benim uzun sürede 86 da takılı.. inse en az 83 sonra çıkıyor.Başlamadan Şunuda belirteyim Kendime
kaçamak günleri veriyorum ilk dönemlerde hafda bir
sonra 2 haftada bir şuan ayda 1 yapıyorum ama abartmıyorum ertesi gün devam etmiyorum sadece bir öğün özlediğim şeyi yiyorum 20 kiloyu verirken dondurma,hamburger,içli köfte, mantı, Habur işleri arda tatlı (benim tek şansım insülin direncim olması rağmen tatlıyla aram yok) haftada bir dışarda sağlıklı şeylerde yedim Izgara gibi vb yedim Ertesi gün tartı artı olasada diğer gün kontröl senin elinde eksi gelir Dedim bunu yapmamın nedeni diğer kilo verme döneminde sıfır kaçamakasız ilerledim korumada duvara tostlarım çünkü herşeyi çok özlemiştim kendime hakim olamadım
kısacası şu öncelikle sakin olmak lazım Vücudunu iyi tanı ona istediğini ver ama kontörül senin elinde olsun
tabi kendinizi iyi tanıyorsanız güzel bir yöntem ama yok ben çozuturum diyorsanız yapmayın
Bulunduğum bölgede bütün diyetisyenlere gittim diye bildiriyorum bu yüzden çok deneyimim var ara ara vücut analizi için gidiyorum artık şunu tahmin edebiliyorum bu ay benim şu listeyi yapmam gerekiyor diyebiliyorum
bu yüzden kendinizi iyi tanıyın denemekten korkmayın olmuyorsa ümitsizliğe kapılmayın farklı yöntemlerle devam edin mutlaka sonuca ulaşırsınız
96 kiloda 86 kiloda takıldığım dönemler oldu hata 86 da uzun süre takıldım pes etmek aklımdan bile geçmedi.
çok konuştum
öncelik kendimi tanitayim.Hoşgeldin o zaman
Olacaksın bu seferöncelik kendimi tanitayim.
adim Migi .31 yaşındayim kendim bildim bileli hep kiloluyum hiç bizamanda zayif insan olmadim.. ( diyet takılı bagimiligi)
en son 18 imde 52 yi gördüm..
Görmüşken öpeyimRica ederimYeni başlığınız hayırlı olsun salatacılar :))
Tanıştığıma çok memnun oldu insanı yoldan çıkaran takılmalaröncelik kendimi tanitayim.
adim Migi .31 yaşındayim kendim bildim bileli hep kiloluyum hiç bizamanda zayif insan olmadim.. ( diyet takılı bagimiligi)
en son 18 imde 52 yi gördüm..
geçen yıl 94 kiloydum. sonra indim 86 ya. bi çıkar çıkmaz... hamurişi yapmıyorum artık..Tanıştığıma çok memnun oldu insanı yoldan çıkaran takılmalarKorkma geçecek iraden vücudundan daha güçlü
En büyük silahının kontörlügeçen yıl 94 kiloydum. sonra indim 86 ya. bi çıkar çıkmaz... hamurişi yapmıyorum artık..
ama yemegimi fazlasini kaçirdiğima farkindayim
Astrolojiye inanırım. Fakat en büyük inancım insan beyni, eğer istersek, gerçekten istersek her şeyi başarırız.Aaaaa olmuş bileHadi hayırlı ugurlu olsun bol kilo vermeler olsun
astorolijiye inanırmısınız bilmem bu akşam yeni ay var yeni başlangıçlar yeni ayda yapmalı ve yeni dilekler dilemek lazımçok güzel bir tevafuk oldu bence Buda bize bir işaret olsun
birlikte çıktığımız bu yolda bol Kilo vermeli içinde güzel dostlukların olduğu eğlenceli günlerin bizim olmasını diliyorum
Baya yol katetmişsin, gerisi daha kolay gelsin. Bize katılmak ister misin?geçen yıl 94 kiloydum. sonra indim 86 ya. bi çıkar çıkmaz... hamurişi yapmıyorum artık..
ama yemegimi fazlasini kaçirdiğima farkindayim
Afiyet olsunBen bu enerjiyi sevdim
bugünkü istikrarlı menüm
sabah suyla yada maden suyu ile başlarım bugün birazcık geç kalktım
kahvaltım
1 yumurta az yağlı tavada pişti
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates salatalık kekik çayı
Ara:1 maden suyu 1 fincan sade Türk kahvesi
öğlen
1 büyük bardak kefir
salatalık domates
ara: bir maden suyu
Suda eriyen vitamin (doktor tavsiyesiyle kullanıyorum )
akşam
1 tabak etli yaz türlüsü(patatesinden çok az yedim Etini yemedim)
1 büyük bardak ayran
bugün Kayda değer su içemedimsporda evde hiç oturmadım desem
sana da afiyet olsun hemşomBen bu gün çok tok olduğumdan akşam yemeği yemedim. Sabah
Eki Görüntüle 2677625
Bunları yedim
Öğlen
6 adet incir
1 yumurta
Küçük bir parça Cevizli ekmek
Su Çok içtim
Bu ara menülerde bol bol göreceksinizsana da afiyet olsun hemşomİncir bu ara benimde aklımı çeliyor mevsimi geçmeden şifalanmak lazım
ben çok severimBu ara menülerde bol bol göreceksiniz ☺