🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende tartıldım iftar öncesi bende toplamda 3.8 kilo vermiş oldum ramazanda ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm 😃 Allah'ım nolur kaliyim bu kiloda biraz🤲 bayram sonrası hemen iki üç kilosu geri gelecek gibi hissediyorum inşallah öyle olmaz
Harika bir haber tebrik ederim canım ❤️ aynı kiloları vermişiz, benim hedefim 62.9 du ama olsun bu rakamda çok mutlu etti beni, düzenli beslendiğim ve bazı günler çok çok abartmadığım için yağdan verdiğimi düşünüyorum, çünkü çok fark etti doğrusu 🤩

Bayramda çok kaçırmayalım bence, yoksa bu verdiğimiz kilonun hiç anlamı kalmaz, kendi adıma haftaya cumaya kadar bu kiloyu korumak en kötü ihtimalle en fazla +500 Gr ile haftayı kapatmak istiyorum 🤩

Ay kızlar memlekete gidiyoruz çok mutluyum 😘 annemi babamı kardeşlerimi evimi çok özledimmmmmmmmmmm
😊güle güle
İyi akşamlar arkadaşlar ❤️ arefe günü menüm

Sahur yok

İftar
Yaprak Sarma
Yoğurt çorbası
Salata
2 lokma kete
👍👌afiyet olsun.
Yarın tartılamam diye bu gün tartıldım kıyafetle 😍
Geçen haftaya göre sabitim, ramazanda toplam 3.8 kg verdim, hemen hemen ramazan öncesi ödemlerden kurtuldum sayılır, en son Mart ayında 63.25 kg görmüştüm çünkü. 🤩 Yarın tartılırsam yine bildiririm 😃

Eki Görüntüle 2847962
🤩🤩🤩👏👏👏harika sonuc canim🥰
Bende tartıldım iftar öncesi bende toplamda 3.8 kilo vermiş oldum ramazanda ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm 😃 Allah'ım nolur kaliyim bu kiloda biraz🤲 bayram sonrası hemen iki üç kilosu geri gelecek gibi hissediyorum inşallah öyle olmaz
Cok guzel 👏👏👏👏👏🥰🤩
Harika bir haber tebrik ederim canım ❤️ aynı kiloları vermişiz, benim hedefim 62.9 du ama olsun bu rakamda çok mutlu etti beni, düzenli beslendiğim ve bazı günler çok çok abartmadığım için yağdan verdiğimi düşünüyorum, çünkü çok fark etti doğrusu 🤩

Bayramda çok kaçırmayalım bence, yoksa bu verdiğimiz kilonun hiç anlamı kalmaz, kendi adıma haftaya cumaya kadar bu kiloyu korumak en kötü ihtimalle en fazla +500 Gr ile haftayı kapatmak istiyorum 🤩
Haklisin canim.

İnşallah bende o şekilde düşünüyorum Allah'tan yasaklar varda gidip gelme yok ve sanki hiç bayram değilmiş gibi düşünüp tatlı falan yapmazsam yemem eski beslenme düzenimi bozmam diye düşünüyorum ☺️ Ay sonu bende memleketime gidicem asıl benim sorunum orda basliycak hiç dikkat edemem birde kızımı sütten kesicem bu bana kilo olarak yansiyabilir yerine sporu koymam gerekiyor. Toplam 40 gün sonra falan geri dönucem evime inşallah tek dileğim 4 kilodan fazla alarak donmiyim 🤲 gelince verilecek 10 kilom olsun bir kaç ay içinde halledebiliyim 😣

İnşallah bende o şekilde düşünüyorum Allah'tan yasaklar varda gidip gelme yok ve sanki hiç bayram değilmiş gibi düşünüp tatlı falan yapmazsam yemem eski beslenme düzenimi bozmam diye düşünüyorum ☺️ Ay sonu bende memleketime gidicem asıl benim sorunum orda basliycak hiç dikkat edemem birde kızımı sütten kesicem bu bana kilo olarak yansiyabilir yerine sporu koymam gerekiyor. Toplam 40 gün sonra falan geri dönucem evime inşallah tek dileğim 4 kilodan fazla alarak donmiyim 🤲 gelince verilecek 10 kilom olsun bir kaç ay içinde halledebiliyim 😣
Cidden ailenin yanında dikkat edemiyor insan 😔
Keşke hiç almadan dönsek ama olmuyor malesef

20210513_075144.jpg

Baslangic 73
Bugun 71.3
Fark 1.7 kg😊

Eşimin ailesi çok güzel olmuşsun manken gibisin dediler 😍💃🏻
verme artık diyolar bende 5 10 vereyim dedim hasta olursun verme diyorlar 😃😃😃
Çok güzel bir haber❤️❤️❤️💪💪💪
Çok almazsın canım 2-3 kg ver kendine fazlası seni yorar.
Hepimize hayırlı bayramlar kızlar.. sağlıklı huzurlu nice bayramlar dilerim 🎀🎈🌼
İyi bayramlar ❤️

Sabah çocukların zil sesi ile uyandık, benim minikler şeker toplamaya gitti, sonra bahçede piknik yaptılar, bayram çocuklara güzel olsun, onlar adına mutlu oldum, çocuklar ne kadar mutlu ise bizde mutlu oluyoruz 😀

Kahvaltıyı abartmadan yaptım 😀 hiç tatlı yemedim canım istemedi bende zorlamadım 😀

X