Ne çabuk acıktın kızBen daha 1 bardak ictim ama acikmaya basladim.1.5 lt ye tamamlayacagim.
İçiyorum zorluyorum, susuz kalmak istemiyorumRamazan ramazan bu kadar icilir mi
Keşke ondan alsaydim ben 2. El aldim eliptigi o yüzden cok ses cikariyorEliptik bisiklet bende çok istiyorum ama evde onu nereye koyacam diye almıyorum birde apartmanda çok ses olur diye cekiniyorum
Eğer para biriktirirsem ki imkansız galiba portatif yürüyüş bandı çok mantıklı galiba
Krem almistim ama ramazanda hic suremedimCanım o sarkmalar zamanla toparlanıyor merak etme, eğer istersen her gün sıkılaştırıcı krem sür iyi gelir belki
Serbetli olsaydi yemicektim. Listemde güllaç izni vardi ondan yedimÇok güzel tatlı seçimi harika, en azından şerbetli değilafiyet olsun canım
Gorumcem hep söylüyor zaten canim. Sık görüyor beni de ama bu akşam kp im nasılsa tebrik etti. Bu sefer koydun kafana cok iyi verdin falan diyeBenim de buyuk 2. Tup bebek tedavisinde olduelhamdülillah .2. kendiliginden nasip oldu.hayirlisi artik.
Wayyys romantik iniştene guzel
Yemezsin canim. olur biter. Diyete devam
Afiyet olsun busra.telafi edilemeywcwk bir menu degil.
Gorumcen ne dedizayiflamisin dedi mi
Afiyet olsun canim.
❤
Ramazan ramazan bu kadar icilir mi
Bende eve geldim paso su iciyorum. Gunduzden tarçınlı su hazırlamıştımİçiyorum zorluyorum, susuz kalmak istemiyorum
Tarçınlı su iştahı kesiyor, bir ara içmiştim ordan biliyorumBende eve geldim paso su iciyorum. Gunduzden tarçınlı su hazırlamıştım
Canım onlara gerek var mı, çok güzel videolar var öylede spor yapılıyor,Keşke ondan alsaydim ben 2. El aldim eliptigi o yüzden cok ses cikariyor
Ben hep boyleeNe çabuk acıktın kız
İçiyorum zorluyorum, susuz kalmak istemiyorum
Gorumcem hep söylüyor zaten canim. Sık görüyor beni de ama bu akşam kp im nasılsa tebrik etti. Bu sefer koydun kafana cok iyi verdin falan diye
Bende eve geldim paso su iciyorum. Gunduzden tarçınlı su hazırlamıştım
O zaman öğünlerde sorun var, ya çok az yiyorsun ya da karbonhidrat fazla tükettiğin için doymuyorsun, proteinden ve salatadan korkmadan bol bol yesen hiç açlık hissetmezsinBen hep boyleekurt var zaar
aflyet olsun
Iyi geceler ❤❤❤
Evet gerek yokmuş aslında ama yasayarak öğrendimCanım onlara gerek var mı, çok güzel videolar var öylede spor yapılıyor,
Aynen ya, bir ara bende düşündüm almayı ama düşüncede kaldı, insan spor yapmak isterse her şekilde yapıyor zaten, yeterki istek olsunEvet gerek yokmuş aslında ama yasayarak öğrendim
Süpersin canım, Leslie bile sarkmaları engeller, başlamadan bi kahve içip sıkılaştıran kremini sürersen çok güzel sonuç elde edersinLeslie yi şimdi bitirdim. Kizlar durmadi yarıda kestim onlari uyuttum.
Uzerimden tir gecti sanki
İnşallah ramazan sonrasi oyle yapicam. Nisan ayında güzel sonuc aldım hem sekersizle hem sporlaSüpersin canım, Leslie bile sarkmaları engeller, başlamadan bi kahve içip sıkılaştıran kremini sürersen çok güzel sonuç elde edersin