Plan yapip disina cikiyorum hep.ondan.Neden utandın güzel menü afiyet olsun
Arkadaşlar bu gün sabah asansörde bir arkadaş tarafından baya baya küçüldüğüm söylendi, kendi arkadaşlarım hep söylüyor zaten de, bunlar fazla görüşmediğim kişiler olunca daha bi mutlu oluyorum
Ramazan ayına başladığımda ne çok kilo almıştım ve moral olarak pek iyi değildim, iyi ki bırakmadım, yeniden başladım ve devam ediyorum, aslında giden 3-4 kg ama bence güzel incelme oldu, güzel olan ise tek öğün yiyorum ama doyana kadar ve kaliteli yiyecekler yediğim için maşallah diyeyim zerre açlık hissetmiyorum
Canim benim yusra tedaviyle olduğu için bende korunmuyordum. Yani 2 senenin ilk 3 4 ayini korundum diyebilirim. Kilo verdigim gibi hemen 2.ye kaldim. Nasip kismet hayirlisi olsunHayirlisi olsunben istiyorum aslinda ama bi 65 olursam.esim pek istemiyor gibi.olsa sevinir ama.ben de olsa sevinirim su an bile...karisik duygular icindeyiz.oluruna biraktik.2 3 aydir korundugumuz da yok.esime sorarsan zaten birsey yapmiyoruz ki korunalim erkek milleti. sonuc olarak.her an hersey olabilir hemen zayiflamaliyim.
Aynen canik.
Benimki de ...
Asil uzun zamandır gormedigimiz kişileri gorunce guzel tepkiler alicazArkadaşlar bu gün sabah asansörde bir arkadaş tarafından baya baya küçüldüğüm söylendi, kendi arkadaşlarım hep söylüyor zaten de, bunlar fazla görüşmediğim kişiler olunca daha bi mutlu oluyorum
Ben ramazan icin 5 6 kg hedef koymuştum. Ama onca yemeye almadim hatta verebildim ya bende cok mutluyum. Sadece ramazan sonrasi cabuk adapte olup spora duzenli bir sekilde başlamaliyim artik yoksa cok sarkacagim...Ramazan ayına başladığımda ne çok kilo almıştım ve moral olarak pek iyi değildim, iyi ki bırakmadım, yeniden başladım ve devam ediyorum, aslında giden 3-4 kg ama bence güzel incelme oldu, güzel olan ise tek öğün yiyorum ama doyana kadar ve kaliteli yiyecekler yediğim için maşallah diyeyim zerre açlık hissetmiyorum
Bende plan yaptim ama uyamadim. Birine iftara gitmek hic istemiyorum işte. Evde olunca kendime gore ayar yapabiliyorum. Artik pazartesi ye kadar hiç tatli yememem lazım. 2 hakkımı da kullanmis oldum iki gündürPlan yapip disina cikiyorum hep.ondan.
Tebrikler canim.
Dun sahurda bana da esim yuzun gıdığın kuculdu dedi.
super
Eliptik bisiklet bende çok istiyorum ama evde onu nereye koyacam diye almıyorum birde apartmanda çok ses olur diye cekiniyorumŞimdi hemen leslie patlatıyorum. Belki cocuklar uyuyunca da biraz eliptik yapabilirim. Of şu eliptik ses cikarmasa ne guzel uyuduklarinda yapardım hep
Olur hepimiz bazen planımıza uymuyoruz, yinede plan yapmak güzel bencePlan yapip disina cikiyorum hep.ondan.
Tebrikler canim.
Dun sahurda bana da esim yuzun gıdığın kuculdu dedi.
super
Ay çok sevindimAsil uzun zamandır gormedigimiz kişileri gorunce guzel tepkiler alicazo yuzden yasaklar kalkana kadar ne verirsek kâr. Bende instada resjm atip yaziyorum ne kadar kg verdigimi. Cok tebrik edenler oluyor bu sekilde benimde motivasyonum artiyor. Eşimde bugun bileklik almis. Sagolsun tatli konusunda beni dinlemese de diger yandan cok motive ediyor beni
Canım o sarkmalar zamanla toparlanıyor merak etme, eğer istersen her gün sıkılaştırıcı krem sür iyi gelir belkiBen ramazan icin 5 6 kg hedef koymuştum. Ama onca yemeye almadim hatta verebildim ya bende cok mutluyum. Sadece ramazan sonrasi cabuk adapte olup spora duzenli bir sekilde başlamaliyim artik yoksa cok sarkacagim...
Çok güzel tatlı seçimi harika, en azından şerbetli değilİyi akşamlar
Sahur standart kahvalti
İftar
1 kase çorba
3 4 yk etli patates yemeği
4 5 cig kofte marulla
Biber yogurtlusu
Salata
1 yk bulgur
1 ince dlm pide
Ara
Çay
1 dilim güllaç
Waw güllaç eridi gitti deseneŞimdi hemen leslie patlatıyorum. Belki cocuklar uyuyunca da biraz eliptik yapabilirim. Of şu eliptik ses cikarmasa ne guzel uyuduklarinda yapardım hep
Afiyet olsun canım cok GüzelBugunki menüm
Sahur yok
Iftar 1 tabak köfteli patates yemeği
Salata
Ayran
3 yk yoğurtlu karalahana salatası
Çok az tatlı
Benim de buyuk 2. Tup bebek tedavisinde olduCanim benim yusra tedaviyle olduğu için bende korunmuyordum. Yani 2 senenin ilk 3 4 ayini korundum diyebilirim. Kilo verdigim gibi hemen 2.ye kaldim. Nasip kismet hayirlisi olsun
Wayyys romantik inişteAsil uzun zamandır gormedigimiz kişileri gorunce guzel tepkiler alicazo yuzden yasaklar kalkana kadar ne verirsek kâr. Bende instada resjm atip yaziyorum ne kadar kg verdigimi. Cok tebrik edenler oluyor bu sekilde benimde motivasyonum artiyor. Eşimde bugun bileklik almis. Sagolsun tatli konusunda beni dinlemese de diger yandan cok motive ediyor beni
Yemezsin canim. olur biter. Diyete devamBende plan yaptim ama uyamadim. Birine iftara gitmek hic istemiyorum işte. Evde olunca kendime gore ayar yapabiliyorum. Artik pazartesi ye kadar hiç tatli yememem lazım. 2 hakkımı da kullanmis oldum iki gündür
Afiyet olsun busra.telafi edilemeywcwk bir menu degil.İyi akşamlar
Sahur standart kahvalti
İftar
1 kase çorba
3 4 yk etli patates yemeği
4 5 cig kofte marulla
Biber yogurtlusu
Salata
1 yk bulgur
1 ince dlm pide
Ara
Çay
1 dilim güllaç
Afiyet olsun canim.Bugunki menüm
Sahur yok
Iftar 1 tabak köfteli patates yemeği
Salata
Ayran
3 yk yoğurtlu karalahana salatası
Çok az tatlı
❤Olur hepimiz bazen planımıza uymuyoruz, yinede plan yapmak güzel bencene güzel desteklemiş eşin
Ben daha 1 bardak ictim ama acikmaya basladim.1.5 lt ye tamamlayacagim.Su 2 lt oldu, sahura kadar 3.5 lt olma ihtimali var
Ramazan ramazan bu kadar icilir miSu 2 lt oldu, sahura kadar 3.5 lt olma ihtimali var