- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Kacamak yapmicam yeminli gibiyim cocuklara yedirdiklerimden kirinti bile tatmadimKaçamak çok yapmazsan 1 ay sonra görürsün çok rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacamak yapmicam yeminli gibiyim cocuklara yedirdiklerimden kirinti bile tatmadimKaçamak çok yapmazsan 1 ay sonra görürsün çok rahat
İradene maşallah canım keşke hepimiz hep böyle olabilsekKacamak yapmicam yeminli gibiyim cocuklara yedirdiklerimden kirinti bile tatmadim
Keşkeeeee keşkeİradene maşallah canım keşke hepimiz hep böyle olabilsek
Bende sekersiz bitince evde yapcam ondanKeşkeeeee keşke
3 dilim soğuk baklava yedim
İnanılmaz pişmanım yerken durduramıyorum kendimi sonra çok pişman oluyorum
Bende de her zaman boyle olmuyor. Ramazanda kantarin topuzu cok kaçtı. Acikcasi bende o kadar kaçırmam diye bekliyodum ama olan oldu yani. Şimdi kafamda tarih belirleyince o zaman cok iyi adapte olduğumu gördüm. İnşallah sonucuda iyi olur benim içinİradene maşallah canım keşke hepimiz hep böyle olabilsek
Bende yersem fena yerim, en iyisi hiç yememekKeşkeeeee keşke
Aranizdaki bag kopmayacak hicbir zaman.sadece sekil degistirwcek . tabi yine de özleniyor o günlerama emzirme bitince anneye de bir ozgurluk geliyor o ayri.Kıyamam ya şimdiden nasıl huzursuzum nasıl kalbim parçalanıyor aramızdaki bu bağ kopacak ve ömür boyu bir daha yasayamayacagim bu duyguyu ama mecbur bir gün olacak ve izinde halletmeliyim yoksa tek başıma yapamam
Isi buldukOo süper artık temizler durursun
Ah canim. hepsini bir yapmasaydin.Spor yapamadim aksam tekrar. Ütü yaptım kızların elbiselerini ütüledim, anam agladi yaa. Sirtim felç şuan
Bizde alıp, şişeye koyacağız bu sene. Sen toplayacak mısınTaza yaprak zamanicok da tehlikelicok da severim.bir suru şişe getirdim.kisa hazirlik
Afiyet olsun canımMenum
Sabah
Avuc ici kadar katmer yarim dilim ekmek
Domates salatalik 1 ck bal 1 tk sut
kaymagi
Ara cay
Ara 2 hurma
Aksam
3 kasik kiymali yumurta
10 -15 kadar sarma
Salata
2 caral kizartma
Yogurt
10 gibi 1 mil leslie yaptim.
Bugun bayramlasmaya kendi anneme geldim kizlar .1 hafta kadar kalicam.cok diyetlik menu olmadi ama aksam gec geldik.kendime birsey yapamadim.yogurdumla kabagimla patlicanimla geldimbundan sonra boyle gezicem.ama tartimi unutmusum ya
.akvaryum da alamadik.baliklar 3 4 gune gelecekmiscocuklar cok heveslenmisti.
Ben şimdilik iyiyim gece başlıyor ataklarKizlar temizliğe giristim. Gelemiyorum buraya. Ama kacamagim yok tam gaz devam. Akşam menülere bakmak istiyorum ona gore yeyin bugun
Soğuk baklavaKeşkeeeee keşke
Valla koca tepsiyi yerimSoğuk baklava
Çok güzel ama haklisin yediriyorValla koca tepsiyi yerim