Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı yolculuklar canım afiyet olsunYola erken çıktık kahvatımızı yolda yaptık yanımıza evden simit pogagaca tarzı şeyler aldık yoldaki yerlere pek güvenmiyorum
Ben yarım simit
Bir üçgen peynir
Kekinde ucundan aldım
2 tanede üzüm
Öğlenede dün evde dolma yapmıştım evdeki çocuklar icin birazınıda yanıma aldım sanırım 2 dolma yerim
ben de bekliyorum ve çok şiştim kesin + bu haftaBenim regli eli kulağında bugün yarın gelir
Sagol canımHayırlı yolculuklar canım afiyet olsun
Ben dün oldumben de bekliyorum ve çok şiştim kesin + bu hafta
Yola erken çıktık kahvatımızı yolda yaptık yanımıza evden simit pogagaca tarzı şeyler aldık yoldaki yerlere pek güvenmiyorum
Ben yarım simit
Bir üçgen peynir
Kekinde ucundan aldım
2 tanede üzüm
Öğlenede dün evde dolma yapmıştım evdeki çocuklar icin birazınıda yanıma aldım sanırım 2 dolma yerim
Sagol ablacagımYolunuz açık olsun canım
Hayırlı yolculuklar
Hayırlı yolculuklar canım güzel bir tatil olsun inşallah. Bir kaç güzel fotoğraf bekliyorum Kapadokya ya ait. SevgilerYola erken çıktık kahvatımızı yolda yaptık yanımıza evden simit pogagaca tarzı şeyler aldık yoldaki yerlere pek güvenmiyorum
Ben yarım simit
Bir üçgen peynir
Kekinde ucundan aldım
2 tanede üzüm
Benim regli eli kulağında bugün yarın gelir
ben de bekliyorum ve çok şiştim kesin + bu hafta
Sagol canım
Ben dün oldum
Aynen her tarafım davul gibi olduben de bekliyorum ve çok şiştim kesin + bu hafta
Bende az önce yedim ve günü kapattım iki öğün yaptım bugün bundan sonra yatana kadar bol su belki kahve ya da yeşil çay regli ye rağmen eksi gelmek istiyorum
Malesef bırakmak durumunda kaldım.badem000 nerelerdesin bırakmadın diyeti gegil mi
Hoşgeldin tekrar. Yeniden başlamış olman güzelSelam
Malesef bırakmak durumunda kaldım.
Anneme gelmiştim.hatta kabağımı salatalığı mı bile götürdüm.ama motive olamadım.
Dün yeniden başladım. Bırakmak yok .kararliyim.
Menü paylaşıp sizin motivasyonunuzdan kendime bulaştırmak isterim :)
Gayet güzel afiyet olsun . Bu sefer sımsıkı sarilacaksin ve istediğin kiloya ineceksin sanırımMenüm
Sabah 08.30
1 sahanda yum.domates 3 zeytin 1 elm ekmek
Öğle 12.30 biraz aşure
Akşam 17.00 mercimek 7 tane köftesi marul
Su 2 lt
Ywmwktwn so ra yavaş da olsa 1 saat yürüyüş