Bende yazlik aldim. Birde odalarina birseyler alcam inşallahKahvaltimk yaptim :))
Simdi bayram harcliklariyla akvaryum alicaz cocuklara
Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınızBen kendi yöntemimi anlatayim.
2 cocugumda da birden birakmadim,azaltarak gittim.cok da memnunum.cocuklarim icin boylesi gayet uygun oldu.
Ilk olarak Sabah uyandi emzirdim.
Sonra yatana kadar vermedim.uyku saati gelince emzirdim.gece de uyaninca verdim Boyle 1 2 hafta devam ettik.
2. Adim sabah vermeyi kestim.yatarken verdim. Gece verdim.1 2 hafta devam ettim
3. Adim yatarken vermedim.gece uyaninca da mama falan vermedim.uyandikca su icirdim.geri uyudu.isrersen gece de bir kac hafta verip sonradan kesebilirsin.
Eger sadece kabiz oldu diye erken biraktiriyorsan sut donemi bitene kadar uyku saatinde devam ettirebilirsin.hem kolayca uyur aksamlari.
Zor gibi gorunuyor ama degil inan.memede sut birikimi olmuyor.bebek birden bosluga dusmuyor.
Gelelim arada nasil vermeyeceksin.
1.bebekte oyaladim.disari cikardim babaya nineye attim vs vs.2 3 gune alisiyorlar.merak etme.ama tabi 5 dakkada bir isteyecek.aglayacak.orasi kesin.
2.de birakacak kimsem yoktu.2 cocuk olunca biryerw de gidemedim. biraz daha farkli bir yontem denedim
Siyah izole banttan alip bi capraz attim memeye.meme ucuna da bir pecete koyum azicik salca surdum.uf oldu oglum dedim.gosterdim .salcayi gorunce zaten bakmiyorlar bile o tarafa.tabi 5 10 dakka bakmiyor.sonra yine geliyor istiyor. Uf oldu oglum.....ilk gun kucagindan inmez2 3 gun salcali gezince uf oldu deyince bakma geregi duymuyorlar.merak etme.
Hangisi daha kolaydi dersen 2. Yontem kesssssinlikle.1.de de oyle yapsaymisim keske
bol bol parka marka gotur.anneanne babaanne yakindaysa kalin 3 4 gun iyi gelir.
Ama yine de hemen unutmuyorlar.ikisinde se 1 2 ay cocuklarin yaninda uzanmadim yatmadim.o zaman hemen yanima gelip emmek istiyorlardi
sİmdi buyuduler sukur
sağlicakla büyüt canim. Allah uzun ömürler versin❤
20 aylık şu an sabah uyanınca istiyor öğlen uykuya gececeginde ve akşam uyurken ve gece 5 6 kere uyanıyor 2 dk emiyor uyuyor gece çok yoruyor 1 buçuk sene oldu 1 gece bile düzgün bi uyku uyumadımKac aylik şuan? Ben birden kesmeyi düşünmezdim kademeli birakmayi denesen. Mesela her istediginde vermesen. Şuan süt bitti ben sana süt gelince haber vercem desen
Anladim orda once azaltip sonra kesersin inşallah. Yaşayan bilir ben şimdi sana ne akil versem yanlış olur. Şuan benim bebekte aşırı bir meme düşkünlüğü yok. Ama tabi ileride benide biktircak kadar emse fikrim degisir belki20 aylık şu an sabah uyanınca istiyor öğlen uykuya gececeginde ve akşam uyurken ve gece 5 6 kere uyanıyor 2 dk emiyor uyuyor gece çok yoruyor 1 buçuk sene oldu 1 gece bile düzgün bi uyku uyumadımdışarı çıkınca misafir gelince falan hiç aklına gelmiyor yalnız kalınca çok fena durduramiyorum 20 gün falan annemlerde kalicam o zaman diliminde kesmem lazım çünkü seneye gidicem bir daha o zamana birakamam mecburum yani
İnşallah öyle olmaz hepimiz yıpranmadan atlatırız bu günleriAnladim orda once azaltip sonra kesersin inşallah. Yaşayan bilir ben şimdi sana ne akil versem yanlış olur. Şuan benim bebekte aşırı bir meme düşkünlüğü yok. Ama tabi ileride benide biktircak kadar emse fikrim degisir belki
Oo süperKahvaltimk yaptim :))
Simdi bayram harcliklariyla akvaryum alicaz cocuklara
Evet başladım bugün. Dün sondu artik
Kahvaltım tbe sandvic(peynir domates füme dana salam marul) + filtre kahve+ 2 zeytin
30 dk leslie 2 yapildi
Afiyet olsun canım, spor çok güzelOgle yemegim tarhana, yogurtlu semizotu yarim da salatalık var
Akşama biraz da eliptik ya da bolgesel hareketler eklicem inşallahAfiyet olsun canım, spor çok güzel
Süper gidiyorsun Allah bozmasınAkşama biraz da eliptik ya da bolgesel hareketler eklicem inşallah
Spor yapamadim aksam tekrar. Ütü yaptım kızların elbiselerini ütüledim, anam agladi yaa. Sirtim felç şuanSüper gidiyorsun Allah bozmasın
Menümü yazayım
Kahvaltı
Yarım çavdar ekmeği
2-3 parça sucuk
1 bardak çay
ara
Şekersiz Türk kahvesi
Çikolata
ara
Armut
1 avuç kuruyemiş
akşam
Tavuk haşlamıştım onu soğan ve salçayla kavurdum biraz
Salata
eşim soğuk baklava almış 1 dilim ondan yedim
gün içinde 5 tane filan sarma yemişimdir
spor yapamadım bugün
2 lt su içtim şimdilik
Afiyet olsun kızlarKizlar kacamagim yok.
16.00 gibi ara ogun yaptim
Akşam sadece porsiyonum fazla kaçtı. Bezelye yemeği ve kepekli makarna
İlk 3 gün cok onemli. Bende cok iyi degilim sekersizlik sarsti. Cocuklara kek gofret yedirirken gözüm karardiİyi akşamlar arkadaşlar, bu gün pek güzel geçmedi maalesefböyle bayramdı seyrandı mola verince toparlanması zor oluyor, en güzeli her zaman doğru beslenmeyi öğrenmek, yoksa kilo versek bile o kiloyu karuyabilmek zulüm gelir bize
Kaçamak çok yapmazsan 1 ay sonra görürsün çok rahatİlk 3 gün cok onemli. Bende cok iyi degilim sekersizlik sarsti. Cocuklara kek gofret yedirirken gözüm karardiama her an aklimda 79 var. Acaba ne zaman görürüm diye hep düşünüyorum