🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız 2. yöntem benim içinde daha kolay gelecek gibi görünüyor 9 aydır ailemin yanina gidemedik ilk defa gidecez aklı ererken onun için çok değişiklik olacak çünkü şu an kimseyi görmeden evden çıkmadan yaşıyoruz burda inşallah bu değişiklik ve kalabalık iyi gelir

Kac aylik şuan? Ben birden kesmeyi düşünmezdim kademeli birakmayi denesen. Mesela her istediginde vermesen. Şuan süt bitti ben sana süt gelince haber vercem desen
20 aylık şu an sabah uyanınca istiyor öğlen uykuya gececeginde ve akşam uyurken ve gece 5 6 kere uyanıyor 2 dk emiyor uyuyor gece çok yoruyor 1 buçuk sene oldu 1 gece bile düzgün bi uyku uyumadım dışarı çıkınca misafir gelince falan hiç aklına gelmiyor yalnız kalınca çok fena durduramiyorum 20 gün falan annemlerde kalicam o zaman diliminde kesmem lazım çünkü seneye gidicem bir daha o zamana birakamam mecburum yani

Anladim orda once azaltip sonra kesersin inşallah. Yaşayan bilir ben şimdi sana ne akil versem yanlış olur. Şuan benim bebekte aşırı bir meme düşkünlüğü yok. Ama tabi ileride benide biktircak kadar emse fikrim degisir belki

İnşallah öyle olmaz hepimiz yıpranmadan atlatırız bu günleri

Menümü yazayım
Kahvaltı
Yarım çavdar ekmeği
2-3 parça sucuk
1 bardak çay

ara
Şekersiz Türk kahvesi
Çikolata

ara
Armut
1 avuç kuruyemiş

akşam
Tavuk haşlamıştım onu soğan ve salçayla kavurdum biraz
Salata

eşim soğuk baklava almış 1 dilim ondan yedim

gün içinde 5 tane filan sarma yemişimdir

spor yapamadım bugün
2 lt su içtim şimdilik

Kizlar kacamagim yok.
16.00 gibi ara ogun yaptim

Akşam sadece porsiyonum fazla kaçtı. Bezelye yemeği ve kepekli makarna
Afiyet olsun kızlar

İlk 3 gün cok onemli. Bende cok iyi degilim sekersizlik sarsti. Cocuklara kek gofret yedirirken gözüm karardi ama her an aklimda 79 var. Acaba ne zaman görürüm diye hep düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…