Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin canim.manken haEşimin ailesi çok güzel olmuşsun manken gibisin dediler
verme artık diyolar bende 5 10 vereyim dedim hasta olursun verme diyorlar
insallahİyi bayramlar inşallah seneye bu kötü günler geçer de ailemizle sevdiklerimizle beraber giyinip süslenip gezebilecegimiz bir bayram geçiririz
Olsun canim.ramazanda hakikaten zor.sen rahat uyuyamadin ki kilo verecek mecalin kalmadi Artik ramazani bitirdik.Allah kabul etsin.onumuze bakalimbir ay 1.5 ay sonra 70 lere dusersin insallah❤❤❤Tebrik ediyorum kizlar. Ben son hafta cozutmamin etkisiyle 86 gördüm. Acikcasi bu kadar beklemiyordum onceki gün 85.2 idim. Saglik olsun
Canım yinede çok almadın, şu doğum gününü de geçirip güzelce yeniden başlarsınTebrik ediyorum kizlar. Ben son hafta cozutmamin etkisiyle 86 gördüm. Acikcasi bu kadar beklemiyordum onceki gün 85.2 idim. Saglik olsun
İyi bayramlar canımHepimize iyi bayramlar
Bu sabahki tartiya gore 1.5 kg vermis oldum. Saglik olsunCanım yinede çok almadın, şu doğum gününü de geçirip güzelce yeniden başlarsın
İyi bayramlar canım
1.5 kilo az değil canım, 1.5 veya daha fazla artı da olabilirdiBu sabahki tartiya gore 1.5 kg vermis oldum. Saglik olsun
Bence de .1.5 kilo vermissin ya ben bir an hic veremedin sandim1.5 kilo az değil canım, 1.5 veya daha fazla artı da olabilirdi
Yok canim 3 kg vermistim aslinda ama son 1 haftada 1.5 kg artiya döndüm. Normalde cumartesi 84.6 görmüştüm
O zaman bir alkis da sanaYok canim 3 kg vermistim aslinda ama son 1 haftada 1.5 kg artiya döndüm. Normalde cumartesi 84.6 görmüştüm
Ben alkisi hakedemedim canim ya. Ama kizmiyorumda kendime. Pazartesi yeniden sapasağlam başlıcamO zaman bir alkis da sana
BennnnnBugun tatli yememeyi basaran babayiğit var mi aramizda
Onlar hep ödem, doğum güne kadar dikkat etsen yine eksiye geçersinYok canim 3 kg vermistim aslinda ama son 1 haftada 1.5 kg artiya döndüm. Normalde cumartesi 84.6 görmüştüm
Bayram sporu
Eki Görüntüle 2848556
Bennnnn
Olmaz mi tebriklerbadem000 alkış var mı
Ben basaramayanlardanimBugun tatli yememeyi basaran babayiğit var mi aramizda