🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kizlar yarin kandil insallah gönlümüzden gecen her turlu duayi rabbim kabul etsin. Gorumcemde 11 yillik evli 3 tane basarisiz tup bebek denemesi oldu. Tup bebek disinda normal yolla imkansiz tupleri bağlandı kistten dolayi. Ona da dualarinizda yer verirseniz cok sevinirim. Rabbim ona da bekleyen herkese de nasip etsin

Inşallah olur çok bekledim

Kizlar yarin kandil insallah gönlümüzden gecen her turlu duayi rabbim kabul etsin. Gorumcemde 11 yillik evli 3 tane basarisiz tup bebek denemesi oldu. Tup bebek disinda normal yolla imkansiz tupleri bağlandı kistten dolayi. Ona da dualarinizda yer verirseniz cok sevinirim. Rabbim ona da bekleyen herkese de nasip etsin
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, ❤️

Sahuru eklemistim diye hatirliyorum

İftar
1 kepce tarhana
Bir kaseden az fazla firinda kofte patates karışık sebze
Biraz yogurt ve salata
1 yk pilav(tattim sadece)
1 hurma

Ara

Cay ve peynir tatlisi 2 tane 😔 1 tk da dondurma

Yaaaa 🥰
İnsan etkileniyor illaki de artı görünce üzülüyor Ama geçecek Biliyorum
Gececek elbet hep boyle gitmiyor. Bende cok defa bu surecte artiya ciktigim oldu. Ama hic bir zaman yaa tamam bitti deyip birakmadim. Biraksam oldugu gibi geri gelir çünkü. Artik bizim hayatimiz böyle sürmek zorunda. İlla arada artilar olacak. Onemli olan birakmamak. Sen yapabilirsin ben inaniyorum ❤️

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Kk süzme peynir
Yarım domates
Salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça tahinli pide

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma

ara
Yoğurtlu marul salatası

Akşam
Arnavut ciğeri( tavuk ciğerinden)
2 kaşık pilav
Fırında kabak havuç ( eşim ortakçı oldu😂)
Yoğurt

biraz önce de birkaç kaşık dondurma yedim

Kızım akşam yemeklerinde o kadar çok huysuzlarıyor ki hiçbişey anlamıyorum yediğimden

Gececek elbet hep boyle gitmiyor. Bende cok defa bu surecte artiya ciktigim oldu. Ama hic bir zaman yaa tamam bitti deyip birakmadim. Biraksam oldugu gibi geri gelir çünkü. Artik bizim hayatimiz böyle sürmek zorunda. İlla arada artilar olacak. Onemli olan birakmamak. Sen yapabilirsin ben inaniyorum ❤️
Kesinlikle katılıyorum 👍

X