Çok güzel canım afiyet olsunBugünkü menu
Sabah 11.30
İki yumurta kızlarla ortak
2 cubuk peynir
Yarim salata
Filtre kahve
5 zeytin
Ara öğün
Turk kahvesi
Bitter kapli çilek(4 tane)
Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 yk kepekli makarna
Biraz bezelye yemeği
1 kase cacik
22.00
1 sb kefir
Yarim muz
1 lt çilekli detoks suyu + bol su
Ramazan başladığından beri 3 kilo vermiş oldumMerhaba canım, hep gelne kadar vermiş oldun canım
Küçüğün burnu foşur foşurÇok güzel canım afiyet olsunçocuklar nasıl oldu
Tebrik ederim. Ben gibi vermeyenlere ders olsunRamazan başladığından beri 3 kilo vermiş oldum
Çok çok güzel, bende 3.8 kg verdim ama başladığımda çok ödem vardıRamazan başladığından beri 3 kilo vermiş oldum
Geçmiş olsun canımKüçüğün burnu foşur foşur
Teşekkür ederim
Ooo maşallah canım ben 2 kilo aldım ramazan da malesefRamazan başladığından beri 3 kilo vermiş oldum
Afiyet olsun canım sporda eklersen çok güzel olucakBugünkü menu
Sabah 11.30
İki yumurta kızlarla ortak
2 cubuk peynir
Yarim salata
Filtre kahve
5 zeytin
Ara öğün
Turk kahvesi
Bitter kapli çilek(4 tane)
Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 yk kepekli makarna
Biraz bezelye yemeği
1 kase cacik
22.00
1 sb kefir
Yarim muz
1 lt çilekli detoks suyu + bol su
Oyyyy harikasın canımÇok çok güzel, bende 3.8 kg verdim ama başladığımda çok ödem vardı
O 2 kiloyu bayrama kadar verirsinOoo maşallah canım ben 2 kilo aldım ramazan da malesef
Afiyet olsun canım sporda eklersen çok güzel olucak
Oyyyy harikasın canım
Ayy inşallah düne göre bugün - 300 gr bu cuma ya kadar katlansın inşallahO 2 kiloyu bayrama kadar verirsin
Dikkat ettikten sonra olmayacak bir şey değilAyy inşallah düne göre bugün - 300 gr bu cuma ya kadar katlansın inşallah
İyi geceler canım, çocuklar uyuyorsa hemen değerlendir bunu, insan ne kadar iyi dinlenirse güne o kadar çok enerjik başlıyorİyi geceler
Küçük yarim saat once uyudu, büyükte şimdi uyudu. Dalsin da hemen yatcam. Yarin hastane işimde var zor bir gun olcakİyi geceler canım, çocuklar uyuyorsa hemen değerlendir bunu, insan ne kadar iyi dinlenirse güne o kadar çok enerjik başlıyor
Allah kolaylık versinKüçük yarim saat once uyudu, büyükte şimdi uyudu. Dalsin da hemen yatcam. Yarin hastane işimde var zor bir gun olcak
Teşekkür ederimTebrik ederim. Ben gibi vermeyenlere ders olsungideyim de çilekli suyumu içeyim
Aman maşallah diyelim nazar değmesin böyle devam etsinÇok çok güzel, bende 3.8 kg verdim ama başladığımda çok ödem vardı
Allaha şükür onca yemeye almadim ya ona şükrediyorum. Ramazanin 2 haftasinda hunharca tatli yedim. Gerci gobegime yaradi önden önden gidiyo da artik ramazan sonrasi sporla toparlarizTeşekkür ederimsiz çok güzel yol katettiniz olur öyle arada benimde 1 ay falan hiç oynamadıgi oluyor