Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef spor yapmadım. Çok tembelim çok
Doğru kalorisi yüksek. Sabah saatlerinde yenirse sorun olmaz sankiben çok severim ama diyetisyenler inciri pek sevmezler
Öyle olma öyle ama ben mevsiminde yenen meyvenin vücuda şifa verdiğine inanlardanın abartmadan günlük 1 2 taneden bir şey olacağını düşünmüyorum :)Doğru kalorisi yüksek. Sabah saatlerinde yenirse sorun olmaz sanki
Aslında hep diyete niyetlenip akşam cozutanlardanim. Dün Bismillah diyerekten başladım. Daha çiçeği burnundayimiyim kuzumsu içmeye niyet ediyorum
ne zamandan beri diyettesin
tartı 2 ileri 1 geri bende bakalım nerde kırılacak 80.3
Benim sevdiğim meyve sayılı incir üzüm çok seviyorum. Onları da yerim. Zaten diğer zamanda pek meyve yememÖyle olma öyle ama ben mevsiminde yenen meyvenin vücuda şifa verdiğine inanlardanın abartmadan günlük 1 2 taneden bir şey olacağını düşünmüyorum :)
ekmeğe yüklenme gerisinde sorun yok gibi
makarna pilav biraz olmamış gibi Bu gün kabonhira tüketmezsen yarına toparlamış olursunsabah:
yulaf-elma-tarçın-süt -bal karışımı..( bi ortaboy kase.
öğle:
et kavurma
bulgur pilavi cacik.
akşam
2 tabak yoğurtluı makarna
domates soğan.
bugün annemde olacagimmakarna pilav biraz olmamış gibi Bu gün kabonhira tüketmezsen yarına toparlamış olursun
250 Gr iyi bir başlangıçAslında hep diyete niyetlenip akşam cozutanlardanim. Dün Bismillah diyerekten başladım. Daha çiçeği burnundayim
Su içmeyi sevmiyorsun sanırım. Ama çok sağlıklı olduğunu düşünerek içmeye çalış bence
Üzülme ne olacak biraz daha dikkatli yersin olur biter. Kendimizi frenleyecez mecburenbugün annemde olacagim
Öyle icebiliyorsan tarçın hem iştah keser.250 Gr iyi bir başlangıç
Hiç sevmiyorum hatta git gide ilerliyor sade su hiç içemiyorum içine mutlaka tarçın limon gibi şeyler atıyorum
dikkat et bişeycik olmazbugün annemde olacagim
İçmek için zorluyorumÖyle icebiliyorsan tarçın hem iştah keser.
Afiyet olsun gayet dengeli