsızlıkla bekliyorum
Aynı yeşilçay gibi demleniyor çok beklememeye özen göster en fazla 5 dakika çünkü acı tadı çabuk çaya bırakıyorSadece kekiği sıcak suya mi koyuyorsun peki. Ya aslında haftada bir içilir güzelmiş. Tam ileri yaş çayı. Menopoza yakın içince daha faydalı olur belki☺
Eşimin arakadaşı bahçeden getirdi baktım çoktu hatta marmelat yapayım dedin şu an recel olsun artıkKizilciklar oldu mu
Kolay gelsin canım. Hiç yemedim reçelini.
Afiyetle yiyin canım. Reçel kahvaltıda çeşit oluyor iyi oluyor. Bizim bu sene gül ve vişne reçeli var.Eşimin arakadaşı bahçeden getirdi baktım çoktu hatta marmelat yapayım dedin şu an recel olsun artık
bu sene erken oldueşim çok seviyor benim pek aram yok
Gayet güzel denemeye değerAynı yeşilçay gibi demleniyor çok beklememeye özen göster en fazla 5 dakika çükü acı tadı çabuk çaya bırakıyor
aynen canım devam edicem ben doğru besleneyim elbet eksileri görcemHem wc hem ödemdendir belki.madensuyu bile ödem yapabiliyor.regl de etkiliyor. Sen doğru şeylerle devam et Canım.moral bozmak yok
bende kayısı şeftali çilek ve vişne yaptım kahvaltıda çocuklar severek yiyoAfiyetle yiyin canım. Reçel kahvaltıda çeşit oluyor iyi oluyor. Bizim bu sene gül ve vişne reçeli var.
ayy bende çilek yaparken taşırmıştım birazcık ocağa nefret ediyorum ocağa bi şey taşınca:)Eşimin arakadaşı bahçeden getirdi baktım çoktu hatta marmelat yapayım dedin şu an recel olsun artık
bu sene erken oldueşim çok seviyor benim pek aram yok temizledim biraz.
Bende çilek ve kızılçık yaptım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallahAfiyetle yiyin canım. Reçel kahvaltıda çeşit oluyor iyi oluyor. Bizim bu sene gül ve vişne reçeli var.
İşte buaynen canım devam edicem ben doğru besleneyim elbet eksileri görcem
Hazır recellerde daha iyi afiyet şifa olsunbende kayısı şeftali çilek ve vişne yaptım kahvaltıda çocuklar severek yiyo
Afiyetle yiyin canım aslında çileği çok severim ama yapmak nasip olmadı seneye inşallah. Belki incir reçeli yaparım daha önce hiç yapmadım amabende kayısı şeftali çilek ve vişne yaptım kahvaltıda çocuklar severek yiyo
Bende başıma ikinci kez geliyor sadece 10 dakika başından ayıldım hatta ocağın altını kıstımıştım oysaayy bende çilek yaparken taşırmıştım birazcık ocağa nefret ediyorum ocağa bi şey taşınca:)