🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın kızlar..
Sabaha kadar mide agrisndan uyuyamadım..ki akşam da neredeyse yemek yemedim ama yine de uyutmadi..ben de bunu fırsat bildim bugünden itibaren başlıyorum yeni beslenme düzenime..inşallah kalıcı olur.sabah 70.15 çıktım bu arada bakalım 1 haftada ne gidicek ne gelicek ☺️
Gecmis olsun canim.

Ben basaramayanlardanim 😣
E bayram bu .bugu den itibaren toplariz canim🙂

Günaydın kızlar..
Sabaha kadar mide agrisndan uyuyamadım..ki akşam da neredeyse yemek yemedim ama yine de uyutmadi..ben de bunu fırsat bildim bugünden itibaren başlıyorum yeni beslenme düzenime..inşallah kalıcı olur.sabah 70.15 çıktım bu arada bakalım 1 haftada ne gidicek ne gelicek ☺️
Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar

herkesin bayramını kutluyorum, nicelerine inşallah

2 günden beri baklavalar çikolatalar çekirdekler hepsi hooop mideye, bugün de yiyip pazartesi ve salı sıkı diyet yapıcam, salı istanbuldan kardeşim gelicek 3 gün o varken de yerimde yerim, asıl sıkı diyete cuma kardeşim gidince başlıcam ve sporla destek verip eşimin gelmesine 12 gün kala -3 kiloyla hedefime yaklaşmayı planlıyorum, ayy biliyorum çoook karışık anlattım ama bahaneler bahaneler işte

bikaç gün önce 51.5tim, dün sabah 52idim

akşamdan babama sabah için yufka siparişi verdim, kahvaltıya gözleme yapıcam, birde beyaz ekmek sipariş ettim akşam için kavurma yapıcam ekmekle güzel gider diye:) benimkisi artık bayramlıktan kaçamaktan çıktı, kendime nasıl kilo aldırabilirim e dönüştü, yarın olsada bi silkelenip kendime gelsem en azından 2 gün

Günaydın kızlar

2 günden beri baklavalar çikolatalar çekirdekler hepsi hooop mideye, bugün de yiyip pazartesi ve salı sıkı diyet yapıcam, salı istanbuldan kardeşim gelicek 3 gün o varken de yerimde yerim, asıl sıkı diyete cuma kardeşim gidince başlıcam ve sporla destek verip eşimin gelmesine 12 gün kala -3 kiloyla hedefime yaklaşmayı planlıyorum, ayy biliyorum çoook karışık anlattım ama bahaneler bahaneler işte

akşamdan babama sabah için yufka siparişi verdim, kahvaltıya gözleme yapıcam, birde beyaz ekmek sipariş ettim akşam için kavurma yapıcam ekmekle güzel gider diye:) benimkisi artık bayramlıktan kaçamaktan çıktı, kendime nasıl kilo aldırabilirim e dönüştü, yarın olsada bi silkelenip kendime gelsem en azından 2 gün
Canım arada oluyo öyle hunharca yedikten sonra insan kendine gelebiliyo..bu aralar yediklerin için pişmanlık duyma..şu an canım bunu istiyo böyle davranıyorum de..sonra tekrar başlamak daha kolay oluyo🥰

Selam kizlar.
Benim reglim geçikmişti. O yüzden moralim cok bozuktu gelmedim buraya. Yedimde yedim şu 3 gündür. Hatta bayramin ilk günü test bile yaptım cok kafaya taktim. Cok şükür bugun regl oldum. Pazartesiye hazırlığa basliyorum. Yarin pastami yerim.ama artik pilav makarna kizartma borek vs yemem.

Selam kizlar.
Benim reglim geçikmişti. O yüzden moralim cok bozuktu gelmedim buraya. Yedimde yedim şu 3 gündür. Hatta bayramin ilk günü test bile yaptım cok kafaya taktim. Cok şükür bugun regl oldum. Pazartesiye hazırlığa basliyorum. Yarin pastami yerim.ama artik pilav makarna kizartma borek vs yemem.
Iyi bari.🙂ya hamiş olsaydin kizzz😁

Ben de bugun bi tanidiga geldim.cok zayiflamissin dedi.🙂cok mutlu oldum.😊pzt kendi evimize gidiyoruz.orada tam gaz devam insallah.simdi kısır yedim 🙈aksama birsey yememeyi basarabilirim insallah.tek cacik yesem iyi olacak.🤔

Merhaba kızlar
Dün memleketten döndük sabah tartıldım +500 gr ile döndüm 🤭
Ama çok dikkat etmedim ne yalan söyleyeyim 🤥

bugün akşam tavuk suyu çorbası ile tavuklu yoğurtlu marul salatası yemeyi planlıyorum

Merhaba kızlar
Dün memleketten döndük sabah tartıldım +500 gr ile döndüm 🤭
Ama çok dikkat etmedim ne yalan söyleyeyim 🤥

bugün akşam tavuk suyu çorbası ile tavuklu yoğurtlu marul salatası yemeyi planlıyorum
Ay maşallah çok az almışsın, benim bir öğünüme bakıyor 500 Gr :olamaz: tartılmak bile istemiyorum 😃

Günaydın kızlar

İyi bayramlar canım 😍 Maşallah kilo almamış son,

Selam kizlar.
Ay çok şükür 🤩 canım 2 çocuğun var, Allah hayırlı evlat nasip etsin ❤️ hadi nice yıllara ❤️ pastanı yedikten sonr her şey güzel olacak 🤩

X