Of ne olacak bu halimiz, gerçi ben öğlen 2 saat kestiriyorum, senin öyle bir imkanında yokBende uyumadım
Mis gibi tertemiz afiyet olsun
Tam yattim küçük uyandi gazi vardi sanırım. Baktim saat 2 olmuş yatsam kalkamazsam diye zaten uyuyamam dedim bekledim. Şimdi de mide şişti biraz bekleyip yatarim 1.5 saat sonrada eşim kalkacakOf ne olacak bu halimiz, gerçi ben öğlen 2 saat kestiriyorum, senin öyle bir imkanında yok
Eşin kalkınca sende mi kalkıyorsun, öyle zor olmaz mıTam yattim küçük uyandi gazi vardi sanırım. Baktim saat 2 olmuş yatsam kalkamazsam diye zaten uyuyamam dedim bekledim. Şimdi de mide şişti biraz bekleyip yatarim 1.5 saat sonrada eşim kalkacak
Eşim alarmi hiç duymuyor. Hatta bazen uyurken cocuklar ciglik cigliga agliyor onu bile duymuyor. Ben uyandiriyorum onuEşin kalkınca sende mi kalkıyorsun, öyle zor olmaz mı
Kimleri görüyorumHerkese selamlar arkadaşlar
geçmişi okuyamadım, yaklaşık 1,5 aydır diyet ve sağlıklı beslenmeden uzaktım, tekrardan aranıza katılmak istiyorum, eşim bugün 1 aylık göreve gidiyor, dün ailemin yanına geldim, şu 1 aylık sürede hedeflediğim incelme ölçülerine ulaşmak istiyorum, mümkün olduğunca sporda yapmaya çalışıcam, yine heyecanlıyım yine mutluyum
neden canım ne olduBenim moralim zıfır zıfır zıfır
Kilo alıyorum ödem topluyorum şişiyorumneden canım ne oldu
Yahu bende başka bir şey var zannettimKilo alıyorum ödem topluyorum şişiyorumağlıcemmmm m
Az yesem kilo veririm...Et ,yumurta ve baklagilleri mi arttirmaliyim sizce ?sebze yemegi olunca tabak tabak yiyirumO zaman öğünlerde sorun var, ya çok az yiyorsun ya da karbonhidrat fazla tükettiğin için doymuyorsun, proteinden ve salatadan korkmadan bol bol yesen hiç açlık hissetmezsin
Ay ne bileyim yaaa 3-4 gün sonra adet olacağım onun da etkisi vardır elbette ama üzülüyorum tartıda öyle görünceYahu bende başka bir şey var zannettimkiloyu ne takıyorsun, bu gün yeniden diyete başlasan 3 gün sonra kurtulursun ödemlerden sen kilodan korkma , kilo senden korksun
Sizin orada yasak yok muGunaydin kizlar
Yoldayiz kayinvalideme gidiyoruz.insallah diyete devam
Duzen bozulunca zor oluyor ama .yapacak birsey yok.leblebimi yesilcayimi tartimi bile aldimadam evi tasisaydin diyo 10 15 gun kalcaz.abartmis olabilirim
Protein hem tok tutar hem kilo verdirir, bence artırmalısın,Az yesem kilo veririm...Et ,yumurta ve baklagilleri mi arttirmaliyim sizce ?sebze yemegi olunca tabak tabak yiyirumama o da karbonhidrat grubu oluyor sanirim.
Canım adet öncesi bakma tartıya, yanıltıcı oluyor çünkü, sen bildiğin gibi beslenmene devam et, her şey güzel olacakAy ne bileyim yaaa 3-4 gün sonra adet olacağım onun da etkisi vardır elbette ama üzülüyorum tartıda öyle görünce
Sana bişey diyeyim mi sen harika bir motivasyon kaynağısın
Yasak var tabi..Sizin orada yasak yok muay 15 gün eyvah çok fazla geldi bana iyi tatiller canım inşallah çok güzel geçer
Aslinda esim hergun et yapsam yok demez.ben sebzeci oldugum icin hic boyle yapmadim tabi :) bir de oyle deneyeyim.Protein hem tok tutar hem kilo verdirir, bence artırmalısın,