Afiyet olsun canımSahur
2 yumurta haşlama
2 dlm peynir
Domates salata
7 zeytin
2 dilim ekmek
1 çay
1 sb kefir
Afiyet olsun canımSahur
3 catal peynir
yesillik
4 kasik yogurt
3 hurma
Afiyet olsun canım, kararında yediysen kilo yapmaz tabi, bu gün daha dikkatli olursun, bulgur olduğu için illa ödem oluyor,Dün eşim izinliydi gece çiğköfte yediksonra eşime kızdım beni nasıl durdurmazsın nasıl yedirirsin bana dşye
çiğköfte kilo mu yapar kasma kendini bu kadar diyo
İşe bisikletle gitmeye başladı azıcıkta yediklerine dikkat ediyor hemen kilo vermeye başladı
Kıskanıyorum şu erkekleri
Canım o gibi insanların aynı gün içinde diğer yediklerini ve gün içerisindeki hareketlerini de gözlemlemek lazım, çok çok nadir insan yer ve kilo almaz evet var böyle istisnalar. Ama diğer insanlar çok yerse ve hareketli olmazsa kilo alır, bu bir gerçek.Çalışırken yemekte ekmek yemezdim. Öyle bi alışkanlığım yoktu yani
Çorba ana yemek pilav yerdim ( zaten az veriyorlar)
arkadaşım da hepsinden yerdi bide ekmek yerdi. Sen ekmeksiz nasıl doyuyorsunn
Doyduğunu sanıyorsundur sen derdi
Ama o çıtı pıtı bişey yani ben duba gibi
Hepinize katılıyorum kızlar çok haklısınız
Dediğiniz gibi alışkanlıkları değiştirmek önemli olan.
elbetteki yiyeceğiz bazen çünkü insanız. Diğer türlü kendimize işkence etmiş oluruz.
1 dilim kek yemeyeceğiz diye kuruyemişe vs abanırız daha fazla kalori alırız ama aklımız hala o kekte kalır.
Önemli olan nefsi köreltmek
Koruma döneminde ne yapacağız? Yersek gene alacağız. Az ve öz yiyeceğiz
Allah yardımcımız olsun. Keşke bizde yeyip kilo almayanlardan olsaydık ama işte
Dün eşim izinliydi gece çiğköfte yediksonra eşime kızdım beni nasıl durdurmazsın nasıl yedirirsin bana dşye
İşe bisikletle gitmeye başladı azıcıkta yediklerine dikkat ediyor hemen kilo vermeye başladı
Çalışırken yemekte ekmek yemezdim. Öyle bi alışkanlığım yoktu yani
Çorba ana yemek pilav yerdim ( zaten az veriyorlar)
arkadaşım da hepsinden yerdi bide ekmek yerdi. Sen ekmeksiz nasıl doyuyorsunn
Eski bir arkadasim diyete baslamisti.hep zayifbir kizdi oncesinde.ne yapiyorsun dedim.kahvaltida yarim ekmek yiyordu. Artik ceyrek yiyecwgim demistiDoyduğunu sanıyorsundur sen derdi
Ama o çıtı pıtı bişey yani ben duba gibi
Bitti sukur7 gun surdu.eskisi gibi .son 3 yildir hep 10 gun suruyordu.doktora da gittim bir sey cikmamisti.ne iyi geldi bilmiyorum.kilo vermek mi?hurma yogurt yedigim oldu sahurlari o mu?insallah gecici bir durum degildir.birseyler sifa oldu sanirim cok sukur.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımregl bitti sanırım
Afiyet olsun canım, kararında yediysen kilo yapmaz tabi, bu gün daha dikkatli olursun, bulgur olduğu için illa ödem oluyor,
Çiğköfte hazır mı kendin mi yapıyorsun
Benim eşimde ramazanda 3 4 kg verdi valla. Deli gibi yürüyor işyerinde. Pogaca simit yemeyince, pilav makarna yemeyince adam hemen verdi kgDün eşim izinliydi gece çiğköfte yediksonra eşime kızdım beni nasıl durdurmazsın nasıl yedirirsin bana dşye
Benimde genc kizken 10 gün sürüyordu. Evlenince önce 7 güne sonra 5 6 güne düştü. Cok şükür kurtuldum. Birde ilk seneler sik sık regl oluyodum. En sonunda bir reglim 1 ay sürünce annem doktora götürmüştü. Kg vermek duzenlemis olabilir. Cocuk istemiyorsan onlemini iyi al ben iki kizima da diyette iken hamile kaldimBitti sukur7 gun surdu.eskisi gibi .son 3 yildir hep 10 gun suruyordu.doktora da gittim bir sey cikmamisti.ne iyi geldi bilmiyorum.kilo vermek mi?hurma yogurt yedigim oldu sahurlari o mu?insallah gecici bir durum degildir.birseyler sifa oldu sanirim cok sukur.
Kilo verince hakikaten tüm organlar bi kendine geliyor, ne güzel sevindim senin adınaBitti sukur7 gun surdu.eskisi gibi .son 3 yildir hep 10 gun suruyordu.doktora da gittim bir sey cikmamisti.ne iyi geldi bilmiyorum.kilo vermek mi?hurma yogurt yedigim oldu sahurlari o mu?insallah gecici bir durum degildir.birseyler sifa oldu sanirim cok sukur.
O zaman yemeğini salatanı doyana kadar yeki canın başka bir şey istemesin,Kizlar sahuri atlattim.iftari abartmamaliyim .meyvemi yeailcayimi koyucam yine.taze fasulye cikarayim dondurucudan yanina cacik.insallah durabilirim yarina eksi gelmek 70 leri gormek istiyorum❤❤❤cok istiyorum.kendimi tutmazsam olmaz.. .evde tatli yok sorun yok iftara yakin 30 40 dk yuruyus yaparsam ne ala .
Benim eşimde biraz verdi sanki, her gün 1 pide gömüyorBenim eşimde ramazanda 3 4 kg verdi valla. Deli gibi yürüyor işyerinde. Pogaca simit yemeyince, pilav makarna yemeyince adam hemen verdi kg
Sen bilirsin canımBende akşama görümceme gidicem. Evden kendime fit tatli yapip gotursem diyorum
Yaptım, risk alamazdimSen bilirsin canımbelki canın tatlı istemez
Hayirlisi olsunBenimde genc kizken 10 gün sürüyordu. Evlenince önce 7 güne sonra 5 6 güne düştü. Cok şükür kurtuldum. Birde ilk seneler sik sık regl oluyodum. En sonunda bir reglim 1 ay sürünce annem doktora götürmüştü. Kg vermek duzenlemis olabilir. Cocuk istemiyorsan onlemini iyi al ben iki kizima da diyette iken hamile kaldim
Aynen canik.Kilo verince hakikaten tüm organlar bi kendine geliyor, ne güzel sevindim senin adına
O zaman yemeğini salatanı doyana kadar yeki canın başka bir şey istemesin,
Benimki de ...Benim eşimde biraz verdi sanki, her gün 1 pide gömüyor
Iyi yapmissinYaptım, risk alamazdim
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar
Bu gün menüm
Sahur yok
İftar
Et güveç
Bol salata
6-7 mercimek köftesi
1 YK haydari
Spor 30 dk bisiklet 10 dk bölgesel yaparım