- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Can sağlığı olsun, benim güzel arkadaşım şimdi bir güzel temizler ocağıBende çilek ve kızılçık yaptım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah
sinirin geçerse Kalkıp konserve menemen yapaçağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can sağlığı olsun, benim güzel arkadaşım şimdi bir güzel temizler ocağıBende çilek ve kızılçık yaptım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah
sinirin geçerse Kalkıp konserve menemen yapaçağım
Çoğunu temizledim oldu artık buna çıksın derler büyüklerimizCan sağlığı olsun, benim güzel arkadaşım şimdi bir güzel temizler ocağı
aynen canım teşekkür ederim sizede afiyet olsunHazır recellerde daha iyi afiyet şifa olsun
sağol canım bende incir yapmadım bakalım belki bi gün kısmet olurAfiyetle yiyin canım aslında çileği çok severim ama yapmak nasip olmadı seneye inşallah. Belki incir reçeli yaparım daha önce hiç yapmadım ama
ayy aynı benim ne olursa zaten o 2 dk ayrılmalarda oluyoBende başıma ikinci kez geliyor sadece 10 dakika başından ayıldım hatta ocağın altını kıstımıştım oysa
ayyy bende canım bekliyorum yöneticilerden haberAy bize esnek çalışma gelebilir. Çok heyecanlıyım cocuklari rahatlıkla getiririm o zaman inşallah
Ben de yazı bekliyorlar bakanlıktanayyy bende canım bekliyorum yöneticilerden haber
Afiyet olsun eve gider gitmez kahve yapacağımEki Görüntüle 2680662
kahve ve incir aldanmayın 3 incir 4 taneydi
off ya en sevdiğim meyvedir bi şeftali bi incir afiyet olsun tatlımEki Görüntüle 2680662
kahve ve incir aldanmayın 3 incir 4 taneydi
bugün kahve vaktini iple cektim sanada şimdiden afiyet olsunAfiyet olsun eve gider gitmez kahve yapacağım
bende severim yaz geçmeden hiç değilse bir kerede olsa yemek lazım şifa kaynağıoff ya en sevdiğim meyvedir bi şeftali bi incir afiyet olsun tatlım
Ben de çok memnun oldum. Teşekkür ederim. Şeytanın bacağını burada kırmayı başardım. İnşallah sen de azimle devam edersin. Gerçekten izin, kilo olarak geri geliyor. Evinin yakınlarında yuruyebilecegin güzel bir yer varsa değerlendirmeni isterim. Diyetle ağır aksak gidiyorum mutlaka spor istiyor benim yaştaki metabolizma sıkıntı...Aynen canım gece yatarken karar veriyorum sabah dikkat ediyorum
Gun içinde kosturmadan yorulup ne olursa yiyorum
Ama bir yerden başlamam lazım
Bu yıl 1. Sınıf canım kismetse
Çok menmun oldum canım
Ayrıca tebrik ederim süper kilo vermişsin
Darısı başımıza
Bizde 10.takimdayiz şimdi izinliyim izin her zaman kilo almak oluyor bizde takımda 116 kilo ile izne çıktım şimdi 126 civarındayken malasef
İyiyim kuzum hamdolsun iyi olmana sevindim canım
Tabiki tanisabiliriz canım
48 yaşındayım 4 oğlum var çok şükür
Antepteyim sismanim
Öğretmenim
Bir ara buralarda çok kilo verdim hepsini değil ama bayağı aldım
Bizde seni tanıyabilir miyiz canim
Afiyet olsunbende öğle 20 dk yürüdüm 3 kaşık yoğurt 1 adet şeftali 8-10 adet çiğ fındık
Allah iyilik versin canımDebelenip duruyoruz abla napalım iyi olmaya çalışıyoruz.
Çok mu aldın kilo