Canim az yemek mesele degil. Et yumurta protein kaynagi ve bunlar her zaman icin daha çok tok tutar. Bak ben bu saat oldu yeni yeni acikma hissetmeye basladim. Sahurda yumurta yemiyorsun hiç. Protein icerigin yok. Peynir zeytin bunlar hep tok tutan şeyler.Az yesem kilo veririm...Et ,yumurta ve baklagilleri mi arttirmaliyim sizce ?sebze yemegi olunca tabak tabak yiyirumama o da karbonhidrat grubu oluyor sanirim.
Regl yakinsa olabilir ama yediklerine de dikkat et canim. Detoks sulari yapabilirsinKilo alıyorum ödem topluyorum şişiyorumağlıcemmmm m
Degisiklikler guzel kg kaybi yapiyor. Ben mesela kahvaltida meyve yiyenlere şaşardim. Hadi canim sabah sabah meyve mi yenir diyodum. Bu sene sahurda yedimYasak var tabi...kayinvalidem 75 yasinda biraz rahatsizlanmis .kiyamadik .izin istedik verdiler.☺Oglunu ozleyince rahatsizlanir
Aslinda esim hergun et yapsam yok demez.ben sebzeci oldugum icin hic boyle yapmadim tabi :) bir de oyle deneyeyim.
Sebzelerim genelde normal zeytibyagli oluyor. Dunku bezelyede patates un varsi sadece .Canim az yemek mesele degil. Et yumurta protein kaynagi ve bunlar her zaman icin daha çok tok tutar. Bak ben bu saat oldu yeni yeni acikma hissetmeye basladim. Sahurda yumurta yemiyorsun hiç. Protein icerigin yok. Peynir zeytin bunlar hep tok tutan şeyler.
Gunduz cok acıkınca iftarda ne bulursan saldiriyorsun belkide. Bir de sebze yemegine un falan ekliyor musun? Her sebze de zayıflatıcı etkisi olmaz. Mesela bezelye yemegi yapiyoruz. İcinde havuc patates bezelye girince aslinda bunlarda hep nisasta ve seker var. O yuzden miktar olarak kisitlandirmak gerek
Degisiklikler guzel kg kaybi yapiyor. Ben mesela kahvaltida meyve yiyenlere şaşardim. Hadi canim sabah sabah meyve mi yenir diyodum. Bu sene sahurda yedim
Ben yagi depolanmiyor diye duymustum.fazla onemsemiyordum o yuzden.ama belki de oyle degildir.Ay bugun geliverse şöyle 84.5 ne olur yani1 saat sonra tartilirim. Şimdi akşama kofte yapicam.
badem000 mesela bak ben bugun unlu tavuk corbasi yaptim. Siyez unu kullandim ama cok fazla margarin siviyag var icinde. O yuzden ondan yemicem. Dun cocuklara yaptigim tarhana dan yicem yagsiz. Yine kofte yapcam, firinda karışık sebze yapicam. Pisirme sekli, kullandigimiz yağlar hep bunlar etken. Ben cogu yemegimi zeytinyagi ile yapiyorum. Misafir gelecegi zaman sıvıyağ yada margarin kullanirim
Etken olmaz olur mu çok etken bence. Yag eklendigi miktarda kalorisi misliyle artar ve seni daha çok aç hissettirirSebzelerim genelde normal zeytibyagli oluyor. Dunku bezelyede patates un varsi sadece .
Corbalarim yagli oluyor ama.
Ben yagi depolanmiyor diye duymustum.fazla onemsemiyordum o yuzden.ama belki de oyle degildir.
Yag tok hissettirmiyor muydu?Etken olmaz olur mu çok etken bence. Yag eklendigi miktarda kalorisi misliyle artar ve seni daha çok aç hissettirir
Bence önemli. Yoksa diyet listelerinde neden salatanin bile miktari yazilsin. Mesela benim listemde bir kase salata 1 tk yag diyor. Ben uymuyorum o ayri da yani yağ kullaniminida abartmamak lazım. Sen et tavuk yumurta peynir yani protein alimini arttir. Yag kullanimina dikkat et farki goreceksinYag tok hissettirmiyor muydu?
Saglikli yaglar kilo vermeyi kolaylastirmiyor muydu?
Kalori hesabi onemlk mi gercekten
Bence önemli. Yoksa diyet listelerinde neden salatanin bile miktari yazilsin. Mesela benim listemde bir kase salata 1 tk yag diyor. Ben uymuyorum o ayri da yani yağ kullaniminida abartmamak lazım. Sen et tavuk yumurta peynir yani protein alimini arttir. Yag kullanimina dikkat et farki goreceksin
İyi yapmışsınız,Yasak var tabi...kayinvalidem 75 yasinda biraz rahatsizlanmis .kiyamadik .izin istedik verdiler.☺Oglunu ozleyince rahatsizlanir
Aslinda esim hergun et yapsam yok demez.ben sebzeci oldugum icin hic boyle yapmadim tabi :) bir de oyle deneyeyim.
Kararında olmalı bence, her şeyin fazlası zararSebzelerim genelde normal zeytibyagli oluyor. Dunku bezelyede patates un varsi sadece .
Corbalarim yagli oluyor ama.
Ben yagi depolanmiyor diye duymustum.fazla onemsemiyordum o yuzden.ama belki de oyle degildir.
Ya tok tutar ama ekmeğe bana bana yiyerek değil tabiYag tok hissettirmiyor muydu?
Saglikli yaglar kilo vermeyi kolaylastirmiyor muydu?
Kalori hesabi onemlk mi gercekten
Benim ilk gebeliğin tüp bebek ve sonrası 12 senedir korunmuyorum ama olmuyor geçen sene tekrar tüp bebek denedim tutmadı aylarca femera tedavisi yaptık olmadi şimdi tekrar tup bebek denesem mi bilmiyorum çok istiyorum ama acaba ısrarcı olmak hata kafam çok karisikBenim de buyuk 2. Tup bebek tedavisinde olduelhamdülillah .2. kendiliginden nasip oldu.hayirlisi artik.
Wayyys romantik iniştene guzel
Yemezsin canim. olur biter. Diyete devam
Afiyet olsun busra.telafi edilemeywcwk bir menu degil.
Gorumcen ne dedizayiflamisin dedi mi
Afiyet olsun canim.
❤
İnşallah en yakin zamanda kavusunİyi yapmışsınız,
ben annemin yanına 1 senedir gitmiyorum ya benden bulaşırsa diye cesaret edemiyorum
Benim kayinvalidem koviti atlatti.hatta o bize bulastirdiİyi yapmışsınız,
ben annemin yanına 1 senedir gitmiyorum ya benden bulaşırsa diye cesaret edemiyorum
BenimdeBenim ilk gebeliğin tüp bebek ve sonrası 12 senedir korunmuyorum ama olmuyor geçen sene tekrar tüp bebek denedim tutmadı aylarca femera tedavisi yaptık olmadi şimdi tekrar tup bebek denesem mi bilmiyorum çok istiyorum ama acaba ısrarcı olmak hata kafam çok karisik