🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İllaki hep eksi çıkacağız diye bişey yok biliyorum
Ama adet öncesi depresyon var
Evde bunaldım artık
Kızım çok huysuz
Bazen sesimi yükseltiyorum sonra çok üzülüyorum

ondan böyleyim bu ara
Hemen düzelmeli

Gayet güzel afiyet olsun, artılar illaki gider sen aynen devam et canım

Uyku düzenimiz şaştı yine de denebuyumayı, belki uyursun
İyice şaştı gercekten perişanım. Cocuklar uyurken uyuyamiyorum kendime sinir olunca daha cok uykum kaciyor. Ben döndükçe eşimde uyuyamiyor kalkip oturuyorum birde sahura kalkamazsam diye kafamda yer etti galiba. Sonrada tam ben uyucam çocuklar uyaniyor haliyle

Bende ayni durumdayim. Hatta x2 bende biliyorsun. Ama geçecek elbet bir gün geçecek

İyi geceler kızlar nasılsınız. Bugün buranın bildirimi hiç gelmedi bana anlamadım. Bende malum cuma koşturmacası baya yoruldum çok sıcaktı hava Bi markete çıktım eve zor attım kendimi.

Sahur
2lokma pide
2kk süzme peynir
Domates maydanoz

İftar
Küçük bir tabak mantı
2 çatal pasta

Su:1.5 lt
Spor:10000 adım
1mil leslie jog

İns.tada bir diyet sayfasini takip ediyordum. Kadın diyetisyenle cok kısa bir sürede baya bir kg vermiş. Ama baya bir kisa sureydi. Sanki 3 ayda 20 kg 25 kg gibi bir şeydi. Ve sonra cok hastalanmış, bütün kan değerleri cok kötü olmuş. Tedaviye başlayinca da verdigi kgyu misliyle almiş. Şimdi agir agir kendi vermeye calisiyodu. Cok üzülmüştüm o kadina. Yani bazen hepimiz acele ediyoruz ama bu kilolari bir gunde bir ay da almadikki hemen yok olsun gitsin.

Yine başka birini takip ediyorum 145 kgdan 109 kiloya gelmiş. Ramazanda hedef 10 kg koymuş kendine. Bence cok uç bir rakam. Yani o kiloyu birden verse bile sonra bir anda pes edip geri almayacağının garantisi yok. Ve 3 yil önce yine yüksek kilolardan 80lere gelip zamanla 145e çıkmış. Bence uzun vade de sindirerek vermek lazim

Çok doğru canım hemen almadık ki kiloları hemen de vermeyeceğiz yavaş yavaş olsun kalıcı olsun

Valla ben afedersin biryerlerimi yırtsam bile en fazla ayda 5 kg veriyorum, o da ödemli olduğum zaman

Amin amin amin özellikle hiç olmayanlara Rabbim çok bekletmeden hayırla kucağını doldursun

Sahuru eklemistim diye hatirliyorum

İftar
1 kepce tarhana
Bir kaseden az fazla firinda kofte patates karışık sebze
Biraz yogurt ve salata
1 yk pilav(tattim sadece)
1 hurma

Ara

Cay ve peynir tatlisi 2 tane 1 tk da dondurma
Bayılırım peynir tarlasına sen iki tane ile durmuşsun ben olsam duramazdım hele dondurma kg ile gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…