🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben kasımda başladım diyete ocakta tatile çıkınca 3hafta bıraktım ama kontrollü olarak ve bu zamana kadar 16 kilo anca gitmiş
Senin kilolarında bu rakam çok iyi. Yuksek kilolarda ki insanlar ilk başlarda fazla fazla verebilir. Ustelik herkesin bunyesi metobolizmasi cok başka.
Bende başlarda hep diyodum cok az veriyorum. Benim kiloma göre (111di) ilk aylar en az 5er 6şar kg vermem lazimdi falan diye. Ama birakmadan az az da olsa sonradan hizlanarak verdim

Amin amin amin özellikle hiç olmayanlara Rabbim çok bekletmeden hayırla kucağını doldursun
Amin inşallah. Burda ezan okunuyor simdi ezanlar hurmetine rabbim her bekleyene nasip etsin çok zor.. hepimizde birer 2şer çocuk var ama onların yok. Boynu hep bükük. Tup bebek surecinde cektigi acıların tarifi yok. En son kasim gibi deneyecekti yumurta toplanacak derken dr hatasi yüzünden erken catlamis yumurtasi birde transfer anina kadar anlaşilmamiş dr rahmini indirmiş ne acılar daha...

Bayılırım peynir tarlasına sen iki tane ile durmuşsun ben olsam duramazdım hele dondurma kg ile gider😊
O yüzden tatlının yarisini annemlere yolladim yarisinida evdekilere dağıttım 😂 nerelisin bu arada? Ben bigaliyim peynir tatlisinin merkezi😭 hele peynir helvası olsa asla affetmem kutusunu bile yerdim de frenlemeyi mecbur ogrencez

Son sahurlarimi yapiyorum en geç pazartesi regl gelir. Bu sene araliksiz tutmam şansim oldu. Mubarek kadir gecesinide atlatsam cok sevincem ama belirtiler başladi.. kg vermeden oncede reglim duzene girmisti ama sivilcelenme hiç olmuyodu. Pco nun gözü ciksin hormonlar ne alemdeyse iki aydir yine cok akne şeklinde sivilceler basiyor agrimda oluyor 😔

Son sahurlarimi yapiyorum en geç pazartesi regl gelir. Bu sene araliksiz tutmam şansim oldu. Mubarek kadir gecesinide atlatsam cok sevincem ama belirtiler başladi.. kg vermeden oncede reglim duzene girmisti ama sivilcelenme hiç olmuyodu. Pco nun gözü ciksin hormonlar ne alemdeyse iki aydir yine cok akne şeklinde sivilceler basiyor agrimda oluyor 😔
Sudocrem varsa ondan sür geçiriyor 😃 aklıma gelmişken bende süreyim 😃
Benimde belirtiler var eşim sen kesin olursun bugün böyle özel günleri günleri hiç kaçırmazsın diyo😂😂 sanki benim elimde😃

benim doğumdan önce çok fazla ağrım olurdu hele evlenmeden acillik olurdum bazen
Ağlamaktan gözlerim şişerdi filan 😃
Doğumdan sonra kalmadı şükür üşütürsem ağrır sadece biraz

Amin inşallah. Burda ezan okunuyor simdi ezanlar hurmetine rabbim her bekleyene nasip etsin çok zor.. hepimizde birer 2şer çocuk var ama onların yok. Boynu hep bükük. Tup bebek surecinde cektigi acıların tarifi yok. En son kasim gibi deneyecekti yumurta toplanacak derken dr hatasi yüzünden erken catlamis yumurtasi birde transfer anina kadar anlaşilmamiş dr rahmini indirmiş ne acılar daha...
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 😘 kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏
İyi bir doktor bulmak zor
Kuzenimde olmuyordu burda bir doktora geldiler 4 yıl sonra oldu şükür
İzmir’e filan çok gitmişlerdi önceden
Tabi Allah bilir nasıl isterse öyle olur ama
İnsanlarda büyük şehirde daha iyi olur düşüncesi var

Sudocrem varsa ondan sür geçiriyor 😃 aklıma gelmişken bende süreyim 😃
Benimde belirtiler var eşim sen kesin olursun bugün böyle özel günleri günleri hiç kaçırmazsın diyo😂😂 sanki benim elimde😃

benim doğumdan önce çok fazla ağrım olurdu hele evlenmeden acillik olurdum bazen
Ağlamaktan gözlerim şişerdi filan 😃
Doğumdan sonra kalmadı şükür üşütürsem ağrır sadece biraz
Benimde aksine evlendikten sonra daha da agrili olmaya basladi. Ozellikle tedavi sürecinde mahvoluyodum hep acillik oluyodum kusma vs de oluyodu.

Sudocrem deneyeyim canim sağol

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 😘 kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏
İyi bir doktor bulmak zor
Kuzenimde olmuyordu burda bir doktora geldiler 4 yıl sonra oldu şükür
İzmir’e filan çok gitmişlerdi önceden
Tabi Allah bilir nasıl isterse öyle olur ama
İnsanlarda büyük şehirde daha iyi olur düşüncesi var
Dr vasita tabi veren Allah. Ama onlarda pek onemsemiyor iyi bir dr olsun diye. Parasina bakiyolar daha cok iste...

Benim ilk gebeliğin tüp bebek ve sonrası 12 senedir korunmuyorum ama olmuyor geçen sene tekrar tüp bebek denedim tutmadı aylarca femera tedavisi yaptık olmadi şimdi tekrar tup bebek denesem mi bilmiyorum çok istiyorum ama acaba ısrarcı olmak hata kafam çok karisik
Hayirlisiyla kendi kendine oluverir insllah🤲
Canım annem ve babamda pimpirikli geçen gideyim dedim baktım pek razı değiller , haklılar tabi 😔
Yaaa .bugunler gecsin insallah artik 😪
İyi akşamlar bu gün menüm

Sahur yok

İftar
1.5 por İskender (çok yedim maalesef)
Az salata
Az yoğurt

Spor bilmiyorum akşam yapar mıyım acaba

Su 2 lt tamamlarım
Afiyet olsun 👍👍
Kizlar yarin kandil insallah gönlümüzden gecen her turlu duayi rabbim kabul etsin. Gorumcemde 11 yillik evli 3 tane basarisiz tup bebek denemesi oldu. Tup bebek disinda normal yolla imkansiz tupleri bağlandı kistten dolayi. Ona da dualarinizda yer verirseniz cok sevinirim. Rabbim ona da bekleyen herkese de nasip etsin
Insallah ikizleri tez zamanda olur .rabbim isteyen herkese versin 🤲
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Kk süzme peynir
Yarım domates
Salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça tahinli pide

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma

ara
Yoğurtlu marul salatası

Akşam
Arnavut ciğeri( tavuk ciğerinden)
2 kaşık pilav
Fırında kabak havuç ( eşim ortakçı oldu😂)
Yoğurt

biraz önce de birkaç kaşık dondurma yedim

Kızım akşam yemeklerinde o kadar çok huysuzlarıyor ki hiçbişey anlamıyorum yediğimden
Afiyet olsun. Gayet kontrollu menu.
Sahur
2lokma pide
2kk süzme peynir
Domates maydanoz

İftar
Küçük bir tabak mantı
2 çatal pasta

Su:1.5 lt
Spor:10000 adım
1mil leslie jog
Afiyet olsun canim.

Spor şart, bende şu ara kilo vermek yerine spor yapıp sıkılaşmak istiyorum, bu kilomlada gayet mutluyum çünkü 😀
Ne guzel ya.benim de boyle dedigim gunler gelsin👍👌hepimizin gelsin🥰
Kasik kasik pilav yiyerek nasil gelecekse🥴🙈

Son düzenleme:
Bende kol karın popo bacak sırt 😃 yani tüm vücut diyeyim :rolleyes:
Yaa zayıflıyoruz ama toparlayamıyoruz vücudu ama o da olacak
Senin kilolarında bu rakam çok iyi. Yuksek kilolarda ki insanlar ilk başlarda fazla fazla verebilir. Ustelik herkesin bunyesi metobolizmasi cok başka.
Bende başlarda hep diyodum cok az veriyorum. Benim kiloma göre (111di) ilk aylar en az 5er 6şar kg vermem lazimdi falan diye. Ama birakmadan az az da olsa sonradan hizlanarak verdim
Bence de canım hızlı kilo vermek zaten sağlıklı değil. Biz böyle iyiyiz

X