bende 2 ay önce yaptırdım benimkilerin de odası küçüktü baya yer açıldı ferahladı oda güle güle kullansınlar canımSağol canım geçti gitti yorgunluk, odaları küçüktü ancak dolap ve 2 baza sigiyordu, çok güzel oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 ay önce yaptırdım benimkilerin de odası küçüktü baya yer açıldı ferahladı oda güle güle kullansınlar canımSağol canım geçti gitti yorgunluk, odaları küçüktü ancak dolap ve 2 baza sigiyordu, çok güzel oldu
bende yapayım bariiBende yaparım bundan sonra
dün gece sinek avına çıktık nerdeyse vın vın vın kulağın dibinde
Sorma küçücük odada bir çok sinek, öldür öldür bitmiyor
annene maşallah süper çok güzel vermiş kilo istikrarı baya iyimiş şu vasayı alıcam bendeÇok sevdi ben de bundan alayım bari hep diyo, haftaya giderken annemede eve alıp bırakıcam, annem 1 tane yiyo, yumurta falan yiyosa hiç wasa yemiyo, annem 1967 doğumlu 53yaş
kıyafetler düşüyorsa incelme var demektir tebrik ederim canımAkşam menüm
1tabak zeytinyağlı kereviz
2kaşık yoğurt
1çatal kavun
birazdan soda içip bugünüde bitiriyorum, kaldı eşimin gelmesine 7akşam, bugün akşam yürüyüşünde taytımın popomdan düştüğünü farkettim☺
Sağol canımbende 2 ay önce yaptırdım benimkilerin de odası küçüktü baya yer açıldı ferahladı oda güle güle kullansınlar canım
Bu gün yapamadım midem almadı su içtim sadecebende yapayım barii
Sorma canım dün kabus gibiydi bı bitseler iyi olacakdün gece sinek avına çıktık nerdeyse vın vın vın kulağın dibinde
Afiyet olsunkahvaltı
1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim tahıllı ekmek salatalık domates 2 dilim peynir
ara 1 sade türk kahvesi
1 kuru kayısı 1 hurma
ara 1 fincan yeşil çay
öğle fırında sebze 1 bardak ayran
ara 1 kefir yarım pkt form bisküvi
bugün akşam yemicem öğlen 3 gibi yeme işini bırakıcam yarına güzel bir eksi görmek için inşallah çok zorlanmam
geçmiş olsunM Minikkelebk canım merak etme inşallah en kısa vakitte getirilirler
ondan önceki gün benim abimin hanımı testi pozitif çıktı Maalesef ilacı dün gelmiş rabbim bu illet biran önce kurtarsın artık
Bu illeti aramızda bir de bilip dışarı çıkanlar var onlara ne demeliHay Allah, keşke ilk babana ilaç gelseydi belki semptom göstermeden geçirirler. Benim tanıdığım o kadar çok kişi var ki, bazıları test yaptirmasaydi anlamayacakti hastalığı.
annene masallahEvet çok azimliydi ama şimdilerde bazen karşı koyamıyo, annemde wasa ile sayenizde tanıştı, beraber wasa ile kahvaltı yapıyoruz
oyy cok sinir bozucuGece gece sivrisinek katili oldum 3 leş var, öldürmesem çocukları gece yer bitirirlerdi
ayy beli filanda sakatliyor felaket yanlış yapılıncaÇok zorlama YouTube da squat nasıl yapılır bı bak istersen, yanlış yapıldığında tehlikeli sonuçlar doğurabilir
Cok teşekkür ederi aminM Minikkelebk canım merak etme inşallah en kısa vakitte getirilirler
ondan önceki gün benim abimin hanımı testi pozitif çıktı Maalesef ilacı dün gelmiş rabbim bu illet biran önce kurtarsın artık
Sizdw gule gule kullanin canımbende 2 ay önce yaptırdım benimkilerin de odası küçüktü baya yer açıldı ferahladı oda güle güle kullansınlar canım
Yapın yapın çok etkisi oluyor gerçekten böyle şeyleri özellikle limonlu su ve zerdeçalın cok faydası varbende yapayım barii
Miss miss ins yarın tartı günüydü degil mikahvaltı
1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim tahıllı ekmek salatalık domates 2 dilim peynir
ara 1 sade türk kahvesi
1 kuru kayısı 1 hurma
ara 1 fincan yeşil çay
öğle fırında sebze 1 bardak ayran
ara 1 kefir yarım pkt form bisküvi
bugün akşam yemicem öğlen 3 gibi yeme işini bırakıcam yarına güzel bir eksi görmek için inşallah çok zorlanmam
Sagol canımgeçmiş olsun
yarın sabah mı bizim tartı gunümüzbu sabah 2 ekimde dolunay varmış sakın tartılmayın diye bi yazı vardı nette
maalesef canımyarın sabah mı bizim tartı gunümüz
Nayır nolamaz
kıss nasıl yedin 3 yumurtayı afiyet olsunBende bu şişkinlik nedir diyorum, meğer dolunaymis
Dün biraz fazla yedim bu sabah tartilmadim ama eminim fazla, bu nedenle pro günü yapıyorum
Sabah yok
Öğlen 3 yumurta
Akşam yine yumurta yerim ☺
Sadece yumurta yedim başka bir şey yok, inşallah yarın eksi gelirizkıss nasıl yedin 3 yumurtayı afiyet olsun
inşallah canımmmSadece yumurta yedim başka bir şey yok, inşallah yarın eksi geliriz