Oyy yemedin mi kuzumAkşam yemeği yemedim, spor olarak 1 saat bisiklet
Bu gun de böyle olsun ne yapayım, sabah kahvaltısı yaparım diye avutuyorum kendimiOyy yemedin mi kuzum
Bende az once yedim fotoda cekmistim ama nedense kaydetmemis
Yogurtlu şeftalili yulafli menumu
Simdide kumpir yapıyorum
Analik zor is yap ama yeme
Dışarda yediklernden daha cok seviyolar canımBu gun de böyle olsun ne yapayım, sabah kahvaltısı yaparım diye avutuyorum kendimi
Anne olmak zor hakikaten, kumpir nasıl tarifin hiç yapmadımafiyet olsun çocuklara
Aferin kız bizeBende börek yaptım tadına bakmadım kumpir çok severim eline sağlık
Eline sağlık bir gün deneyeceğim, benimkiler kumpir hiç yemedi bakalim begenecekler miDışarda yediklernden daha cok seviyolar canım
Patatesleri guzelcw yıkayıp fırına atıyorum
Garnitur hazırlıyorum
Ne istersen ne seviyilarsa
Dilimlenmis zeytin,acuka,sucuk,Mısır,kasar,tursu,kozlenmis biber
Bugun bunlari hazirladim garnitur olarak
Fırından çıkardığın sıcakken Patatesi ortadan bıçakla kesip
Tuz, Kasar ve tereyagi koyup ezdim
Ustune kim ne istiyorsa doldurup yedi
Ellerine sağlık canım yeme yeme yarın biraz tadina bakarsınBende börek yaptım tadına bakmadım kumpir çok severim eline sağlık
Bende meraktayimAferin kız bize
Bende tadına bile bakmadım öyle de istanla yediler
Yarın tartı günü hic yermiyiz
Bakalım ne olacak yarın
Dün akşam taytım düşüyodu bu akşamki yemekten sonra sığamam heralde içinekıyafetler düşüyorsa incelme var demektir tebrik ederim canım
Afiyet olsun, beyaz ekmek dışında güzel, tekrar geçmiş olsun canım, kendimi kötü hissettim videoyu ben onermistimKızlar ben bugün abarttımda abarttım çok mutsuzum diyetteyken kaçamak yapmanın vicdanıda çok kötüymüş mıtsuzum
öncelikle -100gr la başladım güne
kahvaltı
1wasa
1domates
1 dilim light peynir
5zeytin
1ceviz
3badem
1fındık
Öğle
Latte
akşam
5-6dilim beyaz ekmek
6köfte
1domates
spor yok, ayakta dikilmekte dahi zorlanıyorum,fena kas yırtılması oldu sanırım, ecz merhem aldım, fastel jel, sanırım böylelikle spor defterim şimdilik kapandı, yediğim için çok rahatsızım yarın kesin baya bi artı çıkıcam offf
Bence o kadar kötü değilAaa bide yarın tartı günü demi
Afiyet olsun, beyaz ekmek dışında güzel, tekrar geçmiş olsun canım, kendimi kötü hissettim videoyu ben onermistim
Gelecek canım gelecek sen bu aralar çok duraksadın düşüşün muhteşem olacak bak görBu 70 kg bandi beni cok zorladı sanki hiç 60 lar gelmeyecek gibi
Kızzzz resmen kaç dilim ekmek yedim ve eskiden hep böyleydim diyede ekmekle geçen yıllarıma üzüldüm, ekmeksiz hayat süper, bide arada şu can çekmesi olmasaBence o kadar kötü değil