- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Ama senin kilon bana gore az ki. Senin ayda 3 4 kg verebilmen bile cok iyiValla ben afedersin biryerlerimi yırtsam bile en fazla ayda 5 kg veriyorum, o da ödemli olduğum zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama senin kilon bana gore az ki. Senin ayda 3 4 kg verebilmen bile cok iyiValla ben afedersin biryerlerimi yırtsam bile en fazla ayda 5 kg veriyorum, o da ödemli olduğum zaman
Senin kilolarında bu rakam çok iyi. Yuksek kilolarda ki insanlar ilk başlarda fazla fazla verebilir. Ustelik herkesin bunyesi metobolizmasi cok başka.Ben kasımda başladım diyete ocakta tatile çıkınca 3hafta bıraktım ama kontrollü olarak ve bu zamana kadar 16 kilo anca gitmiş
Amin inşallah. Burda ezan okunuyor simdi ezanlar hurmetine rabbim her bekleyene nasip etsin çok zor.. hepimizde birer 2şer çocuk var ama onların yok. Boynu hep bükük. Tup bebek surecinde cektigi acıların tarifi yok. En son kasim gibi deneyecekti yumurta toplanacak derken dr hatasi yüzünden erken catlamis yumurtasi birde transfer anina kadar anlaşilmamiş dr rahmini indirmiş ne acılar daha...Amin amin amin özellikle hiç olmayanlara Rabbim çok bekletmeden hayırla kucağını doldursun
O yüzden tatlının yarisini annemlere yolladim yarisinida evdekilere dağıttım nerelisin bu arada? Ben bigaliyim peynir tatlisinin merkezi hele peynir helvası olsa asla affetmem kutusunu bile yerdim de frenlemeyi mecbur ogrencezBayılırım peynir tarlasına sen iki tane ile durmuşsun ben olsam duramazdım hele dondurma kg ile gider
Sudocrem varsa ondan sür geçiriyor aklıma gelmişken bende süreyimSon sahurlarimi yapiyorum en geç pazartesi regl gelir. Bu sene araliksiz tutmam şansim oldu. Mubarek kadir gecesinide atlatsam cok sevincem ama belirtiler başladi.. kg vermeden oncede reglim duzene girmisti ama sivilcelenme hiç olmuyodu. Pco nun gözü ciksin hormonlar ne alemdeyse iki aydir yine cok akne şeklinde sivilceler basiyor agrimda oluyor
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahAmin inşallah. Burda ezan okunuyor simdi ezanlar hurmetine rabbim her bekleyene nasip etsin çok zor.. hepimizde birer 2şer çocuk var ama onların yok. Boynu hep bükük. Tup bebek surecinde cektigi acıların tarifi yok. En son kasim gibi deneyecekti yumurta toplanacak derken dr hatasi yüzünden erken catlamis yumurtasi birde transfer anina kadar anlaşilmamiş dr rahmini indirmiş ne acılar daha...
Benimde aksine evlendikten sonra daha da agrili olmaya basladi. Ozellikle tedavi sürecinde mahvoluyodum hep acillik oluyodum kusma vs de oluyodu.Sudocrem varsa ondan sür geçiriyor aklıma gelmişken bende süreyim
Benimde belirtiler var eşim sen kesin olursun bugün böyle özel günleri günleri hiç kaçırmazsın diyo sanki benim elimde
benim doğumdan önce çok fazla ağrım olurdu hele evlenmeden acillik olurdum bazen
Ağlamaktan gözlerim şişerdi filan
Doğumdan sonra kalmadı şükür üşütürsem ağrır sadece biraz
Dr vasita tabi veren Allah. Ama onlarda pek onemsemiyor iyi bir dr olsun diye. Parasina bakiyolar daha cok iste...Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
İyi bir doktor bulmak zor
Kuzenimde olmuyordu burda bir doktora geldiler 4 yıl sonra oldu şükür
İzmir’e filan çok gitmişlerdi önceden
Tabi Allah bilir nasıl isterse öyle olur ama
İnsanlarda büyük şehirde daha iyi olur düşüncesi var
Hayirlisiyla kendi kendine oluverir insllahBenim ilk gebeliğin tüp bebek ve sonrası 12 senedir korunmuyorum ama olmuyor geçen sene tekrar tüp bebek denedim tutmadı aylarca femera tedavisi yaptık olmadi şimdi tekrar tup bebek denesem mi bilmiyorum çok istiyorum ama acaba ısrarcı olmak hata kafam çok karisik
Yaaa .bugunler gecsin insallah artikCanım annem ve babamda pimpirikli geçen gideyim dedim baktım pek razı değiller , haklılar tabi
Afiyet olsunİyi akşamlar bu gün menüm
Sahur yok
İftar
1.5 por İskender (çok yedim maalesef)
Az salata
Az yoğurt
Spor bilmiyorum akşam yapar mıyım acaba
Su 2 lt tamamlarım
Insallah ikizleri tez zamanda olur .rabbim isteyen herkese versinKizlar yarin kandil insallah gönlümüzden gecen her turlu duayi rabbim kabul etsin. Gorumcemde 11 yillik evli 3 tane basarisiz tup bebek denemesi oldu. Tup bebek disinda normal yolla imkansiz tupleri bağlandı kistten dolayi. Ona da dualarinizda yer verirseniz cok sevinirim. Rabbim ona da bekleyen herkese de nasip etsin
Afiyet olsun. Gayet kontrollu menu.Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Kk süzme peynir
Yarım domates
Salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça tahinli pide
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma
ara
Yoğurtlu marul salatası
Akşam
Arnavut ciğeri( tavuk ciğerinden)
2 kaşık pilav
Fırında kabak havuç ( eşim ortakçı oldu)
Yoğurt
biraz önce de birkaç kaşık dondurma yedim
Kızım akşam yemeklerinde o kadar çok huysuzlarıyor ki hiçbişey anlamıyorum yediğimden
Afiyet olsun canim.Sahur
2lokma pide
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
İftar
Küçük bir tabak mantı
2 çatal pasta
Su:1.5 lt
Spor:10000 adım
1mil leslie jog
İnşallah canim benim inşallahHayirlisiyla kendi kendine oluverir insllah
Yaaa .bugunler gecsin insallah artik
Afiyet olsun
Insallah ikizleri tez zamanda olur .rabbim isteyen herkese versin
Afiyet olsun. Gayet kontrollu menu.
Afiyet olsun canim.
Aaa bir iki gün ara verip tekrar mi oldu. Doktora gidiyomusun bunun içinBu arada ben yine regl oldum. Beni duydu zaar geri geldi
Ne guzel ya.benim de boyle dedigim gunler gelsinhepimizin gelsinSpor şart, bende şu ara kilo vermek yerine spor yapıp sıkılaşmak istiyorum, bu kilomlada gayet mutluyum çünkü
Aaa bir iki gün ara verip tekrar mi oldu. Doktora gidiyomusun bunun için
2 gun gelmedi
Doktora gittim6 7 ay once de birsey cikmadi.3 gun oruca niyetlendim.bsktim gelmis.donra devam etti.
Yaa zayıflıyoruz ama toparlayamıyoruz vücudu ama o da olacakBende kol karın popo bacak sırt yani tüm vücut diyeyim
Bence de canım hızlı kilo vermek zaten sağlıklı değil. Biz böyle iyiyizSenin kilolarında bu rakam çok iyi. Yuksek kilolarda ki insanlar ilk başlarda fazla fazla verebilir. Ustelik herkesin bunyesi metobolizmasi cok başka.
Bende başlarda hep diyodum cok az veriyorum. Benim kiloma göre (111di) ilk aylar en az 5er 6şar kg vermem lazimdi falan diye. Ama birakmadan az az da olsa sonradan hizlanarak verdim
Burdayım canım okuyorum hergun yazılanları aynen devam ediyorum dikkat etmeye iftarda tatlı olmasa süper olacak inşallah arefe günü 65 i görürüm