🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sahur
2 yumurta haşlama
2 dlm peynir
Domates salata
7 zeytin
2 dilim ekmek
1 çay
1 sb kefir
Afiyet olsun canım
Sahur
3 catal peynir
yesillik
4 kasik yogurt
3 hurma
Afiyet olsun canım regl bitti sanırım
Afiyet olsun canım, kararında yediysen kilo yapmaz tabi, bu gün daha dikkatli olursun, bulgur olduğu için illa ödem oluyor,
Çiğköfte hazır mı kendin mi yapıyorsun

Canım o gibi insanların aynı gün içinde diğer yediklerini ve gün içerisindeki hareketlerini de gözlemlemek lazım, çok çok nadir insan yer ve kilo almaz evet var böyle istisnalar. Ama diğer insanlar çok yerse ve hareketli olmazsa kilo alır, bu bir gerçek.

haklisin canim tadini cikara cikara cayin yaninda yiyecegimiz 1 dilim kek ,ne yedigimizi bilmeden agzimiza tikistirdigimiz,hizli hizli yedigimiz 5 dilim keke bedel aslinda

Çalışırken yemekte ekmek yemezdim. Öyle bi alışkanlığım yoktu yani
Çorba ana yemek pilav yerdim ( zaten az veriyorlar )

arkadaşım da hepsinden yerdi bide ekmek yerdi. Sen ekmeksiz nasıl doyuyorsunn

Doyduğunu sanıyorsundur sen derdi
Ama o çıtı pıtı bişey yani ben duba gibi
Eski bir arkadasim diyete baslamisti.hep zayifbir kizdi oncesinde.ne yapiyorsun dedim.kahvaltida yarim ekmek yiyordu. Artik ceyrek yiyecwgim demisti

Yillar sonra da benle ayni kiloya ulasinca .ben de kilo verdim o arada.o da cocuk dogurdu.karsimda "ayyyy inanamiyorum senle.ayni kilodayim ,hemen vermem lazim "diye tutusunca yillar icinde ona nasil gorundugumu anlayip uzulmustum.

Bitti sukur7 gun surdu.eskisi gibi .son 3 yildir hep 10 gun suruyordu.doktora da gittim bir sey cikmamisti.ne iyi geldi bilmiyorum.kilo vermek mi?hurma yogurt yedigim oldu sahurlari o mu?insallah gecici bir durum degildir.birseyler sifa oldu sanirim cok sukur.

Kizlar sahuri atlattim.iftari abartmamaliyim.meyvemi yeailcayimi koyucam yine.taze fasulye cikarayim dondurucudan yanina cacik.insallah durabilirim yarina eksi gelmek 70 leri gormek istiyorum❤❤❤cok istiyorum.kendimi tutmazsam olmaz...evde tatli yoksorun yok iftara yakin 30 40 dk yuruyus yaparsam ne ala.

Benim eşimde ramazanda 3 4 kg verdi valla. Deli gibi yürüyor işyerinde. Pogaca simit yemeyince, pilav makarna yemeyince adam hemen verdi kg

Benimde genc kizken 10 gün sürüyordu. Evlenince önce 7 güne sonra 5 6 güne düştü. Cok şükür kurtuldum. Birde ilk seneler sik sık regl oluyodum. En sonunda bir reglim 1 ay sürünce annem doktora götürmüştü. Kg vermek duzenlemis olabilir. Cocuk istemiyorsan onlemini iyi al ben iki kizima da diyette iken hamile kaldim

Kilo verince hakikaten tüm organlar bi kendine geliyor, ne güzel sevindim senin adına

O zaman yemeğini salatanı doyana kadar yeki canın başka bir şey istemesin,

Hayirlisi olsunben istiyorum aslinda ama bi 65 olursam.esim pek istemiyor gibi.olsa sevinir ama.ben de olsa sevinirim su an bile...karisik duygular icindeyiz.oluruna biraktik.2 3 aydir korundugumuz da yok.esime sorarsan zaten birsey yapmiyoruz ki korunalim erkek milleti.sonuc olarak.her an hersey olabilirhemen zayiflamaliyim.

Kilo verince hakikaten tüm organlar bi kendine geliyor, ne güzel sevindim senin adına
Aynen canik.
O zaman yemeğini salatanı doyana kadar yeki canın başka bir şey istemesin,

Benim eşimde biraz verdi sanki, her gün 1 pide gömüyor
Benimki de ...

Sahur
3 catal peynir
yesillik
4 kasik yogurt
3 hurma

Iftar
Avuc ici kadar pide
2 catal kizartma
2 kepce mercimek corbasi
1 tabak taze fasulye
Cacik
Yarim kivi yarim muz

22.00 yesilcay

hayaller gerceklerutandim...

Su 1.5 lt
Spor 35 dk yuruyus

Son düzenleme:
Sahur
3 catal peynir
yesillik
4 kasik yogurt
3 hurma

Iftar
Avuc ici kadar pide
2 catal kizartma
2 kepce mercimek corbasi
1 tabak taze fasulye
Cacik
Yarim kivi yarim muz

22.00 yesilcay

hayaller gerceklerutandim...

Su 1.5 lt
Spor 35 dk yuruyus
Neden utandın güzel menü afiyet olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu gün sabah asansörde bir arkadaş tarafından baya baya küçüldüğüm söylendi, kendi arkadaşlarım hep söylüyor zaten de, bunlar fazla görüşmediğim kişiler olunca daha bi mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…