Olsun artık o kadarAllaha şükür onca yemeye almadim ya ona şükrediyorum. Ramazanin 2 haftasinda hunharca tatli yedim. Gerci gobegime yaradi önden önden gidiyo da artik ramazan sonrasi sporla toparlarizbu arada teşekkür ederim
Aynen oyle canim. Yol uzun olunca bazen molalar iyi geliyorOlsun artık o kadarverilecek kilo fazla olunca süre çok uzun oluyor aylarca hatta 1 2 yıl boyunca hiç kaçamak yapmadan yorulup ara vermeden sıkılip bunalmadan bunu yapmak imkansız 30 kilo fark ne demek çok büyük fark yarım insan kilosunu üzerinden atmak demek yani hakediyorsun arada molalar vermeyi
Tavuklu cok güzel oluyor. Gecen yil kayinvalidemde yapmıştıkAkşama fırın poşetinde bezelyeli havuçlu et yapacağımilk defa yapacağım bakalım inşallah güzel olur
Ooo maşallah canım harikasınKizlar bugünkü tarti sonucum ile bir yilda 30 kg ya veda etmiş oldum
Harikasın tebriklerKizlar bugünkü tarti sonucum ile bir yilda 30 kg ya veda etmiş oldum
Kizlar bugünkü tarti sonucum ile bir yilda 30 kg ya veda etmiş oldum
İnşallah canim amin aminseni bütün kalbimle alkışlıyor,daha da incelip koruyabilmeni diliyorum Busracım
Bende yogurtlu salatayi yemiştim cok guzel oluyor yaaKahvaltı
1 yumurta
Yarım domates
Peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Sonradan 1 parça tahinli pide
1 bardak çay
Ara
şekersiz Türk kahvesi
1 tane minik pişmaniye
ara
Yoğurtlu marul salatası(mutlaka denemelisiniz)
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık pilav
4 kaşık kadar fırında sebzeli et
Yoğurt
2.5 lt su içtim
10 dk kadar kardiyo yaptım
Çok yoruldumhergün biraz daha fazla yaparım inşallah
Yarin telafi edersen hiç bir şey olmaz bence yaparsin senHayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek
Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı
Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu
Çok yememişsin yaaaHayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek
Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı
Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu
InsallahhhhYarin telafi edersen hiç bir şey olmaz bence yaparsin sen
Zaten tek sıkıntı tatlı keşke hiç sevmeseydim su tatlı isleriniÇok yememişsin yaaa
tatlıya dayanamıyoruz malesef olsa bende yerdim