🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ramazan ayına başladığımda ne çok kilo almıştım ve moral olarak pek iyi değildim, iyi ki bırakmadım, yeniden başladım ve devam ediyorum, aslında giden 3-4 kg ama bence güzel incelme oldu, güzel olan ise tek öğün yiyorum ama doyana kadar ve kaliteli yiyecekler yediğim için maşallah diyeyim zerre açlık hissetmiyorum

Neden utandın güzel menü afiyet olsun
Plan yapip disina cikiyorum hep.ondan.
Tebrikler canim.
Dun sahurda bana da esim yuzun gıdığın kuculdu dedi.
super

Canim benim yusra tedaviyle olduğu için bende korunmuyordum. Yani 2 senenin ilk 3 4 ayini korundum diyebilirim. Kilo verdigim gibi hemen 2.ye kaldim. Nasip kismet hayirlisi olsun

Asil uzun zamandır gormedigimiz kişileri gorunce guzel tepkiler alicaz o yuzden yasaklar kalkana kadar ne verirsek kâr. Bende instada resjm atip yaziyorum ne kadar kg verdigimi. Cok tebrik edenler oluyor bu sekilde benimde motivasyonum artiyor. Eşimde bugun bileklik almis. Sagolsun tatli konusunda beni dinlemese de diger yandan cok motive ediyor beni

Ben ramazan icin 5 6 kg hedef koymuştum. Ama onca yemeye almadim hatta verebildim ya bende cok mutluyum. Sadece ramazan sonrasi cabuk adapte olup spora duzenli bir sekilde başlamaliyim artik yoksa cok sarkacagim...

Plan yapip disina cikiyorum hep.ondan.

Tebrikler canim.
Dun sahurda bana da esim yuzun gıdığın kuculdu dedi.

super
Bende plan yaptim ama uyamadim. Birine iftara gitmek hic istemiyorum işte. Evde olunca kendime gore ayar yapabiliyorum. Artik pazartesi ye kadar hiç tatli yememem lazım. 2 hakkımı da kullanmis oldum iki gündür

Şimdi hemen leslie patlatıyorum. Belki cocuklar uyuyunca da biraz eliptik yapabilirim. Of şu eliptik ses cikarmasa ne guzel uyuduklarinda yapardım hep
Eliptik bisiklet bende çok istiyorum ama evde onu nereye koyacam diye almıyorum birde apartmanda çok ses olur diye cekiniyorum
Eğer para biriktirirsem ki imkansız galiba portatif yürüyüş bandı çok mantıklı galiba

Ay çok sevindim tatlı konusunda iraden devreye girsin, tatlı yediğinde hep başka şeylerde yemek isteyeceksin bu nedenle boşver yeme gitsin

Ben ramazan icin 5 6 kg hedef koymuştum. Ama onca yemeye almadim hatta verebildim ya bende cok mutluyum. Sadece ramazan sonrasi cabuk adapte olup spora duzenli bir sekilde başlamaliyim artik yoksa cok sarkacagim...
Canım o sarkmalar zamanla toparlanıyor merak etme, eğer istersen her gün sıkılaştırıcı krem sür iyi gelir belki

İyi akşamlar

Sahur standart kahvalti

İftar
1 kase çorba
3 4 yk etli patates yemeği
4 5 cig kofte marulla
Biber yogurtlusu
Salata
1 yk bulgur
1 ince dlm pide

Ara
Çay
1 dilim güllaç
Çok güzel tatlı seçimi harika, en azından şerbetli değil afiyet olsun canım

Canim benim yusra tedaviyle olduğu için bende korunmuyordum. Yani 2 senenin ilk 3 4 ayini korundum diyebilirim. Kilo verdigim gibi hemen 2.ye kaldim. Nasip kismet hayirlisi olsun
Benim de buyuk 2. Tup bebek tedavisinde olduelhamdülillah .2. kendiliginden nasip oldu.hayirlisi artik.
Wayyys romantik iniştene guzel
Bende plan yaptim ama uyamadim. Birine iftara gitmek hic istemiyorum işte. Evde olunca kendime gore ayar yapabiliyorum. Artik pazartesi ye kadar hiç tatli yememem lazım. 2 hakkımı da kullanmis oldum iki gündür
Yemezsin canim. olur biter. Diyete devam
İyi akşamlar

Sahur standart kahvalti

İftar
1 kase çorba
3 4 yk etli patates yemeği
4 5 cig kofte marulla
Biber yogurtlusu
Salata
1 yk bulgur
1 ince dlm pide

Ara
Çay
1 dilim güllaç
Afiyet olsun busra.telafi edilemeywcwk bir menu degil.
Gorumcen ne dedizayiflamisin dedi mi
Bugunki menüm
Sahur yok
Iftar 1 tabak köfteli patates yemeği
Salata
Ayran
3 yk yoğurtlu karalahana salatası
Çok az tatlı
Afiyet olsun canim.
Olur hepimiz bazen planımıza uymuyoruz, yinede plan yapmak güzel bence ne güzel desteklemiş eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…