İnşallah canım şu hastalık azalırda görüşürüzİnşallah en yakin zamanda kavusun
Canım annem ve babamda pimpirikli geçen gideyim dedim baktım pek razı değiller , haklılar tabiBenim kayinvalidem koviti atlatti.hatta o bize bulastirdi
Gorusun ama yaa
İnsallah hayirlisiyla rabbim nasip etsinInşallah olur çok bekledim
Inşallah olur çok bekledim
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin,Kizlar yarin kandil insallah gönlümüzden gecen her turlu duayi rabbim kabul etsin. Gorumcemde 11 yillik evli 3 tane basarisiz tup bebek denemesi oldu. Tup bebek disinda normal yolla imkansiz tupleri bağlandı kistten dolayi. Ona da dualarinizda yer verirseniz cok sevinirim. Rabbim ona da bekleyen herkese de nasip etsin
Gayet güzel kararında, afiyet olsunSahuru eklemistim diye hatirliyorum
İftar
1 kepce tarhana
Bir kaseden az fazla firinda kofte patates karışık sebze
Biraz yogurt ve salata
1 yk pilav(tattim sadece)
1 hurma
Ara
Cay ve peynir tatlisi 2 tane1 tk da dondurma
Benim bugun pertim cikti yatsam uyuyamiyorumKendime form çayı yaptım, su 1.5 lt oldu, hala spor yapayım mı diye kararsızım
Yaaaaaskzor canım ben eski enerjik aşkzoru arıyorum, hadi sil baştan başla ve gel
Gececek elbet hep boyle gitmiyor. Bende cok defa bu surecte artiya ciktigim oldu. Ama hic bir zaman yaa tamam bitti deyip birakmadim. Biraksam oldugu gibi geri gelir çünkü. Artik bizim hayatimiz böyle sürmek zorunda. İlla arada artilar olacak. Onemli olan birakmamak. Sen yapabilirsin ben inaniyorumYaaaa
İnsan etkileniyor illaki de artı görünce üzülüyor Ama geçecek Biliyorum
Uyku düzenimiz şaştıBenim bugun pertim cikti yatsam uyuyamiyorum
Ama her gün eksi gelinmez ki, hatta bazı hafta kilo durur, bazı hafta regl ödemi olur artı çıkarsın, hemen demoralize olmamalısınYaaaa
İnsan etkileniyor illaki de artı görünce üzülüyor Ama geçecek Biliyorum
Kesinlikle katılıyorumGececek elbet hep boyle gitmiyor. Bende cok defa bu surecte artiya ciktigim oldu. Ama hic bir zaman yaa tamam bitti deyip birakmadim. Biraksam oldugu gibi geri gelir çünkü. Artik bizim hayatimiz böyle sürmek zorunda. İlla arada artilar olacak. Onemli olan birakmamak. Sen yapabilirsin ben inaniyorum