valla nasıl oldu bilmiyorum çok ta dikkat etmedim ama anlamadım demekki arada serbest bırakmak lazım çok ta değil tabiHarikasın
Ben de sevindim canımBence çok normal gecen bu hafra vucut kendini tutar gelecek hafta ataktasınne demiştik eksi eksi bence cok güzel bir rakam teprikler
Aman Allah'ımA
Afiyet olsunbenim esim bu sabah evi pastaneye cevirdi en tehlilekeli dönemde
Tebrikler canım çok güzel bir sonuçgünaydın kızlar geçen hafta 79,8
bu hafta 79,2
fark -600 gr
Bende bendehaftaya güzel bir eksi ile gelicem biliyorum ve de çok eminm
Teşekkür ederim canım yarısı kaldı fazla geldiafiyet olsun canım çok güzel ve sağlıklı
Kesinlikle kucumsemeyelim. Eğer dikkat etmeseydik o 100 Gr eksi 1 kilo artı olabilirdi belki daha fazlakızlar tebrik ediyorum maşallah 100 gr da eksi olsa eksi eksidir
Motivasyonu artırdı bu kesinvalla nasıl oldu bilmiyorum çok ta dikkat etmedim ama anlamadım demekki arada serbest bırakmak lazım çok ta değil tabi
Kesinlikle kucumsemeyelim. Eğer dikkat etmeseydik o 100 Gr eksi 1 kilo artı olabilirdi belki daha fazla
kesinlikle canım iyi geldi banaMotivasyonu artırdı bu kesin
tebrik ederim canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah 1,5 dl ekmek, lor, domates, salatalık, 3 zeytin
ara türk kahvesi
öğle 1 kase mercimek çorbası yarım dl ekmekle
ara 1 armut bikaç kavrulmamış fıstık
akşam 1 kepçe yayla çorbası, 2 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk tavuklu bulgur pilavı, 1 yk sarımsaklı yoğurtu havuç
akşam fazla geldi ama tabağıma koymuş bulundum yedim mecbur
geçen hafta :78
bu hafta :77,5
fark: 0,5
bol pilavlı pirinçli bir hafta oldu, daha dikkatli olsam güzel gidicekti demek ki
Senin adına sevindim canım. Zaten toparlanacagina emindim ama bu süreç daha çabuk olacaktırkesinlikle canım iyi geldi bana
Afiyet olsungünaydın kızlar hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah 1,5 dl ekmek, lor, domates, salatalık, 3 zeytin
ara türk kahvesi
öğle 1 kase mercimek çorbası yarım dl ekmekle
ara 1 armut bikaç kavrulmamış fıstık
akşam 1 kepçe yayla çorbası, 2 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk tavuklu bulgur pilavı, 1 yk sarımsaklı yoğurtu havuç
akşam fazla geldi ama tabağıma koymuş bulundum yedim mecbur
geçen hafta :78
bu hafta :77,5
fark: 0,5
bol pilavlı pirinçli bir hafta oldu, daha dikkatli olsam güzel gidicekti demek ki
teşekkür ederim canım bu izin bana çok iyi gelecek motivasyonum gerçekten iyi kendimce planlarım var bakalımSenin adına sevindim canım. Zaten toparlanacagina emindim ama bu süreç daha çabuk olacaktır
teşekkür ederim canım bu izin bana çok iyi gelecek motivasyonum gerçekten iyi kendimce planlarım var bakalım