İllaki hep eksi çıkacağız diye bişey yok biliyorumGececek elbet hep boyle gitmiyor. Bende cok defa bu surecte artiya ciktigim oldu. Ama hic bir zaman yaa tamam bitti deyip birakmadim. Biraksam oldugu gibi geri gelir çünkü. Artik bizim hayatimiz böyle sürmek zorunda. İlla arada artilar olacak. Onemli olan birakmamak. Sen yapabilirsin ben inaniyorum
Gayet güzel afiyet olsun, artılar illaki gider sen aynen devam et canımKahvaltı
Sucuklu yumurta
Kk süzme peynir
Yarım domates
Salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça tahinli pide
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma
ara
Yoğurtlu marul salatası
Akşam
Arnavut ciğeri( tavuk ciğerinden)
2 kaşık pilav
Fırında kabak havuç ( eşim ortakçı oldu)
Yoğurt
biraz önce de birkaç kaşık dondurma yedim
Kızım akşam yemeklerinde o kadar çok huysuzlarıyor ki hiçbişey anlamıyorum yediğimden
İyice şaştı gercekten perişanım. Cocuklar uyurken uyuyamiyorum kendime sinir olunca daha cok uykum kaciyor. Ben döndükçe eşimde uyuyamiyor kalkip oturuyorum birde sahura kalkamazsam diye kafamda yer etti galiba. Sonrada tam ben uyucam çocuklar uyaniyor haliyleUyku düzenimiz şaştıyine de denebuyumayı, belki uyursun
Bende ayni durumdayim. Hatta x2 bende biliyorsun. Ama geçecek elbet bir gün geçecekİllaki hep eksi çıkacağız diye bişey yok biliyorum
Ama adet öncesi depresyon var
Evde bunaldım artık
Kızım çok huysuz
Bazen sesimi yükseltiyorum sonra çok üzülüyorum
ondan böyleyim bu ara
Hemen düzelmeli
İyice şaştı gercekten perişanım. Cocuklar uyurken uyuyamiyorum kendime sinir olunca daha cok uykum kaciyor. Ben döndükçe eşimde uyuyamiyor kalkip oturuyorum birde sahura kalkamazsam diye kafamda yer etti galiba. Sonrada tam ben uyucam çocuklar uyaniyor haliyle
Hoşgeldin canımİyi geceler kızlar nasılsınız. Bugün buranın bildirimi hiç gelmedi bana anlamadım. Bende malum cuma koşturmacası baya yoruldum çok sıcaktı hava Bi markete çıktım eve zor attım kendimi.
Afiyet olsun canım, spor çok güzelSahur
2lokma pide
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
İftar
Küçük bir tabak mantı
2 çatal pasta
Su:1.5 lt
Spor:10000 adım
1mil leslie jog
Çok doğru canım hemen almadık ki kiloları hemen de vermeyeceğiz yavaş yavaş olsun kalıcı olsunİns.tada bir diyet sayfasini takip ediyordum. Kadın diyetisyenle cok kısa bir sürede baya bir kg vermiş. Ama baya bir kisa sureydi. Sanki 3 ayda 20 kg 25 kg gibi bir şeydi. Ve sonra cok hastalanmış, bütün kan değerleri cok kötü olmuş. Tedaviye başlayinca da verdigi kgyu misliyle almiş. Şimdi agir agir kendi vermeye calisiyodu. Cok üzülmüştüm o kadina. Yani bazen hepimiz acele ediyoruz ama bu kilolari bir gunde bir ay da almadikki hemen yok olsun gitsin.
Yine başka birini takip ediyorum 145 kgdan 109 kiloya gelmiş. Ramazanda hedef 10 kg koymuş kendine. Bence cok uç bir rakam. Yani o kiloyu birden verse bile sonra bir anda pes edip geri almayacağının garantisi yok. Ve 3 yil önce yine yüksek kilolardan 80lere gelip zamanla 145e çıkmış. Bence uzun vade de sindirerek vermek lazim
Valla ben afedersin biryerlerimi yırtsam bile en fazla ayda 5 kg veriyorum, o da ödemli olduğum zamanİns.tada bir diyet sayfasini takip ediyordum. Kadın diyetisyenle cok kısa bir sürede baya bir kg vermiş. Ama baya bir kisa sureydi. Sanki 3 ayda 20 kg 25 kg gibi bir şeydi. Ve sonra cok hastalanmış, bütün kan değerleri cok kötü olmuş. Tedaviye başlayinca da verdigi kgyu misliyle almiş. Şimdi agir agir kendi vermeye calisiyodu. Cok üzülmüştüm o kadina. Yani bazen hepimiz acele ediyoruz ama bu kilolari bir gunde bir ay da almadikki hemen yok olsun gitsin.
Yine başka birini takip ediyorum 145 kgdan 109 kiloya gelmiş. Ramazanda hedef 10 kg koymuş kendine. Bence cok uç bir rakam. Yani o kiloyu birden verse bile sonra bir anda pes edip geri almayacağının garantisi yok. Ve 3 yil önce yine yüksek kilolardan 80lere gelip zamanla 145e çıkmış. Bence uzun vade de sindirerek vermek lazim
Bu hafta az da olsa sporsuz geçirmedim çok şükür ve 2 haftadır hep artıdayım bu hafta çok şükür - 600 gr gitmiş baya mutluyum.Afiyet olsun canım, spor çok güzel
Ben kasımda başladım diyete ocakta tatile çıkınca 3hafta bıraktım ama kontrollü olarak ve bu zamana kadar 16 kilo anca gitmişValla ben afedersin biryerlerimi yırtsam bile en fazla ayda 5 kg veriyorum, o da ödemli olduğum zaman
Spor şart, bende şu ara kilo vermek yerine spor yapıp sıkılaşmak istiyorum, bu kilomlada gayet mutluyum çünküBu hafta az da olsa sporsuz geçirmedim çok şükür ve 2 haftadır hep artıdayım bu hafta çok şükür - 600 gr gitmiş baya mutluyum.
Gayet güzel gitmiş benceBen kasımda başladım diyete ocakta tatile çıkınca 3hafta bıraktım ama kontrollü olarak ve bu zamana kadar 16 kilo anca gitmiş
Bence de canım benimde artık bölgesel çalışmam lazım ama ne zaman başlarım bilmiyorum kollar ve karınSpor şart, bende şu ara kilo vermek yerine spor yapıp sıkılaşmak istiyorum, bu kilomlada gayet mutluyum çünkü
Bende kol karın popo bacak sırtBence de canım benimde artık bölgesel çalışmam lazım ama ne zaman başlarım bilmiyorum kollar ve karın
Amin amin amin özellikle hiç olmayanlara Rabbim çok bekletmeden hayırla kucağını doldursunKizlar yarin kandil insallah gönlümüzden gecen her turlu duayi rabbim kabul etsin. Gorumcemde 11 yillik evli 3 tane basarisiz tup bebek denemesi oldu. Tup bebek disinda normal yolla imkansiz tupleri bağlandı kistten dolayi. Ona da dualarinizda yer verirseniz cok sevinirim. Rabbim ona da bekleyen herkese de nasip etsin
Bayılırım peynir tarlasına sen iki tane ile durmuşsun ben olsam duramazdım hele dondurma kg ile giderSahuru eklemistim diye hatirliyorum
İftar
1 kepce tarhana
Bir kaseden az fazla firinda kofte patates karışık sebze
Biraz yogurt ve salata
1 yk pilav(tattim sadece)
1 hurma
Ara
Cay ve peynir tatlisi 2 tane1 tk da dondurma