Aben de aksam abarttim.afiyet olsun canim.yarin telafi edelim insallah.Hayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek
Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı
Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu
Afiyet olsun canim. Hepimiz tatli yemisiz bugun5 mayis menusu
Sahur resimde + 2 fındık 1 incir
İftar
1 kepçe sehriyeli terbiyeli corba
Salata-yogurt
1 kase portakalli kereviz yemeği
1 dlm çavdar ekmegi
Ara 21.30
1 filtre kahve
1 kase sütlü tatli
Çilekli detoks suyunu içmeye devam ediyorum
Ben listeme uymuş oldum. Listeye uyumlu yeseydim zaten her hafta tatli hakkim vardi ama ben cok abarttim onceki haftalardaAben de aksam abarttim.afiyet olsun canim.yarin telafi edelim insallah.
Afiyet olsun canim. Hepimiz tatli yemisiz bugun
Menün güzel canımİyi akşamlar arkadaşlar
Bu gün menüm
Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta
İftar
Et güveç (bu gün yemek kp dendi)
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun
3 çilek (reçel yapacağım tadına baktım)
Spor 30 dk bisiklet (karşıdan karşıya geçerken az kaldı tır çarpıyordu, ramak kaldı, çok şükür bir şey olmadı ama ölüm ile yüz yüze geldim desem yeridir, Allah korudu )
Ayyy allah korusun geçmiş olsun. Cok dikkat et. İcim urperdiİyi akşamlar arkadaşlar
Bu gün menüm
Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta
İftar
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun
Spor 30 dk bisiklet (karşıdan karşıya geçerken az kaldı tır çarpıyordu, ramak kaldı, çok şükür bir şey olmadı ama ölüm ile yüz yüze geldim desem yeridir, Allah korudu )
Afiyet olsunSahur
1 küçük yufka ekmeği
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1tk tereyağ
İftar
4yk fırında sebze kızartması azcık zeytinyağıyla
Küçük bir kase semizotu salatası
Su:2lt
Spor:30dk cardio
15dk zumba
7000 adım
Menün güzel canım
Aman dikkat et kendine canım ben çok korkarım bisikletten çocuklara bile rahat vermem
Kızlar tamamen dalgınlığıma geldi, araç az olunca karşıya kırmızıda geçmişim tır çok hızlı gelince panikledim öylece kala kaldım, Allah'tan o hızlı tır durabildi, en fazla 30 cm kala durduAyyy allah korusun geçmiş olsun. Cok dikkat et. İcim urperdi
Afiyet olsun canım bana çok gelmedi, kilonu sabit tutman bile başarıHayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek
Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı
Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu
Ay hadi Ramazan'a sen veMerhaba kızlar ben dün kilo bildirimi yapmayı unutmuşumgeçen hafta regl olduğum için kilomu bilmiyorum ama dün 70.15 tim.. ramazanı bitirmeden 69 olsam iyi..
Spor falan hiç yapamıyorum onun eksikliği çok..iyice hamladim 3 haftada..evde adım atmak bile iyi hissettiriyodu.hem oruç tutup hem spor yapanlariniza hayranım..benim iftara doğru kolum bile kalkmıyo.bir hafta sonra spora da baslicam inşallah
Allah korumuş canımKızlar tamamen dalgınlığıma geldi, araç az olunca karşıya kırmızıda geçmişim tır çok hızlı gelince panikledim öylece kala kaldım, Allah'tan o hızlı tır durabildi, en fazla 30 cm kala durdu
Evet canım mezun oldum ama devam ediyorum en azından 65 e düşsem şu anda 70.5 ümummhnisa canım ben çok önceleri cuma yarışında mezun olmuştum, şimdi katılmıyorum, burasıda bana çok iyi geliyor, sen takımda mısın
Çok az kalmış canım, 5 kg nedir kiAllah korumuş canım
Evet canım mezun oldum ama devam ediyorum en azından 65 e düşsem şu anda 70.5 üm
Sen oyle diyorsanNormalde böyle olmaliydi
İyi akşamlar arkadaşlar
Bu gün menüm
Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta
İftar
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun
Ayyy Allah korumus.kirmizi isikta mi gectin.korkunc birsey ya.aman dikkat et kendine canim.Kızlar tamamen dalgınlığıma geldi, araç az olunca karşıya kırmızıda geçmişim tır çok hızlı gelince panikledim öylece kala kaldım, Allah'tan o hızlı tır durabildi, en fazla 30 cm kala durdu
İnsan o panikle ne yapacağını bilemiyor, aslında güzergahımda fazla araç geçmiyor, tek geçtiğim ana yol orası, normalde ışık var ama araç az olunca yeşil sandım, neyseki bir şey olmadı, sana da çok geçmiş olsun tramvayın durabilmesi de mucizeSen oyle diyorsan
Ayyy Allah korumus.kirmizi isikta mi gectin.korkunc birsey ya.aman dikkat et kendine canim.
Burda 2 3 sene once bir kadin bisikletiyle giderken kendi sucu olmadigi halde hayatini kaybetmisti. Esi gelmis olay yerine adamcagiz bisikleti tekmelemis falan...cok uzulmustuk.
bisiklet beni hep korkutur.
Bazi seyler anlik.napsan...
Beni de tramvay carpiyordu bi kereben birsey farketmedim.herkes bana bakiyordu bir an tramvayim onumde durdugunu farkettim.dudugunü geldigini falan hic duymamisim.
Dalginlik her zaman olabilir. Yinede ana yol ara yol farketmez her zaman bakmaya çalış sen. Arabalar cok hizli gidiyorİnsan o panikle ne yapacağını bilemiyor, aslında güzergahımda fazla araç geçmiyor, tek geçtiğim ana yol orası, normalde ışık var ama araç az olunca yeşil sandım, neyseki bir şey olmadı, sana da çok geçmiş olsun tramvayın durabilmesi de mucize
Doğru diyorsun canım aslında şimdiye en fazla 67.5 falan olmalıydım ama gaflete düştüm 2 kilo aldım onun yerine bu hafta iyi gidiyorum şükür - 600 gr gördüm bugün tartı da şu 2 günde de 500 gr gitse keşke zor ama öyle olursa bu hafta 1.1kg vermiş olacağım. Daha önce haftada 2.2 vermişliğim var aslındaÇok az kalmış canım, 5 kg nedir kisana tavsiyem süreci uzatma, ben çok uzattım aylardır 65-67 dolanıp durdum buda benim modumu çok düşürdü inşallah bundan sonra 59 a kadar ilerlemeyi düşünüyorum, kilo olarak haftada 300-500 versem yeter, hatta 100 Gr bile iyi önemli olan artı gelmemek olacak bundan sonra