Çocuklari erkenden uyuttum da ne oldu, ben uyuyamadim. Aglamak istiyorumsaatlerdir yatakta dönüyorum ya
O bende de oluyorÇocuklari erkenden uyuttum da ne oldu, ben uyuyamadim. Aglamak istiyorumsaatlerdir yatakta dönüyorum ya
Bizde maaile birlikteydik. Kızım oruç tutuyor onu ben kaldırıyorum da oğlum da kalkıp geliyor günaydın anne diyeSahurda çocuklar kalkti hep beraber oturuyoruz
Benimkiler hâla ayakta :'( büyük olsalar yatar kendileri uyurlar gene. Bizimkiler ziril ziril agliyor ancaBizde maaile birlikteydik. Kızım oruç tutuyor onu ben kaldırıyorum da oğlum da kalkıp geliyor günaydın anne diye
Allah kolaylık versin. Eğer senin uykun olsaydı onlar uyumazdıBenimkiler hâla ayakta :'( büyük olsalar yatar kendileri uyurlar gene. Bizimkiler ziril ziril agliyor anca
Yaa çok zor kaç yaşındalarBenimkiler hâla ayakta :'( büyük olsalar yatar kendileri uyurlar gene. Bizimkiler ziril ziril agliyor anca
Biri 3.5 digeri 15 aylıkYaa çok zor kaç yaşındalar
Moralini bozma. Her gun eksi çıkamazsın üstelik dün neler yedigini sen biliyorsunAy keşke tartılmasaydım
Çok minikmiş canım seninkiler Allah bağışlasınBiri 3.5 digeri 15 aylık
Amin inşallah teşekkür ederimÇok minikmiş canım seninkiler Allah bağışlasın
Ne guzelBizde maaile birlikteydik. Kızım oruç tutuyor onu ben kaldırıyorum da oğlum da kalkıp geliyor günaydın anne diye
Cok iyi gidiyorsun canim.bugunu haflf gecirirsin dunu telafi edersinKilo verenleri tebrik ederim
Biz kadınların isteyipte yapamayacağı şey yok
Bugün daha tartılmadım ama dünkü kiloma göre
3.300 gr vermişim Ramazan’da
Son hafta oruç tutmadım ama elimden geldiğinde diyete devam ediyorum
Dün akşamı hafif geçirmeye çalıştım ama dünkü yediğim çiğköfte ve cips çok tırmalamaz inşallah
Uykusuzum ama çok mutluyum cumaya bomba gibi bir eksim olcak
Selamlar canımSelamlar
Yaa süpersin bende 2 haftadır artı geliyordum bu hafta eksiye geçtim inşallah şu son 2 günü de güzel geçiririm.Uykusuzum ama çok mutluyum cumaya bomba gibi bir eksim olcak