canım liste evdeydi aklımda kalan 3 günlük bir detokstu öğlen akşam salata Bazen salataya tavuk balık ek oluyor bazende peynir gerisini hatırlamıyorum eve ginince bulup listeye buraya eklerimNasıl bir detokstu?
İşlerini halletmissin canım artık kendine bakma zamanıCanım yayla okul işte bahanelerim iradesuzligim diym kısaca
Ama soz haftaya kilo bilfiricem canım bir çok şeyi hallettim hamdolsun
Günaydın canımGünaydınbu sabah regli oldum çok şükür bende detoks yapmak istiyorum 2 gün de olsa hep beraber yapalım
Günaydın canımYeni güne Günaydın
Afiyet olsun yine kararında sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltıKahvaltıda
1 haşlamış yumurta
Büyük bir dilim köy peyniri,biraz otlu peynir,eski kaşarın ucundan
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
Salatalık,ceri domates
Yarım dilim sucuk,mini minacık beyaz ekmeğin köşesi (wasa vardı arabada unuttum)
canım liste evdeydi aklımda kalan 3 günlük bir detokstu öğlen akşam salata Bazen salataya tavuk balık ek oluyor bazende peynir gerisini hatırlamıyorum eve ginince bulup listeye buraya eklerim
'
Afiyet olsun canım çok güzel gayet iyi ilerliyorsun, motivasyonun hiç düşmesingünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 nektarin
kahvaltı 1 dl ekşi maya ekmek, peynir, domates, 5 zeytin, çay, 5 üzüm
öğle ıspanak yemeği, patates salatası, yoğurt
ara browninin tadına baktım(burda maalesef tadım yapmak zorunda kalıyorum çoğu zaman)
akşam 1 türk kahvesi, minik kaşarlı kuruvasan üzerine de az bişey çiğköfte
Çok güzel afiyet olsun
Tamam canım yapalım sen Salı günü paylaş detoksu ona göre bende bakarım bugün dışarı çıkıp hem yürüyüş yapıp hem de diyetini bi şeyler alıcamGünaydın canım❤ çarşamba perşembe yapalım o zaman, benim yapacağım detoksu yazarım müsait bir zamanda begenirsen onu yaparız beraber
Günaydın canım ❤
Aslında açık püfesi vardı pandemiden dolayı Kaldırmışlar kahvaltı tabağıydı,ekmek çeşiti mutlaka olur dedim beyaz ekmek geldi. wassa dar günler için ben evde bulunduruyorum, bazen çoçuklar beyaz ekmek istediklerinde bende wasa yiyorum kraker tarzı güzel bir alternatifAfiyet olsun yine kararında sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı. Wasa bende sevdim daha doyurucu geldi bana
teşekkür ederimÇok güzel afiyet olsun
ay canım başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır versinBu gün ne acı bir gün. Anne yarimiz Canım teyzemi koronadan kaybettik. Cenazesine gidemedim, mekanı Cennet olsun, şehitlik mertebesine ulaşsın inşallah.
Bu gün ne acı bir gün. Anne yarimiz Canım teyzemi koronadan kaybettik. Cenazesine gidemedim, mekanı Cennet olsun, şehitlik mertebesine ulaşsın inşallah.
Aa
ay canım başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Amin inşallah.başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Sağol canımBaşınız sağolsun sarayca .Sarayca