🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Burdayım canım okuyorum hergun yazılanları aynen devam ediyorum dikkat etmeye iftarda tatlı olmasa süper olacak 😣 inşallah arefe günü 65 i görürüm
Sürekli olmadığı ve kararında yediğimiz sürece sıkıntı olmaz bence😬😘

Bugün iftara gideceğiz ben dayanabilecek miyim bakalım 😃😃😃

Sürekli olmadığı ve kararında yediğimiz sürece sıkıntı olmaz bence😬😘

Bugün iftara gideceğiz ben dayanabilecek miyim bakalım 😃😃😃
Geçen salidan beri gram oynamadı hergun tartilip bakıyorum iftardan önce ☺️
Dünya gözüyle bir görseydim 65 kiloyu tartıda 🙄
Kızlar biliyor musunuz ben hayatımda ilk defa 66 kilo oldum daha önce hiç 68 altına düşmemiştim yani 😃 lise üniversite evlilik falan derken hiç gormedigim kiloyu anne olduktan sonra emzirirken gördüm ilk defa bu kadar kararlı oldum hayatımda 😃

Geçen salidan beri gram oynamadı hergun tartilip bakıyorum iftardan önce ☺️
Dünya gözüyle bir görseydim 65 kiloyu tartıda 🙄
Kızlar biliyor musunuz ben hayatımda ilk defa 66 kilo oldum daha önce hiç 68 altına düşmemiştim yani 😃 lise üniversite evlilik falan derken hiç gormedigim kiloyu anne olduktan sonra emzirirken gördüm ilk defa bu kadar kararlı oldum hayatımda 😃
Ne güzel bir duygu 😍

Bu gün menüm

Sahur
Birşeyler yedim ama çok değil 😃

İftar
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
2 çiğköfte

Miktar çok fazlaydı, özellikle bulgur pilavı çok özlemişim, mideme kramp giriyor şu an, keşke bu kadar çok yemeseydim🥴

Bu gün menüm

Sahur
Birşeyler yedim ama çok değil 😃

İftar
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
2 çiğköfte

Miktar çok fazlaydı, özellikle bulgur pilavı çok özlemişim, mideme kramp giriyor şu an, keşke bu kadar çok yemeseydim🥴
Olsun tatlı yemekten iyidir yinede ☺️ fazla kacirdiktan sonra gelen pişmanlık ve sanki verdiğin kiloyu geri almışsın hissi bendede oluyor hep ☺️

Olsun tatlı yemekten iyidir yinede ☺️ fazla kacirdiktan sonra gelen pişmanlık ve sanki verdiğin kiloyu geri almışsın hissi bendede oluyor hep ☺️
Midem çok dolu rahatsız ediyor, günah olmasa gider çıkartırım, bazen doymayız diye gaflete düşüyoruz, ne gerek vardı bu kadar yemeye 🥴

X