- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsunBu gün ne acı bir gün. Anne yarimiz Canım teyzemi koronadan kaybettik. Cenazesine gidemedim, mekanı Cennet olsun, şehitlik mertebesine ulaşsın inşallah.
Sağol canım amin inşallah. Memleketteydi gidemedik maalesefBaşınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun
memleketemiydi
Rabbim sizlere yakınlarına sabır versin çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin bunu söylemek biliyorum zor ama üzme,sıkma canını kuzum zor bir sürec acılarımızı uzaktan paylaşır olduk artık rabbim şehitlik mertebesi versinSağol canım amin inşallah. Memleketteydi gidemedik maalesef
Amin inşallah canım.Rabbim sizlere yakınlarına sabır versin çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin bunu söylemek biliyorum zor ama üzme,sıkma canını kuzum zor bir sürec acılarımızı uzaktan paylaşır olduk artık rabbim şehitlik mertebesi versin
Amin inşallah canım.
Maşallah canım ulaşırsın bu azimleBelki bu hafta 69 ları ucundan görürüm neden olmasın, isteyince başarırız
Bu gün ne acı bir gün. Anne yarimiz Canım teyzemi koronadan kaybettik. Cenazesine gidemedim, mekanı Cennet olsun, şehitlik mertebesine ulaşsın inşallah.
Günaydın canımYeni güne bismillahırahmanirahim
Günaydın
Günaydın canımGünaydın güzel bir gün olsun inşallah
Afiyet olsunKahvaltım klasik kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek tahıllı
3 zeytin
Domates salatalık biber
Ekmek yok Afiye olsunkahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir, 1 tane burgu peynir,çok ince bir dilim isli peynir.
3 siyah zeytin
Salatalık,domates,çay
sütsüz nescafe,
Amin inşallah canım çok can almadan bir an önce bitsin gitsin inşallahMaşallah canım ulaşırsın bu azimle
Ayyy canım
basınız sağolsun
Mekanı cennet olsun inşallah
Rabbim bir önce bu hastalıktan aydınlığa çıkarsin inşallah
Tebrikler canım bu sefer hedefe ulasacaksinMenüm
Sabah
09.45 1 sahamda da yumurta1zeytin domates 1/2 kK peynir
Öğle
15.45 3 kaşık bamya yemeği 2biber dolması cacık
Akşam 7 gibi 1 kase baharatljve 1 kaşık yulaf kepekli yoğurt yiyeceğim.
Sıvı 2 lt
Spor yok. Ama 15dk bile olsa yürüyüş eklemeyi düşünüyorum
İyi olmana sevindim Hayatta siyahta var beyazda varKendimi dışarı attım biraz yalnız yürümek iyi geldi.
Wasa arabada unutuyorumGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Afiyet olsun
Ekmek yok Afiye olsun
Amin inşallah canım çok can almadan bir an önce bitsin gitsin inşallah