Kolay gelsin canım bereketli olsun aşure baya telaşlı oluyorGünaydınne aşureymiş malzemesi ayrı yok ayıkla yıka derken akşam gelemedim
dünü değerlendirsek fena değildi diyelim biraz sabah herşeyin uçandan azıçık Derken gün içerisinde daha iyi geçti.kilomu etkiliyecek bir durum yok sabittimşu anda bu sabahta kahvaltıda ayıkladığım aşure çerezlerinden azıcık azıcık yedim kahvaltı yerine kahve içip kahvaltı öğünü atlayıp aşureden 1 kase yiyeceğim
Günaydınne aşureymiş malzemesi ayrı yok ayıkla yıka derken akşam gelemedim
dünü değerlendirsek fena değildi diyelim biraz sabah herşeyin uçandan azıçık Derken gün içerisinde daha iyi geçti.kilomu etkiliyecek bir durum yok sabittimşu anda bu sabahta kahvaltıda ayıkladığım aşure çerezlerinden azıcık azıcık yedim kahvaltı yerine kahve içip kahvaltı öğünü atlayıp aşureden 1 kase yiyeceğim
Ellerine sağlık canımGünaydınne aşureymiş malzemesi ayrı yok ayıkla yıka derken akşam gelemedim
Afiyet olsun. Sağlıklı beslenme gibisi yok.Günaydın ☀vira bismillah dedim ve 15 günlük sağlıklı beslenme yolculuğum başladı güne Hindistan cevizi ile yaptığım şade kahve işe başlıyorum
Afiyet olsun canım, nasılsa kilolar gidiyor. Şimdiden kasma bence. Gayet kıvamında yiyorsun nasılsasabah 1 dl ekmek, 2 dl peynir, 1 tk incir marmelatı, 1 tk böğürtlen reçeli, 4-5 zeytin
ara kakuleli türk kahvesi, eti kurumeyveli yulaflı bar
öğle 1 kase tavuklu bulgur pilavı, yoğurt
ara bitki çayı, 4 karabuğday patlağı, 1 armut
akşam yine bulgur pilavı (çok yapmışım bitmiyor), patlıcan turşusu
Afiyet olsunKahvaltım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
amin amin aminKolay gelsin canım bereketli olsun aşure baya telaşlı oluyor
Amin öyle oldu ama şükür yeni bitti çıktım mutfaktankolay gelsin Allah kabul etsin telaşeli işe kalkışmışsın
sağol canım çok şükür bitirdimEllerine sağlık canım