🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İradene maşallah canım keşke hepimiz hep böyle olabilsek
Bende de her zaman boyle olmuyor. Ramazanda kantarin topuzu cok kaçtı. Acikcasi bende o kadar kaçırmam diye bekliyodum ama olan oldu yani. Şimdi kafamda tarih belirleyince o zaman cok iyi adapte olduğumu gördüm. İnşallah sonucuda iyi olur benim için

Menum
Sabah
Avuc ici kadar katmer yarim dilim ekmek
Domates salatalik 1 ck bal 1 tk sut
kaymagi

Ara cay

Ara 2 hurma

Aksam
3 kasik kiymali yumurta
10 -15 kadar sarma
Salata
2 caral kizartma
Yogurt

10 gibi 1 mil leslie yaptim.

Bugun bayramlasmaya kendi anneme geldim kizlar .1 hafta kadar kalicam.cok diyetlik menu olmadi ama aksam gec geldik.kendime birsey yapamadim.yogurdumla kabagimla patlicanimla geldim🤭bundan sonra boyle gezicem.ama tartimi unutmusum ya😐😪
.akvaryum da alamadik.baliklar 3 4 gune gelecekmis😒cocuklar cok heveslenmisti.

😃 Kıyamam ya şimdiden nasıl huzursuzum nasıl kalbim parçalanıyor aramızdaki bu bağ kopacak ve ömür boyu bir daha yasayamayacagim bu duyguyu 😣 ama mecbur bir gün olacak ve izinde halletmeliyim yoksa tek başıma yapamam
Aranizdaki bag kopmayacak hicbir zaman.sadece sekil degistirwcek . tabi yine de özleniyor o günler😊ama emzirme bitince anneye de bir ozgurluk geliyor o ayri.
Oo süper 😃 artık temizler durursun 😂
Isi bulduk :KK70:
Spor yapamadim aksam tekrar. Ütü yaptım kızların elbiselerini ütüledim, anam agladi yaa. Sirtim felç şuan
Ah canim.😮 hepsini bir yapmasaydin.

Menum
Sabah
Avuc ici kadar katmer yarim dilim ekmek
Domates salatalik 1 ck bal 1 tk sut
kaymagi

Ara cay

Ara 2 hurma

Aksam
3 kasik kiymali yumurta
10 -15 kadar sarma
Salata
2 caral kizartma
Yogurt

10 gibi 1 mil leslie yaptim.

Bugun bayramlasmaya kendi anneme geldim kizlar .1 hafta kadar kalicam.cok diyetlik menu olmadi ama aksam gec geldik.kendime birsey yapamadim.yogurdumla kabagimla patlicanimla geldim🤭bundan sonra boyle gezicem.ama tartimi unutmusum ya😐😪
.akvaryum da alamadik.baliklar 3 4 gune gelecekmis😒cocuklar cok heveslenmisti.
Afiyet olsun canım 👌

20 dk eliptik yaptimmmm aslında daha fazla yapardım ama çok ses çıkarıyor başım ağrıdı Allahtan ev müstakil komşular çoktan şikayete gelirdi

20210519_180412.jpg 20210519_180412.jpg 20210519_180412.jpg 20210519_180412.jpg
20210519_180412.jpg

Sarayca Sarayca iste boyle :)
Plastik siselere koydum🤩

X