afiyet olsun canım az önce içtim bende kaktüs çok net çıkmış sanki suratıma yapıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım az önce içtim bende kaktüs çok net çıkmış sanki suratıma yapıştı
Afiyet olsun sana daafiyet olsun canım az önce içtim bende kaktüs çok net çıkmış sanki suratıma yapıştı
müdür bey bu sefer yapmıcakmış personel az diye keşke olsaydıAfiyet olsun sana da
biraz görsellik katalım dedim iş yerinde ancak bu kadar oluyor
Esnek çalışma basladimi sizde. Biz başladık ama 15 gün süre vermişler
müdür bey bu sefer yapmıcakmış personel az diye keşke olsaydı
selamlar.Afiyet olsun sana da
biraz görsellik katalım dedim iş yerinde ancak bu kadar oluyor
Esnek çalışma basladimi sizde. Biz başladık ama 15 gün süre vermişler
daha önce yapmıştık iyi olmuştu ama yine de şu virüs belası olmasa sağlıkla çalışsak yineHerkes kafasına göre yapıyor. Oysa ki genelge var. İşler aksamadigi sürece izin verilmeli.
kimleri görüyorum.selamlar.
siz memur musunuz
Virüs bitsin de, sağlıkla çalışalım inşallahdaha önce yapmıştık iyi olmuştu ama yine de şu virüs belası olmasa sağlıkla çalışsak yine
bende memurum :) esnek çalışma denince ilgim çekti :)kimleri görüyorum.❤
Memurum canım ☺
Zaten amir tarafından uygun olursa esnek çalışmaya geçiliyor.bende memurum :) esnek çalışma denince ilgim çekti :)
bizde henüz çikmadi hiç.
hiç bişey de demediler
Esnek çalşma hakkında zaten hiç bir bilgim yok
inandıysan gerisini evren yaparhaftaya güzel bir eksi ile gelicem biliyorum ve de çok eminm
şu anda bende kendimi esnettim çünkü vücut vermek istemiyor helede 22 kiloya yakın verdikten sonra onun da dinlenmeye tekrar enerji toplamaya ihtiyacı var ne zaman bana derseki hazırım bende maratonu hazırlarım Ama dönem içindede salmıyorum sadece sıkı bir diyet yapmıyorum sağlıklı şeyler elimin altında 300 500 de olsa Bizim olsun biz bu işi çözeceğiz başka yolu yokvalla nasıl oldu bilmiyorum çok ta dikkat etmedim ama anlamadım demekki arada serbest bırakmak lazım çok ta değil tabi
Afiyet olsun bu sabah eşim evdeydi foto çekemedim
Çok tebrikler canım ne yapacağını biliyorsun bence bir daha hiç kilo almayacaksininandıysan gerisini evren yapar
şu anda bende kendimi esnettim çünkü vücut vermek istemiyor helede 22 kiloya yakın verdikten sonra onun da dinlenmeye tekrar enerji toplamaya ihtiyacı var ne zaman bana derseki hazırım bende maratonu hazırlarım Ama dönem içindede salmıyorum sadece sıkı bir diyet yapmıyorum sağlıklı şeyler elimin altında 300 500 de olsa Bizim olsun biz bu işi çözeceğiz başka yolu yok
Afiyet olsun bu sabah eşim evdeydi foto çekemedim
sabah herşeyin tadına bakarak Çaslı Çoslu bir kahvaltı yaptım.tozunda kaldığına inanıyorum
yarın rabbim kısmet ederse büyük kızın gönlü olsun bir aşure kaynatırım gidip malzemelerini alayım
ooo gençler
kilo verenleri vermek için çaba gösterenleri ben gibi istikrar abidesi olanları tebrik ediyorumm
Allah şifa versin canım.ben insülün direnciyle mücadele ediyorum ilaç kullanıyorum.berbat bir durum
Geçmiş olsun canımben insülün direnciyle mücadele ediyorum ilaç kullanıyorum.berbat bir durum