- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
oh ne güzel canım ciğerlerine ve tüm hücrelerine bol oksijen girecek, oksijen yağ yakımında da çok etkili, gör bak ptesi eksi çıkacaksın kaçamak yapmazsan..Günaydın
hayırlı cumalar olsun
kızlar ben iki gün olmayacağım yaylaya gideceğim aslında havalar güzel ama çocuklar çok seviyor çünkü orda özgürler rahat rahat geziyorlar oynuyor
orda girebilirsem girerrim giresem pazartesi burdayım yine
kahvaltıda yumurta de yemeni öneriyorum hergün canım 2 olmasa bile 1 tane ye..canım inan bende sırf sonucu için jillianı devam ettiriyorum, dün gecede saat 12 ye geliyordu,çoook yorgundum, eşim bile- boşver hadi yatalım- dedi, ama ben inat ettim ve jillianı bitirdim :))) yani level 2/ 8 de bitti... en son fotoğraf paylaştığımda level 1/6 yada 7. günündeydim, jillian bitincede foto paylaşırım inşallah... :)
son 1-2 gündür bende daha çok inceldiğimi hissediyorum :)) canım zaten 15-20 günde taş gibi olmayı beklemiyorum ama, koldaki sarkmalar bariz toparlandı, buda çok iyi benim için, bundan sonra level 3'üde yapcam, sonrada senin tavsiye edeceğin egzersizlere devam edeceğim, hani şu jillianın devamı olan...
pörsümüş, sarkık vücutlara savaş açalımmmm :))) bol bol egzersiz yapalım...
ay ne güzel anlatmışsın youtubeden indirmeyi, çoook teşekkür ederim, bazı şeyleride hep indirmek istiyordum, çok işime yarayacak. Ben level 3 ü indireyim bu gün, hazır dursun...
sabah kahvaltım
600 ml su
kaşar
lor
domates
zeytin
tebrik ederim fibocum, 6 kilo çok güzel, takıldığında karataya bekleriz canım..bugun çok mutluyumm :))
ilk olarak akşamı anlatayım...ben soylemıştım bılıyorsunuz her ayın 20 sınde tartılacağım diye..eczanede tartılmıştım başlarken..evıme baskül almamıştım..kocam dayanamamışş dün işten gelırken kendısıne ceviz vs..diyet için birşeyler sipariş etmiştim ve o da gitmiş bana baskül almış..benden meraklı çıktı kilom konusunda :)) eve geldıkten sonra bende dayanamadım tabiki birlikte tartıldık..
kızlarrrrrrrrrrrrrr henuz 1 ay olmadı ve ben 6 kilo vermişimmmmm çok mutluyum valla...suan 78.00 kg yum....
sen bilirsin canım 1-2 gün fazladan yapabirsin ama en baştan başlamana da gerek yok bence de.fiboo öncelikle aramıza hoşgeldin canım
senı tebrik ederim aslında insan birşey yapmayı istesin yeterki gerisi geliyor inş.en kısa zamanda bütün isteklerin olur sanırım bebiş istiyordun demi
sarayca ben bu jıllıan indirip öyle yapacağım bu yaptıklarımı saymıyorum çünkü dura dura bir şey anlamadım ilk 3 gündür rahat yaptım ondan sonra hep durdu pazartesi baştan tam gaz devam edeceğim bu esnada yürüşü biraz fazlalaştıracağım yayla da temiz hava da mis mis yaparım yürüşü mü
limonlu su karatay da öneriyor canım ana ben de henüz başlamadım.. ben de başlıycam inşallah..07,00 ıkı bardak ılık su yarım saat sonra 5-6 kiraz
08,30 da kahvaltı bir domates biraz beyaz penır 4 tane etı form ıkı ceviz sekersız çay fincan
10,00 da ara ıkı taze kayısı yıyeceğim
12,30 da öğle bır kase corba ve bır tabak yemek ne gelırse artık..sevmedığım birşey geldığınde yemek yerıne bır kase cacık yıyorum
14,30 da ara etı form ile ıkı cevız bır bardak sekersız çay tabıkı
16,30 gibi semız otu salatası bol yoğurtlu
18,00 gibi bir elma yıyeceğim..
19,00 da evımdeyım..bu akşam temızlık yapacağım o da bana yeterli spor olur yatana kadar suyuma devam..günlük 3 lt yi de gecıyorum bu ara sanırım havalarda sıcak olunca gıdıyor...
haftada ıkı kez yumurta haşlıyorum kahvaltı için..bazende domates yerıne salatalık yıyorum..havuç salatalık ve meyveyı özellıkle ara öğünlerde tuketıyorum..gün içinde içtiğim suya yemeklerden yarım saat once ara verıp,yemekten yarım saat sonra tekrar başlıyorum...aradakı 1 saat içmiyorum sadece..diyetlerde önemli olduğunu okumuştum bır kaç yerde bende uyguluyorum..ve özellikle limon sıkın dıyorlar bu haftada ona başlayacağım..1 lt ye yarım limonu sıkacagım..
ben bu sistemde devam edeyım en ıyısı karatay teyze şimdilik beklesin o zaman...
benım diyetım böyle işte..hepımıze bol kılo vermeli günler olsun inşaalhh...
bebek çok istiyorsanız bence korunmayın vakit kaybetmiş olabilirsiniz, ayrıca karatay diyeti gebelikte de yapılıyor, karatay topiğinde 2 tane gebe var ve çok memnunlar..sağol bıtanem hoşbulduk..valahi öyle isteyınce oluyor..ama ben sana cidden birşey soylıyım..ben dıyetısyenede gıttım daha önce..suan yeme listem zaten ıyı kötu onun bana uyguladığı sistemde ama fazla sürdüremıyorsun..çünkü etrafında sana yön veren yerı gelıyor akıl veren kımse olmuyor..motıvasyon sıfır oluyor açıkcası ve bırakılıyor diyetler..o yuzden burası oyle değil..ben çok olmadı buraya üye olalı..ve bilinçsiz bi şekılde buraya denk geldım ve maviboncuk arkadaşla onun topiğinde bu işe başladık..o da sizin gibi baya kılo veren bır arkadaş..birbirimize destek olarak valla ıyı gıdıyor..sağolsun sonra mahzenle tanışıp sizin topiğe uğramaya tecrubelerınızı okumaya başladım..inşallah bende ıstedığım kıloya gelırım..evet bebek istıyoruz..ama kılo vermeyede başlamışken nasıl olucak bılmıyorum..ıkı aydır korunmadığımız halde olmadı gerçi yarın dr.uma gıdeceğim bu yuzden..eğer herşey normal derse bıraz korunmayı planlıyorum en azından ıstedığım kıloya gelıp hamıle kalmak için..