🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bugün ki menümü yazayım
Bugün niyetiydim sahur yapmadım
Iftar icin kendime akşam kahvaltısı hazırladım çünkü çok çay istedi canım
Patatesli yumurta ve peynir yedim
Birde bir adet dondurma almış eşim birazdan onu yiyecegim

Evde eliptik bisiklet var bugün biraz yapayım dedim 10dk anca dayandım günlük artırırım inşallah
Allah kabul etsin canım ❤️ afiyet olsun, eliptik ilk günden 10 dk çok iyi, zaten sen yapmaya devam ettikçe, vücut alışacak zamanla daha çok yapmak isteyeceksin 👍

istediğin kiloya kısa sürede kavuşursun inşallah canim
İnşallah hep beraber Ulaşalım ❤️
Herkese hayırlı akşamlar
Bende menümü yazarak başlayım
Bugunki menü
Sabah 10.30
1 yumurta 1d1pdeynir 1dilim karpuz 1 dilim ekmek

Öğlen 13.30
Biraz kavurma 1 d ekmek

1tb bulgur pilavı 4 k kavurma 1 kase yoğurt
2lt su
Afiyet olsun canım 👌

Ya kizlar ben geldim yine
Sarayca Sarayca benide unutma liste yapiyorsan
Tek basina olmuyor yapamiyorum kac gundur frenim patlamis gibi yiyorum
Verdiklerimi geri aldim
Bari buraya yazinca kendimi dizginliyorum
Hoşgeldin canım ❤️ bence bu ara karbonhidrat yememeye çalış, sadece sabah TB ekmeği ye açlığını bastırır, alışınca normal düzene devam edersin👍
liste yaparım tabi, isteyen katılır isteyen free takılır,😃
ben bu ara sporu artırmayı düşünüyorum, gel sende takıl bana 👯💃👯

Hoşgeldin canım ❤️ bence bu ara karbonhidrat yememeye çalış, sadece sabah TB ekmeği ye açlığını bastırır, alışınca normal düzene devam edersin👍
liste yaparım tabi, isteyen katılır isteyen free takılır,😃
ben bu ara sporu artırmayı düşünüyorum, gel sende takıl bana 👯💃👯
Hangi sporu yapiyosun
Ben aksamlari yemeyerek vermistim ama simdi atistirma basladi hep acim,sporda yok
Almaya basladim 😭

Hangi sporu yapiyosun
Ben aksamlari yemeyerek vermistim ama simdi atistirma basladi hep acim,sporda yok
Almaya basladim 😭
Karbon yiyorsan yedikce yiyesin gelir. Once 3 gün dayan hic karbon ve seker yeme. Bak nasil azalcak aclik? Aksam cok erken yiyorsan en gec 9 gibi ara ogun ekle kefir yada süt + gunduz yemediysen meyve yada kuru meyve. En kötü yogurt pul biber nane karistir

Bu arada size birşey danışmak istiyorum bebeğimi sütten kesicem annemlerde nasıl yapıcam bilmiyorum çok düşkün ama kesmek zorundayim çünkü hiç birşey yemiyor o yüzden hep kabızlık yaşıyor ve ilaçla yapabiliyor kakasını sadece 😣 şimdiden onun korkusu sardı beni nasıl yapıcam diye seni görmeyince daha kolay olur 2 gün başka yerde kal diyorlar ama nasıl dayancam şu an bile bunu düşündüğüm için uykum kaçtı 😣 rabbim hiç birimizi evlatlarindan 1 gün bile ayrı bırakmasın acılarını göstermesin 🙏

Selam kizlar.
Yoruldum biraz bugun evime geldim.valiz bosalt ,camasir at vs vs yemek bile yayapasigelmedi.balkon da yikadim.sabah 6 gibi yola ciktik.o yuzden erkenden sizdim kaldim.

Menumu yazmasam daha iyi.cok dikkat edemedim😒ama saldirmadim da 🥴

Başlığı değiştirdim. 😀 02.07.2021tarihine kadar tam 45 gün var ve bu 45 günü hem spor hem diyet yaparak en az 1 beden incelip sonra korumaya geçeceğim, var mısınız benimle beraber muhteşem değişime 🤩🤩🤩🤩🤩🤩💃💃💃💃💃👯👯👯👯👯
Ooooo 🤩🤩🤩yeni kararlar alinmis basliklar degismis.neler olmus burda 😁
Hayirli olsun bakalim.45 gunde neler olmaz ki😃👌👌👌
Ben de varim tabi ki😊

Beim hedefim de 4 kilo vermek olsun o zaman 😍45 gunde yapilir.
En son 70.8 dim.
70.8 -4 = 66.8 ohh yine hesaplar kitaplar başladi :KK70: : D :KK70:

Neler yapicam gecen yazmistim yine yazayim.yazdikca beynimi ikna ediyorum🤭🤭🤭

2 ogun
Kahv. 1 dlm ekmk yumurta Vs vs
Ara yogurt ( mutlaka yapicam)
Ara yesilcay
Ara meyve leblebi

Aksam sebze yogurt ya da protein salata( yumurta et tavuk mercimek kuru fasulye gibi) lezzetli yapicam ama tatsiz tuzsuz yagsiz yapinca hemen pes ediyorum.1 dlm ekmek ya da 2 kasik pilav ya da 2 kepce corba

Lesli💪 hic olmazsa 1milcik (ama 2 hedefim)hareketsiz oldugum hergun yapicam. Bu da önemli mutlaka yapicam.

Bol su.🙂

Iste boyle 🥰hadi bakalim.macera baslasin.👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

😐Not: menumu de hergun yazicam.utansam sıkılsam uygun olmasa bile.😌

Tabikk varız 🥰😍 badem000 badem000 dönmedin mi evee
Dondum canim.burdayim.ben de varim :KK19:
O gizli gizli diyet ve spor yapıyor bence 🤩
:KK70: ah keşke
İnşallah yapiyodur bizden once zayiflasin 😍
Ayy kiyamam.hepimiz zayiflayalim balim:KK60:

🤔🤔🤔🤔

Bir dusunun dunyanin neresinde olursak olalim.kac yasinda olursak olalim.basimiza ne gelirse gelsin.bedenimiz hep bizimle.onun kiymetini bilmek ona deger vermek bize iyi gelecek,bize saglik verecek.bunu unutmadan, kendimize iyilik yapar gibi, dusunerek gecirelim bu 45 gunu,eziyete dönüştürmeden,hatta bir ömrü😘😘😘

Bu arada size birşey danışmak istiyorum bebeğimi sütten kesicem annemlerde nasıl yapıcam bilmiyorum çok düşkün ama kesmek zorundayim çünkü hiç birşey yemiyor o yüzden hep kabızlık yaşıyor ve ilaçla yapabiliyor kakasını sadece 😣 şimdiden onun korkusu sardı beni nasıl yapıcam diye seni görmeyince daha kolay olur 2 gün başka yerde kal diyorlar ama nasıl dayancam şu an bile bunu düşündüğüm için uykum kaçtı 😣 rabbim hiç birimizi evlatlarindan 1 gün bile ayrı bırakmasın acılarını göstermesin 🙏
Ben kendi yöntemimi anlatayim.
2 cocugumda da birden birakmadim,azaltarak gittim.cok da memnunum.cocuklarim icin boylesi gayet uygun oldu.

Ilk olarak Sabah uyandi emzirdim.
Sonra yatana kadar vermedim.uyku saati gelince emzirdim.gece de uyaninca verdim Boyle 1 2 hafta devam ettik.

2. Adim sabah vermeyi kestim.yatarken verdim. Gece verdim.1 2 hafta devam ettim

3. Adim yatarken vermedim.gece uyaninca da mama falan vermedim.uyandikca su icirdim.geri uyudu.isrersen gece de bir kac hafta verip sonradan kesebilirsin.

Eger sadece kabiz oldu diye erken biraktiriyorsan sut donemi bitene kadar uyku saatinde devam ettirebilirsin.hem kolayca uyur aksamlari.

Zor gibi gorunuyor ama degil inan.memede sut birikimi olmuyor.bebek birden bosluga dusmuyor.

Gelelim arada nasil vermeyeceksin.
1.bebekte oyaladim.disari cikardim babaya nineye attim vs vs.2 3 gune alisiyorlar.merak etme.ama tabi 5 dakkada bir isteyecek.aglayacak.orasi kesin.

2.de birakacak kimsem yoktu.2 cocuk olunca biryerw de gidemedim. biraz daha farkli bir yontem denedim
Siyah izole banttan alip bi capraz attim memeye.meme ucuna da bir pecete koyum azicik salca surdum.uf oldu oglum dedim.gosterdim .salcayi gorunce zaten bakmiyorlar bile o tarafa.tabi 5 10 dakka bakmiyor.sonra yine geliyor istiyor. Uf oldu oglum.....ilk gun kucagindan inmez🤷‍♀️2 3 gun salcali gezince uf oldu deyince bakma geregi duymuyorlar.merak etme.

Hangisi daha kolaydi dersen 2. Yontem kesssssinlikle.1.de de oyle yapsaymisim keske🙂
bol bol parka marka gotur.anneanne babaanne yakindaysa kalin 3 4 gun iyi gelir.

Ama yine de hemen unutmuyorlar.ikisinde se 1 2 ay cocuklarin yaninda uzanmadim yatmadim.o zaman hemen yanima gelip emmek istiyorlardi😁
sİmdi buyuduler sukur🥰🥰🥰

sağlicakla büyüt canim. Allah uzun ömürler versin❤

20210518_062353.jpg

Yavrucak şu hale gelecek ama :KK70: :KK70: :KK70:
H hilalce11

Kac aylik şuan? Ben birden kesmeyi düşünmezdim kademeli birakmayi denesen. Mesela her istediginde vermesen. Şuan süt bitti ben sana süt gelince haber vercem desen

Ben kendi yöntemimi anlatayim.
2 cocugumda da birden birakmadim,azaltarak gittim.cok da memnunum.cocuklarim icin boylesi gayet uygun oldu.

Ilk olarak Sabah uyandi emzirdim.
Sonra yatana kadar vermedim.uyku saati gelince emzirdim.gece de uyaninca verdim Boyle 1 2 hafta devam ettik.

2. Adim sabah vermeyi kestim.yatarken verdim. Gece verdim.1 2 hafta devam ettim

3. Adim yatarken vermedim.gece uyaninca da mama falan vermedim.uyandikca su icirdim.geri uyudu.isrersen gece de bir kac hafta verip sonradan kesebilirsin.

Eger sadece kabiz oldu diye erken biraktiriyorsan sut donemi bitene kadar uyku saatinde devam ettirebilirsin.hem kolayca uyur aksamlari.

Zor gibi gorunuyor ama degil inan.memede sut birikimi olmuyor.bebek birden bosluga dusmuyor.

Gelelim arada nasil vermeyeceksin.
1.bebekte oyaladim.disari cikardim babaya nineye attim vs vs.2 3 gune alisiyorlar.merak etme.ama tabi 5 dakkada bir isteyecek.aglayacak.orasi kesin.

2.de birakacak kimsem yoktu.2 cocuk olunca biryerw de gidemedim. biraz daha farkli bir yontem denedim
Siyah izole banttan alip bi capraz attim memeye.meme ucuna da bir pecete koyum azicik salca surdum.uf oldu oglum dedim.gosterdim .salcayi gorunce zaten bakmiyorlar bile o tarafa.tabi 5 10 dakka bakmiyor.sonra yine geliyor istiyor. Uf oldu oglum.....ilk gun kucagindan inmez🤷‍♀️2 3 gun salcali gezince uf oldu deyince bakma geregi duymuyorlar.merak etme.

Hangisi daha kolaydi dersen 2. Yontem kesssssinlikle.1.de de oyle yapsaymisim keske🙂
bol bol parka marka gotur.anneanne babaanne yakindaysa kalin 3 4 gun iyi gelir.

Ama yine de hemen unutmuyorlar.ikisinde se 1 2 ay cocuklarin yaninda uzanmadim yatmadim.o zaman hemen yanima gelip emmek istiyorlardi😁
sİmdi buyuduler sukur🥰🥰🥰

sağlicakla büyüt canim. Allah uzun ömürler versin❤
Bende ilk cocugundaki yontemi cok Beğendim 😍🥰

Allah izin verirse ben yazdan sonra gece beslenmesini kesmek istiyorum. Kendi uyumayi öğrensin. İkiside yatsin uyusun artik :KK43:
Seneye bu zamanlarda 25 26 aylikken tamamen keserim diye düşünüyorum. Ama pandemi devam ederse bilmiyorum

Hangi sporu yapiyosun
Almaya basladim 😭
Jillian nmtz haftada 3 gün düşünüyorum, canım şöyle düşün 'ben kilo verdikten sonra da bu şekilde beslenmem lazım' eğer bu beslenme şeklini devam ettireceğim şekilde ayarlamanı tavsiye ederim, detoks, şu bu inan anlık kurtuluş oluyor, sonrası yine hüsr
Bende tam gaz katılmak istiyorum ama haftaya memlekete gidiyorum yaklaşık 40 gün sonra geri dönucem evime tek dileğim 70 olmadan geri dönebilmek gelince çok güzel bir spor programı ile bı 10 kilo daha vermek ve sıkılaşmak istiyorum inşallah basarabilirim 🙏
Canım inşallah çok almazsın, dönünce de son rötuşlarla kalan kiloları verirsin 💪🤩
Amin canım, ben kızımı 5 aylık hamile iken bıraktırdı, yavaş yavaş günde önce 3 sonra 2 sonra 1 düşürerek kestim sütten, inşallah güzel atlatırsınız 🥰
Selam kizlar.
Yoruldum biraz bugun evime geldim.valiz bosalt ,camasir at vs vs yemek bile yayapasigelmedi.balkon da yikadim.sabah 6 gibi yola ciktik.o yuzden erkenden sizdim kaldim.

Menumu yazmasam daha iyi.cok dikkat edemedim😒ama saldirmadim da 🥴
Hoşgeldin canım 🤩
Ooooo 🤩🤩🤩yeni kararlar alinmis basliklar degismis.neler olmus burda 😁
Hayirli olsun bakalim.45 gunde neler olmaz ki😃👌👌👌
Ben de varim tabi ki😊

Beim hedefim de 4 kilo vermek olsun o zaman 😍45 gunde yapilir.
En son 70.8 dim.
70.8 -4 = 66.8 ohh yine hesaplar kitaplar başladi :KK70: : D :KK70:

Neler yapicam gecen yazmistim yine yazayim.yazdikca beynimi ikna ediyorum🤭🤭🤭

2 ogun
Kahv. 1 dlm ekmk yumurta Vs vs
Ara yogurt ( mutlaka yapicam)
Ara yesilcay
Ara meyve leblebi

Aksam sebze yogurt ya da protein salata( yumurta et tavuk mercimek kuru fasulye gibi) lezzetli yapicam ama tatsiz tuzsuz yagsiz yapinca hemen pes ediyorum.1 dlm ekmek ya da 2 kasik pilav ya da 2 kepce corba

Lesli💪 hic olmazsa 1milcik (ama 2 hedefim)hareketsiz oldugum hergun yapicam. Bu da önemli mutlaka yapicam.

Bol su.🙂

Iste boyle 🥰hadi bakalim.macera baslasin.👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

😐Not: menumu de hergun yazicam.utansam sıkılsam uygun olmasa bile.😌
Çok güzel, zaten yağsız tuzsuz yeme ya bıkar insan, ayrıca hesap gayet güzel 👍

X