🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sabah 15 dakikalıq egzersiz
Öğlene kadar 1 litre su
1 kupa yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
Öğlen 13:00
2 haşlanmış yumurta ve salata.

Sabah 15 dakikalıq egzersiz
Öğlene kadar 1 litre su
1 kupa yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
Öğlen 13:00
2 haşlanmış yumurta ve salata.
Afiyet olsun ben sufle yedim ama akşam üstü spor ile telafi edeceğim ve bugün bu saatten sonra hiçbirşey yemeyeceğim insallsh

Afiyet olsun ben sufle yedim ama akşam üstü spor ile telafi edeceğim ve bugün bu saatten sonra hiçbirşey yemeyeceğim insallsh
Afiyet olsun.
Benim moralim çok bozuk 8 gündür diyetdeyim şekerli paketli qıdalar yağlı şeyler yemememe ve az yememe rağmen kilo almışım ağlamak istiyorum

Afiyet olsun.
Benim moralim çok bozuk 8 gündür diyetdeyim şekerli paketli qıdalar yağlı şeyler yemememe ve az yememe rağmen kilo almışım ağlamak istiyorum
Belki sadece ödemdir ödem attırıcı içecek yapabilirsin moralini bozmadan inatla devam et inşallah gider

Ben de yanlis birseyler yedim kahvaltida.
Ama arada baharatli yogurdumu kahvemi icip aksami da ekmeksiz ve ayran ekleyerek kapatirsam telafi ederim umarim.yemesem iyiydi ama 1.5 aydir duruyordu.sirf yemeyeyim diye evdekilere de acmadimcokokrem

Ben de yanlis birseyler yedim kahvaltida.
Ama arada baharatli yogurdumu kahvemi icip aksami da ekmeksiz ve ayran ekleyerek kapatirsam telafi ederim umarim.yemesem iyiydi ama 1.5 aydir duruyordu.sirf yemeyeyim diye evdekilere de acmadimcokokrem
Inşallah su fazlalıklar hemen gider de nefsimizin istediğini çok abartmadan yeriz

Karabasak ne oluyor bilemediğim icin b8rsey diyemedim. Gun sonu sabahtan aksama ne yediyseniz toplu yazın bakalim
Aralıklı oruç yapıyorum saat 13:00 ilk öğünümü
Saat 18:00 son öğünümü yiyorum.
Sabah kalktığımda ilk 2 bardak su içiyorum
15 dakikalık egzersiz yapıyorum
Sonra yeşil çay kahve ve içebildiğim kadar su içiyorum ilk öğünüme 1 saat kala.
İlk öğünümde 1-2 haşlanmış yumurta ve sebze salatası yiyorum küçük bi kap
Yemekden 1,5-2 saat sonra yine su içiyorum
Akşamda ya karabaşakla yoğurt yada yoğurt içine 3-4 kaşık yulaf atıb 15 dakika bekletib yiyorum

Bu sekilde cok az besleniyorsun gibi ama neden ev yemegi salata et tavuk sebze yok aksamlari

Acil kilo vermen gereken bir durum yoksa kendine zulmetme boyle canim.aksamlari sebze yemegi ya da et ye yaninda salata yogurt cacik vs ile.

Ara öğün

Muzlu dondurma yaptim. Bal falan yok.

13.30 civarida yeşilçay içmiştim. İnşallah cumaya eksiye gecerim

Eklentiler

• IMG_20210601_151105.jpg
    155,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…