🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Evet canım 🤩 biraz daha sık uğrasanız aslında daha çok motive olursunuz, ekürin @duruece rakiplerin @L O L ve @beyaz lotus fazla göremiyorum sizleri 🥴
Evet ben çok uğrayamıyorum haklısın canım girdiğimde de mutlaka tüm mesajları okumaya çalışıyorum.modum biraz düşünce acaba kızlar ne yazdı diye girip motive oluyorum 😄

Bugün öğle arası işyerinden Kızılay a yürüdük bi arkadaşla git gel 1 saati geçti çok iyi geldi hava da yumuşaktı içimiz açıldı.
Kaç kilosun diye sordu ayy kaç duruyorum diye atladım 58 dedi hahhahah nasıl mest oldum nasıl nasıl :confused: :21:

12 bin adım olmuş bugün Leslie yapsam iyi olur ama eşimle oturup dizi izleyesim var :KK53:

Sporu da yaptım.disari çıkamadım bugün Leslie ablayı da yapasim gelmedi evin içinde 4000 adım attım tempolu yürüyüş yaptım gibi oldu üstüne de bölgesel hareketler yaptım. 2 lt su içtim toplamda.gece de yeşil çay içerim büyük ihtimalle..gelsin bakalım eksiler💪

Bence akşam az ye :dondurma: :ıslık:
Peki ben neler yedimm🤣
2 yk kısır
Bir kücük dilim börek
1 sarma
2 çatal pasta ☹️
Bencede Cookiie Cookiie akşama karnabahar yicem ben 🤪
Aay neden tartı sonrası bi ödül vermiyosun kendine ayıp değilmiii 😅😂😂😅😅😂😂😅
Cookiie Cookiie canım ben yarın sabah ödem suları ile başlıyorum 1.800 Gr hedefim inşallah olacak çok sıkı tutucam canim 👍
Canım bende başlıyım yarın. Bu akşamı anca telafi ederim. Neler yapıcaksın önerilere açığım😅
Cookiie Cookiie gömüyordu börekleri çörekleri :rolleyes: Aijoo Aijoo ve Mefkurem Mefkurem sıkı rakip ona göre, benden söylemesi yani :dondurma:
:olamaz::olamaz:

iyi akşamlar kızlar. yokluğumda benim efsane hatunlar sana kaçmış anlaşılan Sarayca Sarayca
İyi akşamlar canım nasılsın ❤️
Bu ara benim motivasyonum yüksek bu nedenle burada toplandık, benim enerjim düşerse Mefkurem Mefkurem Zuhal abla gelir toplar bizi, yabancı değiliz, maksat el ele verip beraber kilo vermek 🤩

İyi akşamlar canım nasılsın ❤️
Bu ara benim motivasyonum yüksek bu nedenle burada toplandık, benim enerjim düşerse Mefkurem Mefkurem Zuhal abla gelir toplar bizi, yabancı değiliz, maksat el ele verip beraber kilo vermek 🤩
iyiyim canım saol. motivasyonunun yüksek olması çok güzel. başka türlü birşey olduğu yok zira. yoksa insan ya yerinde sayıyor ya da yukarı çıkıyor.

Bugün öğle arası işyerinden Kızılay a yürüdük bi arkadaşla git gel 1 saati geçti çok iyi geldi hava da yumuşaktı içimiz açıldı.
Kaç kilosun diye sordu ayy kaç duruyorum diye atladım 58 dedi hahhahah nasıl mest oldum nasıl nasıl :confused: :21:

12 bin adım olmuş bugün Leslie yapsam iyi olur ama eşimle oturup dizi izleyesim var :KK53:
Of ne güzel sımsıkısın demek ki 💪🤩

Peki ben neler yedimm🤣
2 yk kısır
Bir kücük dilim börek
1 sarma
2 çatal pasta ☹️

Aay neden tartı sonrası bi ödül vermiyosun kendine ayıp değilmiii 😅😂😂😅😅😂😂😅

Canım bende başlıyım yarın. Bu akşamı anca telafi ederim. Neler yapıcaksın önerilere açığım😅

:olamaz::olamaz:
Afiyet olsun canım gayet az yemişsin tebrikler 👌 yarından itibaren daha dikkatli olursun olur biter🤩

Afiyet olsun canım gayet az yemişsin tebrikler 👌 yarından itibaren daha dikkatli olursun olur biter🤩
Çünkü uzun zamandır düğmeleri kapanmayan gömleğimi giydim bugün kapandı düğmeler hiç potlukta kırmadı. Tabi normalde salaş durması gerekti o kadar durmadı ama. Bu kadarı bile motive etti beni😍😍

İyi akşamlar. Menüm

Sabah 9.00
Dereotlu peynirli omlet
Yeşilçay

13.00
1 kase yulafli yogurt

15.40
2 bisküvi

16.30
4 hurma
6 fındık
Turk kahvesi

19.00
Yogurtlu haşlama karnabahar
2 catal biber turşusu
Canım ekmek yemiyorsun herhalde 😃 ben menüyü çok beğendim👌 ve biliyor musun çok güzelleşti menülerin 💪 günde 5 dilim ekmek yiyebilirsin aslında, tabi senin kararın, çünkü ne kadar az karbonhidrat alırsan o kadar az acıkırsın, böyle bir gerçek var 😀 bu yediklerini biküvi hariç tabi 😃 bol bol yeseydin hepsi sağlıklı çünkü 👌

X