Detoks suyumda hazır
günaydın hayırlı sabahlar
sabah ekmeksiz kahvaltıyla başladım güne
1 yumurtadan naneli, maydanozlu omlet, 2 dl peynir, zeytin, 1 tk böğürtlen reçeli, çay
işe gelince de küçük bir salkım kara üzüm yedim, abla getirmiş köyden
Kahvaltım
Kendimden utandım ne güzel herkesSabah kahvaltısı
Peynir
krep
Salatalık
Havuç
1 avuç üzüm fındık
Afiyetler oldun, dün dünde kaldı, Bu gün yeni bir günKendimden utandım ne güzel herkesmis gib kahvaltılar kahveler Detokslar yapmış
benne yendiğimi hatırlamıyorum kahvaltı yapmadım aşurenin çerezini tırtıkladım bir ara bir kase aşure koydum kendime o telaşla nereye koyduğumu unuttum bulduğumda soğumuştu onu tırtıkladım sonara, aaa tencerenin dİbinde iki kaşık vardı onu sıyırdım yok şeker bana göre değil dedim 2 dilim ekmek yedim oldu mu oldu yapacak bir şey yok bugünü unutup acı bir kahveyele kapatalım.Aşure konusunu kapatıp valiz hazırlığına geçelim.eşimin işi çıktı hallederse yarın yola çıkacağız yok olmazsa pazartesi sabah yollardayız
Yemiş gibi oldum canım çok teşekkür ederimBugün hiç birşey hatırlamıyorum.yeni oturdum aşure mübarek bereketlendikece berekeketlendi çok şükür eşe dosta mahalledeki esnafa dağıtım Allah herkesinkini kabul makmül eylesin Rabbim yiyenede şifa dua edene hepimizede Halil ibrahim bereketi versin ah şu tekloji ilerse herkese burdan bir kase ışınlasam sizlerede tattırsam
Gayet iyim tahmin ettim artıdayım zaten üzerine birde yol ödemi olacakAfiyetler oldun, dün dünde kaldı, Bu gün yeni bir gün
Arada olacak öyle hiç moral bozmaya değmez.Gayet iyim tahmin ettim artıdayım zaten üzerine birde yol ödemi olacakbu aralar bunlarla uğraşacağım. Olsun günahıyla sevabıyla Hepsi benim geldikten sora aynı hızla devam
Afiyet olsunGünaydınsabah kahvaltı gibisi yok
Günaydın canımGünaydın ☀
Afiyet olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 kaşık lor
Domates
Salatalık
2adet etimek
Günaydın canım çok güzel artılar gitmiş hemen
Tatil ne kadar geç olursa o kadar iyidirGünaydın
tatil planında ufak bir değişiklik oldu
eşimin işi salıya kaldıÇarşamba sabahı çıkıyoruz
benim içinde iyi oldu bir kaç gün evde düzene girerim
dünün değerlendirmesi gayet iyidi.İki öğün yaptım ,sabah klasik kahvaltıakşam izgara ve salataydı
Bu gün artılar yok uçmuşkuru baklagil bende şişlik yapıyor bir kez daha kanıtladı dün 79.2 az sonra Tartı fotoğrafı ile burdayım
bende şaşırdımGünaydın canım çok güzel artılar gitmiş hemen
Aynen canım hayırlısı ne zamandaysa o zaman olsunTatil ne kadar geç olursa o kadar iyidirgeç olsun güç olmasın