🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Allaha şükür onca yemeye almadim ya ona şükrediyorum. Ramazanin 2 haftasinda hunharca tatli yedim. Gerci gobegime yaradi önden önden gidiyo da artik ramazan sonrasi sporla toparlariz bu arada teşekkür ederim
Olsun artık o kadar verilecek kilo fazla olunca süre çok uzun oluyor aylarca hatta 1 2 yıl boyunca hiç kaçamak yapmadan yorulup ara vermeden sıkılip bunalmadan bunu yapmak imkansız 30 kilo fark ne demek çok büyük fark yarım insan kilosunu üzerinden atmak demek yani hakediyorsun arada molalar vermeyi

Aynen oyle canim. Yol uzun olunca bazen molalar iyi geliyor

Merhaba kızlar ben dün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum geçen hafta regl olduğum için kilomu bilmiyorum ama dün 70.15 tim.. ramazanı bitirmeden 69 olsam iyi..
Spor falan hiç yapamıyorum onun eksikliği çok..iyice hamladim 3 haftada..evde adım atmak bile iyi hissettiriyodu.hem oruç tutup hem spor yapanlariniza hayranım..benim iftara doğru kolum bile kalkmıyo.bir hafta sonra spora da baslicam inşallah

Selam menüm

Sabah 1sahanda yum.1 dilim ekmek 5zeytin 4 çatal peynir

Ara 5 kasık yogurt

Ara 1porsyn güllaç

Ara 2 hurma

Aksam 2 porsiyon bezelye yemeği(1 orta boy patates ve 1tk un vardı.) Salata cacık
2 kucuk köfte (kızarmıs)

Bezelyeyi az yiyeyim diye cacık salata yaptım.yine aynı oldu ...niye doyunca sofradan kalkamıyorum.

Spor 40 dk yürüyüş
Su 1.7 lt

Kahvaltı
1 yumurta
Yarım domates
Peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Sonradan 1 parça tahinli pide
1 bardak çay

Ara
şekersiz Türk kahvesi
1 tane minik pişmaniye

ara
Yoğurtlu marul salatası(mutlaka denemelisiniz)

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık pilav
4 kaşık kadar fırında sebzeli et
Yoğurt

2.5 lt su içtim
10 dk kadar kardiyo yaptım
Çok yoruldum hergün biraz daha fazla yaparım inşallah

Bende yogurtlu salatayi yemiştim cok guzel oluyor yaa

Hayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek

Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı

Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu

Yarin telafi edersen hiç bir şey olmaz bence yaparsin sen

Çok yememişsin yaaa

tatlıya dayanamıyoruz malesef olsa bende yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…