Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSağlık problemlerim vardı yeni yeni toparlanıyorum sizler nasılsınız
Allah sifalar versin .cok cok gecmis olsun canimSağlık problemlerim vardı yeni yeni toparlanıyorum sizler nasılsınız
❤Sarayca M Minikkelebk badem000 hepinizi çok çok özledim
Yeni yeni arkadaşlarda gördüm onlarda hoş gelmişler
Selam canim.iben iyiyim sen?Selam kızlar nasılsınızzzz
İyiyim bende şükürSelam canim.iben iyiyim sen?
Günlük menü spor paylaşımı yapıyor arkadaşlar kural yokBide şey sorucam bunu nasıl yapıyorsunuz?Eki Görüntüle 2860603
Bu benim galiba ayarlar kısmından yapılıyor hesap detaylarına gir aşağılarda varBide şey sorucam bunu nasıl yapıyorsunuz?Eki Görüntüle 2860603
Bazen duriyor.o zaman rutine birseyler eklemek ya da birseyler cikarmak iyi geliyor canim.İyiyim bende şükür
Son zamanlarda kilom takılı kaldı moralim bozuldu baya
Tamam ilk başlardaki gibi dikkat etmedim ama abartmadım da gitmedi kilolar
Tabi ki canim hosgeldin.Merhaba bende size katıla bilirmiyim? Motivasyonlu arkadaşlara ihtiyac var
Arkadas anlatmis :)Bide şey sorucam bunu nasıl yapıyorsunuz?Eki Görüntüle 2860603
Gecmis olsun canim.neleri var?Selam kizlar. Cocuklar hasta motivasyonum düşük
İkisininde bir haftadir burnu akiyor oksurmeyede basladilar. Sagol canikBazen duriyor.o zaman rutine birseyler eklemek ya da birseyler cikarmak iyi geliyor canim.
Tabi ki canim hosgeldin.
Arkadas anlatmis :)
Gecmis olsun canim.neleri var?
Geçmiş olsun düzelirler biran önce inşallahİkisininde bir haftadir burnu akiyor oksurmeyede basladilar. Sagol canik