🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günlerdir çok yazamıyorum oruç tuttuğum.icim düzenli bir menüm yok ve spor için halim de yok en geç 1 hafta içinde sağlam bir şekilde döneceğim inşallah tek tesellim kilo almıyorum şimdilik zaten 60 kilodan aşağı düşmek istemiyorum
Bugün akşam menüde ciğer sote var çocuklar için ayrıca pilav yapacağım ama ben yemem artık pilav falan aklıma hiç düşmüyor

Benim diyet esnasında tek derdim tatlı çikolata başka derdim yok🙈
Benimde oyle maalesef. Koruma doneminde hep fit tatlı yaparim kesin🤭🥰

Günlerdir çok yazamıyorum oruç tuttuğum.icim düzenli bir menüm yok ve spor için halim de yok en geç 1 hafta içinde sağlam bir şekilde döneceğim inşallah tek tesellim kilo almıyorum şimdilik zaten 60 kilodan aşağı düşmek istemiyorum
Bugün akşam menüde ciğer sote var çocuklar için ayrıca pilav yapacağım ama ben yemem artık pilav falan aklıma hiç düşmüyor

Benim diyet esnasında tek derdim tatlı çikolata başka derdim yok🙈
Kilonu koruyorsun en azından 👍

24.05.2021 menüm

Sabah
Peynir
Zeytin
4 wasa
1 domates 🍅
3 biber

Akşam
1 por. Madımak yemeği
Salata 🥗
1 kase yoğurt

Su 2++ lt

Spor 15+15 =30 dk bisiklet
1 saat yürüyüş

İyi geceler. Cok yogundum gelemedim

10.00

3 yumurta tavada (kizlarla ortak)

1 dilim ekmek

Nescafe

Ara activia

15.30

3 incir 6 badem

Filtre kahve

Ara kayisi cayi

19.00

1 kepce mercimek

1 buyuk dilim tbe

Taze fasulye 1 tabak

Yoğurt

3 köfte

2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)

İyi geceler. Cok yogundum gelemedim

10.00

3 yumurta tavada (kizlarla ortak)

1 dilim ekmek

Nescafe

Ara activia

15.30

3 incir 6 badem

Filtre kahve

Ara kayisi cayi

19.00

1 kepce mercimek

1 buyuk dilim tbe

Taze fasulye 1 tabak

Yoğurt

3 köfte

2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)
Canım kahvaltı daha doyurucu olabilir 👍 2 lokma kek 1 parça çikolata ile kalabiliyorsan harika 🤩 bence o kadar ile yetinen biri ara öğün olarak yemeli👌 afiyet olsun 👍 geldin eksiler 🤩

Kahvaltıda ye bence, akşam güzelmiş yemek 🤩
Kahvaltıda çoook yedim bugün, akşam yemeği için ıspanağı pişirdi annem yemeyince yarına kaldı.

son 1 haftam, hedefe -700gr kaldı, perşembe babanneme gidicem, pide yaptırıcam, pazar yine doğumgününe davetliyiz, bundan sonraki günlerde hedefe ulaşmam zor gibi, bugün reglimin 3.günü ödem falanda gitmiştir artık

Kahvaltıda çoook yedim bugün, akşam yemeği için ıspanağı pişirdi annem yemeyince yarına kaldı.

son 1 haftam, hedefe -700gr kaldı, perşembe babanneme gidicem, pide yaptırıcam, pazar yine doğumgününe davetliyiz, bundan sonraki günlerde hedefe ulaşmam zor gibi, bugün reglimin 3.günü ödem falanda gitmiştir artık
Canım sarı alana girmişsin 😃

Altta ki tablo var ya, ideal kilo altındasın
Aa evet sen söyleyince farkettim, son günlerde şu psikolojiye girdim biliyorum tartıda zayıfım ama halen kilom var gibi geliyor gözüme, belim daha ince olabilir bacaklarımın üst kısmı biraz daha incelmeli falan diyorum, sanırım 2 doğumdan sonra vücut bu kadar toparlanıyo, annem arkadan bakıldığında çocuk gibi kaldın daha neyine zayıflıcan saçmalama diyo ama işte bilmiyorum buda böyle bi süreçmiş

Günaydin kizlar🥰🥰🥰
Evimdeyim artik.bir ay bir yere kipirdatamaz kimse beni😊
Ama iyi oldu.esimin yaninda olmuyordu.annem rahatsiz biraz dizlerinden zor yuruyor.butun evi dip kose temizledim.ev bi kendine geldi....annem hep boyleydi aslinda temizligi hep ben yapardim.cok da beceremez yine de yapmaya calisirdim.simdi koca kadin oldum🥴bazen diyorum ki su bildiklerimi eskiden de bilseydim ...hayat ne kolay ne baska olurdu...

Annemlerde paketim bitti. Yenileyemedim.
Tartiya cikamadim bugun🙈 ama yarin tartilicam .eksi degilim de. Insallah cok arti cikmam.🤷‍♀️

X