🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltıda
1 haşlamış yumurta
Büyük bir dilim köy peyniri,biraz otlu peynir,eski kaşarın ucundan
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
Salatalık,ceri domates
Yarım dilim sucuk,mini minacık beyaz ekmeğin köşesi (wasa vardı arabada unuttum)
Nasıl bir detokstu?
canım liste evdeydi aklımda kalan 3 günlük bir detokstu öğlen akşam salata Bazen salataya tavuk balık ek oluyor bazende peynir gerisini hatırlamıyorum eve ginince bulup listeye buraya eklerim
'

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 nektarin
kahvaltı 1 dl ekşi maya ekmek, peynir, domates, 5 zeytin, çay, 5 üzüm
öğle ıspanak yemeği, patates salatası, yoğurt
ara browninin tadına baktım (burda maalesef tadım yapmak zorunda kalıyorum çoğu zaman)
akşam 1 türk kahvesi, minik kaşarlı kuruvasan üzerine de az bişey çiğköfte

Afiyet olsun yine kararında sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı . Wasa bende sevdim daha doyurucu geldi bana

Afiyet olsun canım çok güzel gayet iyi ilerliyorsun, motivasyonun hiç düşmesin

belki bilmeyen vardır neden tadına bakmak zorunda olduğunu, gıda mühendisi olduğun için bakıyorsun tadına sanırım. Kalite kontrol yani

Dünkü karbon yüklemesi beklediğimden daha az artı getirdi 300 gr kadar, bundan sonra daha dikkatli beslenip, son iki gün detoks yaparak cumaya hazirlanacagim

Günaydın canım❤ çarşamba perşembe yapalım o zaman, benim yapacağım detoksu yazarım müsait bir zamanda begenirsen onu yaparız beraber

Günaydın canım ❤
Tamam canım yapalım sen Salı günü paylaş detoksu ona göre bende bakarım bugün dışarı çıkıp hem yürüyüş yapıp hem de diyetini bi şeyler alıcam

Afiyet olsun yine kararında sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı . Wasa bende sevdim daha doyurucu geldi bana
Aslında açık püfesi vardı pandemiden dolayı Kaldırmışlar kahvaltı tabağıydı,ekmek çeşiti mutlaka olur dedim beyaz ekmek geldi. wassa dar günler için ben evde bulunduruyorum, bazen çoçuklar beyaz ekmek istediklerinde bende wasa yiyorum kraker tarzı güzel bir alternatifBen evde bizim tandır ekmeğindende bulunduruyorum

Bu gün ne acı bir gün. Anne yarimiz Canım teyzemi koronadan kaybettik. Cenazesine gidemedim, mekanı Cennet olsun, şehitlik mertebesine ulaşsın inşallah.

menümü yazayım
sabah 1 dl beyaz ekmek, peynir, domates, 5 zeytin, çay
ara türk kahvesi
öğle 2 kepçe domates çorbası, tavuklu yoğurtlu salata
ara 1 yeşil elma
akşam çocuklar coss istiyorlarmış iskender yicez arkadaşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…