- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyin fazlasi zarardir canim.dikkat et kendine.bundan sonra sporla pilatesle toparlarsin.zayiflama da vucudunu şekillendir bence.Aa evet sen söyleyince farkettim, son günlerde şu psikolojiye girdim biliyorum tartıda zayıfım ama halen kilom var gibi geliyor gözüme, belim daha ince olabilir bacaklarımın üst kısmı biraz daha incelmeli falan diyorum, sanırım 2 doğumdan sonra vücut bu kadar toparlanıyo, annem arkadan bakıldığında çocuk gibi kaldın daha neyine zayıflıcan saçmalama diyo ama işte bilmiyorum buda böyle bi süreçmiş
Bence de yeter, sen bu ara spor yapmalısın, o bel ancak öyle incelir canımAa evet sen söyleyince farkettim, son günlerde şu psikolojiye girdim biliyorum tartıda zayıfım ama halen kilom var gibi geliyor gözüme, belim daha ince olabilir bacaklarımın üst kısmı biraz daha incelmeli falan diyorum, sanırım 2 doğumdan sonra vücut bu kadar toparlanıyo, annem arkadan bakıldığında çocuk gibi kaldın daha neyine zayıflıcan saçmalama diyo ama işte bilmiyorum buda böyle bi süreçmiş
Hoşgeldin canım nerede bu dedim ama sana güveniyorum, salmazsın kendimi biliyorum annenle uzak mı oturuyorsunuz , ne güzel temizliğini yapmışsın güle güle kirletsin, Allah analarımızın, babalarımızın sağlıkla yaşamalarını nasip etsinGünaydin kizlar
Evimdeyim artik.bir ay bir yere kipirdatamaz kimse beni
Ama iyi oldu.esimin yaninda olmuyordu.annem rahatsiz biraz dizlerinden zor yuruyor.butun evi dip kose temizledim.ev bi kendine geldi....annem hep boyleydi aslinda temizligi hep ben yapardim.cok da beceremez yine de yapmaya calisirdim.simdi koca kadin oldumbazen diyorum ki su bildiklerimi eskiden de bilseydim ...hayat ne kolay ne baska olurdu...
Annemlerde paketim bitti. Yenileyemedim.
Tartiya cikamadim bugun ama yarin tartilicam .eksi degilim de. Insallah cok arti cikmam.
Dinlen boşver nasılsa yaparsın, menü güzelEvde de isler birikmis.ama yapasim yok.biraz dinlenwyim.sonra mutfagi toplar im.cocuklarin oglen corbasi var.aksama dondurucudan taze fasulye yaparim.yanina cacik.cocuklara pilav.yarina eksileyim biraz.
Aada yesilcay kahve yogurt la midemi sisiririm.
Hiç diyet sağlıklı beslenme adamı değilim demi
Yok salmadim canim.Hoşgeldin canım nerede bu dedim ama sana güveniyorum, salmazsın kendimi biliyorum annenle uzak mı oturuyorsunuz , ne güzel temizliğini yapmışsın güle güle kirletsin, Allah analarımızın, babalarımızın sağlıkla yaşamalarını nasip etsin
Canım sabah cocuklari doktora goturdugum için cok apar topar yedim sonrada marketten cocuklara birseyler alirken beynimi kandirmak icin activia aldim ama tabiki hepsi cok az kaldi. Aksam yine o yuzden saldirgandimCanım kahvaltı daha doyurucu olabilir 2 lokma kek 1 parça çikolata ile kalabiliyorsan harika bence o kadar ile yetinen biri ara öğün olarak yemeli afiyet olsun geldin eksiler
Yani boylarimiz ayni ideal kg araligida acik biraz ama acaba kg olarak takilmayip spora mi yonelsen artik? Cok zayiflikta iyi degil biliyosun bunu sonu yokAa evet sen söyleyince farkettim, son günlerde şu psikolojiye girdim biliyorum tartıda zayıfım ama halen kilom var gibi geliyor gözüme, belim daha ince olabilir bacaklarımın üst kısmı biraz daha incelmeli falan diyorum, sanırım 2 doğumdan sonra vücut bu kadar toparlanıyo, annem arkadan bakıldığında çocuk gibi kaldın daha neyine zayıflıcan saçmalama diyo ama işte bilmiyorum buda böyle bi süreçmiş
Bende sendenim hatta belki senden fazlayimdirHiç diyet sağlıklı beslenme adamı değilim demi
Canim ben 16 yasindayken annem dizlerinden ameliyat olmustu. Ve o gunden sonra butun iş yükünü uzerime birakti. İnan en son mutfak dolaplari i 2 yil olacak ben sildim. Bu yaz yine silmeye caliscam. Diger islerine karismiyorum artik. Çünkü benimde 2 çocuğum var ve evime bile yetisemiyorum. Birde benim dogum temizligime gelmedi para verip kadin tuttu.Günaydin kizlar
Evimdeyim artik.bir ay bir yere kipirdatamaz kimse beni
Ama iyi oldu.esimin yaninda olmuyordu.annem rahatsiz biraz dizlerinden zor yuruyor.butun evi dip kose temizledim.ev bi kendine geldi....annem hep boyleydi aslinda temizligi hep ben yapardim.cok da beceremez yine de yapmaya calisirdim.simdi koca kadin oldumbazen diyorum ki su bildiklerimi eskiden de bilseydim ...hayat ne kolay ne baska olurdu...
Annemlerde paketim bitti. Yenileyemedim.
Tartiya cikamadim bugun ama yarin tartilicam .eksi degilim de. Insallah cok arti cikmam.
Hosgeldin, muhtesem bir sekilde dön sahaya
Benimkide kilolu. Halbuki daha 51 yaşında. Ama yillar once saldı kendiniYok salmadim canim.
Normalde annemden gelirken en az +2olurdum.2 3 gunle bile.ama bu sefer sabit falanim herhalde.bizimkiler hep kizartma börek hergun ama... :/ yaninda da yemek olur ayrica.3 ogun bol ekmekli.yemesen sanki trip atiyorsub falan zannederler. ama alistilar artik.
Annemler arabayla 45 dakka falan.cok sukur yakiniz yine.gidip geliyoruz sık sık . . annem...nasil desem yaslaniyor galiba bir de fazla kilosu cok.ah bu kilolar...
Çok iyi yapmışsın , dengelemişsin annelerimiz yaşlanıyor , bizlerde...Yok salmadim canim.
Normalde annemden gelirken en az +2olurdum.2 3 gunle bile.ama bu sefer sabit falanim herhalde.bizimkiler hep kizartma börek hergun ama... :/ yaninda da yemek olur ayrica.3 ogun bol ekmekli.yemesen sanki trip atiyorsub falan zannederler. ama alistilar artik.
Annemler arabayla 45 dakka falan.cok sukur yakiniz yine.gidip geliyoruz sık sık . . annem...nasil desem yaslaniyor galiba bir de fazla kilosu cok.ah bu kilolar...
Yarin ki menümü düşünüp yatiyorum mesela
Benimki de aynen ,saldi kendini. Ben evlenirken cok uzulmustum. Hicbirsey yapamayacak diye.sonra bi baktim.meger yapiyormus yavas yavas.yani demek istedigim su : yapabildiklerini de yapmiyormus.yapamadigi zaten kaliyor.keske daha gayretli daha kendine ozen gosteren duzenli bir annem olsaydi.hep onun acigini kapamakla gecti cocuklugum.babam da titizdir hersey duzenli olsun ister.ordan oraya kosturup hicbirseyi de tam olarak tamamlayamayan bir cocuktum evde.bazi seyleri yapmak icin gormek gerek ben gormeden yapmaya calistim.annemi cok seviyorum ama bir kere toz alirken cam silerken gormedim.ama 3 4 cessit yemek yapar .koyardi hergun.1 ini yapacagin zamanda hergun biryerleri toparlayabilirdi....belki de hep hastaydi bilmiyorumm artik.ama eve misafir gelecek olsa hep gerginlik stres olurduk.gelenlere mahcup olurdum falanCanim ben 16 yasindayken annem dizlerinden ameliyat olmustu. Ve o gunden sonra butun iş yükünü uzerime birakti. İnan en son mutfak dolaplari i 2 yil olacak ben sildim. Bu yaz yine silmeye caliscam. Diger islerine karismiyorum artik. Çünkü benimde 2 çocuğum var ve evime bile yetisemiyorum. Birde benim dogum temizligime gelmedi para verip kadin tuttu.
Ondan once de badana yaptırdık o zamanda hafif bir temizlik olmustu kaynanam geldi o gelmedi. O yuzdende cok kirginim
biz saglikla yaslanalim insallahBenimkide kilolu. Halbuki daha 51 yaşında. Ama yillar once saldı kendini
Temizlik parasını vermiş ama,Canim ben 16 yasindayken annem dizlerinden ameliyat olmustu. Ve o gunden sonra butun iş yükünü uzerime birakti. İnan en son mutfak dolaplari i 2 yil olacak ben sildim. Bu yaz yine silmeye caliscam. Diger islerine karismiyorum artik. Çünkü benimde 2 çocuğum var ve evime bile yetisemiyorum. Birde benim dogum temizligime gelmedi para verip kadin tuttu.
Ondan once de badana yaptırdık o zamanda hafif bir temizlik olmustu kaynanam geldi o gelmedi. O yuzdende cok kirginim
Keşke biz yiyip yiyip hiç kilo almayanlardan olsaydik vasiyetim var mezar taşıma bu dünyadan karnı aç gitti yazdiracagim çünkü hiç sevdiğim şeyleri doyasıya yemedim ergenlikten beri kilolarla savasiyorumBende sendenim hatta belki senden fazlayimdir