- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Teşekkür ederim canım sende bayram sonu çok motive olarak döneceksin inanıyorum sanaCok guzel sonuç tebrik ediyorum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sende bayram sonu çok motive olarak döneceksin inanıyorum sanaCok guzel sonuç tebrik ediyorum seni
Çok iyi canım, bol bol hasret giderirsin inşallah ama bayram diye çok kaçırma emi bu arada günün kutlu olsunEşim güvenlik ben hemşireyim canım tölerans sağlıyorlarmış bilmiyorduk bizde
Harika bir haber tebrik ederim canım aynı kiloları vermişiz, benim hedefim 62.9 du ama olsun bu rakamda çok mutlu etti beni, düzenli beslendiğim ve bazı günler çok çok abartmadığım için yağdan verdiğimi düşünüyorum, çünkü çok fark etti doğrusuBende tartıldım iftar öncesi bende toplamda 3.8 kilo vermiş oldum ramazanda ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm Allah'ım nolur kaliyim bu kiloda biraz bayram sonrası hemen iki üç kilosu geri gelecek gibi hissediyorum inşallah öyle olmaz
güle güleAy kızlar memlekete gidiyoruz çok mutluyum annemi babamı kardeşlerimi evimi çok özledimmmmmmmmmmm
afiyet olsun.İyi akşamlar arkadaşlar arefe günü menüm
Sahur yok
İftar
Yaprak Sarma
Yoğurt çorbası
Salata
2 lokma kete
harika sonuc canimYarın tartılamam diye bu gün tartıldım kıyafetle
Geçen haftaya göre sabitim, ramazanda toplam 3.8 kg verdim, hemen hemen ramazan öncesi ödemlerden kurtuldum sayılır, en son Mart ayında 63.25 kg görmüştüm çünkü. Yarın tartılırsam yine bildiririm
Eki Görüntüle 2847962
Cok guzelBende tartıldım iftar öncesi bende toplamda 3.8 kilo vermiş oldum ramazanda ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm Allah'ım nolur kaliyim bu kiloda biraz bayram sonrası hemen iki üç kilosu geri gelecek gibi hissediyorum inşallah öyle olmaz
Haklisin canim.Harika bir haber tebrik ederim canım aynı kiloları vermişiz, benim hedefim 62.9 du ama olsun bu rakamda çok mutlu etti beni, düzenli beslendiğim ve bazı günler çok çok abartmadığım için yağdan verdiğimi düşünüyorum, çünkü çok fark etti doğrusu
Bayramda çok kaçırmayalım bence, yoksa bu verdiğimiz kilonun hiç anlamı kalmaz, kendi adıma haftaya cumaya kadar bu kiloyu korumak en kötü ihtimalle en fazla +500 Gr ile haftayı kapatmak istiyorum
İnşallah bende o şekilde düşünüyorum Allah'tan yasaklar varda gidip gelme yok ve sanki hiç bayram değilmiş gibi düşünüp tatlı falan yapmazsam yemem eski beslenme düzenimi bozmam diye düşünüyorum Ay sonu bende memleketime gidicem asıl benim sorunum orda basliycak hiç dikkat edemem birde kızımı sütten kesicem bu bana kilo olarak yansiyabilir yerine sporu koymam gerekiyor. Toplam 40 gün sonra falan geri dönucem evime inşallah tek dileğim 4 kilodan fazla alarak donmiyim gelince verilecek 10 kilom olsun bir kaç ay içinde halledebiliyimHarika bir haber tebrik ederim canım aynı kiloları vermişiz, benim hedefim 62.9 du ama olsun bu rakamda çok mutlu etti beni, düzenli beslendiğim ve bazı günler çok çok abartmadığım için yağdan verdiğimi düşünüyorum, çünkü çok fark etti doğrusu
Bayramda çok kaçırmayalım bence, yoksa bu verdiğimiz kilonun hiç anlamı kalmaz, kendi adıma haftaya cumaya kadar bu kiloyu korumak en kötü ihtimalle en fazla +500 Gr ile haftayı kapatmak istiyorum
Cidden ailenin yanında dikkat edemiyor insanİnşallah bende o şekilde düşünüyorum Allah'tan yasaklar varda gidip gelme yok ve sanki hiç bayram değilmiş gibi düşünüp tatlı falan yapmazsam yemem eski beslenme düzenimi bozmam diye düşünüyorum Ay sonu bende memleketime gidicem asıl benim sorunum orda basliycak hiç dikkat edemem birde kızımı sütten kesicem bu bana kilo olarak yansiyabilir yerine sporu koymam gerekiyor. Toplam 40 gün sonra falan geri dönucem evime inşallah tek dileğim 4 kilodan fazla alarak donmiyim gelince verilecek 10 kilom olsun bir kaç ay içinde halledebiliyim
Çok güzel bir haberEşimin ailesi çok güzel olmuşsun manken gibisin dediler
verme artık diyolar bende 5 10 vereyim dedim hasta olursun verme diyorlar
Çok almazsın canım 2-3 kg ver kendine fazlası seni yorar.İnşallah bende o şekilde düşünüyorum Allah'tan yasaklar varda gidip gelme yok ve sanki hiç bayram değilmiş gibi düşünüp tatlı falan yapmazsam yemem eski beslenme düzenimi bozmam diye düşünüyorum Ay sonu bende memleketime gidicem asıl benim sorunum orda basliycak hiç dikkat edemem birde kızımı sütten kesicem bu bana kilo olarak yansiyabilir yerine sporu koymam gerekiyor. Toplam 40 gün sonra falan geri dönucem evime inşallah tek dileğim 4 kilodan fazla alarak donmiyim gelince verilecek 10 kilom olsun bir kaç ay içinde halledebiliyim
İyi bayramlarHepimize hayırlı bayramlar kızlar.. sağlıklı huzurlu nice bayramlar dilerim
Harika bir sonuç tebrikler canım
İyi bayramlar canımHerkese hayirli bayramlar
Bu gün yeniden kıyafetle tartıldım 63.50 kg tam 4 kilo bayram bilançom
İnşallah canım iyi bayramlarİyi bayramlar inşallah seneye bu kötü günler geçer de ailemizle sevdiklerimizle beraber giyinip süslenip gezebilecegimiz bir bayram geçiririz
Tebrik ediyorum kizlar. Ben son hafta cozutmamin etkisiyle 86 gördüm. Acikcasi bu kadar beklemiyordum onceki gün 85.2 idim. Saglik olsunBu gün yeniden kıyafetle tartıldım 63.50 kg tam 4 kilo bayram bilançom