🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

5 mayis menusu

Sahur resimde + 2 fındık 1 incir

İftar
1 kepçe sehriyeli terbiyeli corba
Salata-yogurt
1 kase portakalli kereviz yemeği
1 dlm çavdar ekmegi

Ara 21.30
1 filtre kahve
1 kase sütlü tatli

Çilekli detoks suyunu içmeye devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_20210505_033354.jpg
    IMG_20210505_033354.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 28
Hayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek

Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış 🙄🙄
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı

Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu
Aben de aksam abarttim.afiyet olsun canim.yarin telafi edelim insallah.
5 mayis menusu

Sahur resimde + 2 fındık 1 incir

İftar
1 kepçe sehriyeli terbiyeli corba
Salata-yogurt
1 kase portakalli kereviz yemeği
1 dlm çavdar ekmegi

Ara 21.30
1 filtre kahve
1 kase sütlü tatli

Çilekli detoks suyunu içmeye devam ediyorum
Afiyet olsun canim. Hepimiz tatli yemisiz bugun:KK11::KK11::KK11:

İyi akşamlar arkadaşlar ❤️
Bu gün menüm

Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta

İftar
Et güveç (bu gün yemek kp dendi 😃)
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun
3 çilek (reçel yapacağım tadına baktım)

Spor 30 dk bisiklet (karşıdan karşıya geçerken az kaldı tır çarpıyordu, ramak kaldı, çok şükür bir şey olmadı ama ölüm ile yüz yüze geldim desem yeridir, Allah korudu )

Sahur
1 küçük yufka ekmeği
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1tk tereyağ

İftar
4yk fırında sebze kızartması azcık zeytinyağıyla
Küçük bir kase semizotu salatası

Su:2lt
Spor:30dk cardio
15dk zumba
7000 adım

Bu gün menüm

Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta

İftar
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun

Spor 30 dk bisiklet (karşıdan karşıya geçerken az kaldı tır çarpıyordu, ramak kaldı, çok şükür bir şey olmadı ama ölüm ile yüz yüze geldim desem yeridir, Allah korudu )
Menün güzel canım
Aman dikkat et kendine canım ben çok korkarım bisikletten çocuklara bile rahat vermem

Bu gün menüm

Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta

İftar
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun

Ayyy allah korusun geçmiş olsun. Cok dikkat et. İcim urperdi

Kızlar alıntılar var ama açmıyor 😃
Ben menüleri çok beğendim hepinize afiyet olsun ❤️
Aijoo Aijoo canım nasıl sevindim senin adına 🤩 ay çok az kaldı bayram hedefine, bence sen listeye uymaya çalış, her hafta kilo vermek senin motivasyonunu çok artırır, evet arada kaçamaklar elbet olacak ama elinden geldiğince her gün üst üste yapmazsan telafi etmen çok kolay olur, yılmadan devam hedef kilona kadar 🤩🧿

Menün güzel canım
Aman dikkat et kendine canım ben çok korkarım bisikletten çocuklara bile rahat vermem
Ayyy allah korusun geçmiş olsun. Cok dikkat et. İcim urperdi
Kızlar tamamen dalgınlığıma geldi, araç az olunca karşıya kırmızıda geçmişim tır çok hızlı gelince panikledim öylece kala kaldım, Allah'tan o hızlı tır durabildi, en fazla 30 cm kala durdu 😔

Hayırlı akşamlarrrr
Günlerdir giremiyordum bugun menü vereyim
Sahur yok
Iftar bir porsiyon arap tava
Salata ve karpuz
1 brd.icecek

Dün eşime rica ettim tatlı alma diye bugün gitmiş ekmek kadayıfı almış 🙄🙄
Yarım porsiyon ekmek kadayıfı

Kilom sabit 62 vermem gereken 2 kg kaldı o da pis boğazım yüzünden gidemiyor
Aslında gün boyu hiç oturmuyorum bugün sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar temizlik yaptım sonra 6000 adim attım ama akşam yediklerim herseyi bozdu
Afiyet olsun canım bana çok gelmedi, kilonu sabit tutman bile başarı 😃 ben kadayıf yesem ertesi güne en az 500 Gr artı gelirim 😔

Merhaba kızlar ben dün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum 🤪geçen hafta regl olduğum için kilomu bilmiyorum ama dün 70.15 tim.. ramazanı bitirmeden 69 olsam iyi..
Spor falan hiç yapamıyorum onun eksikliği çok..iyice hamladim 3 haftada..evde adım atmak bile iyi hissettiriyodu.hem oruç tutup hem spor yapanlariniza hayranım..benim iftara doğru kolum bile kalkmıyo.bir hafta sonra spora da baslicam inşallah
Ay hadi Ramazan'a sen ve badem000 badem000 69-68 ler gelsin inşallah 🤩

Kızlar tamamen dalgınlığıma geldi, araç az olunca karşıya kırmızıda geçmişim tır çok hızlı gelince panikledim öylece kala kaldım, Allah'tan o hızlı tır durabildi, en fazla 30 cm kala durdu 😔
Allah korumuş canım
ummhnisa ummhnisa canım ben çok önceleri cuma yarışında mezun olmuştum, şimdi katılmıyorum, burasıda bana çok iyi geliyor, sen takımda mısın 😃
Evet canım mezun oldum ama devam ediyorum en azından 65 e düşsem şu anda 70.5 üm

Allah korumuş canım

Evet canım mezun oldum ama devam ediyorum en azından 65 e düşsem şu anda 70.5 üm
Çok az kalmış canım, 5 kg nedir ki💪 sana tavsiyem süreci uzatma, ben çok uzattım aylardır 65-67 dolanıp durdum buda benim modumu çok düşürdü 😔 inşallah bundan sonra 59 a kadar ilerlemeyi düşünüyorum, kilo olarak haftada 300-500 versem yeter, hatta 100 Gr bile iyi 😃 önemli olan artı gelmemek olacak bundan sonra 😊

Normalde böyle olmaliydi 🤣
Sen oyle diyorsan 🙂👍
Bu gün menüm

Sahur
İncir kuruyemiş
Bir parça pide
2 yumurta

İftar
Bol salata
1 kase yoğurt
3-4 çatal kavun

Ayyy Allah korumus.kirmizi isikta mi gectin.korkunc birsey ya.aman dikkat et kendine canim.
Burda 2 3 sene once bir kadin bisikletiyle giderken kendi sucu olmadigi halde hayatini kaybetmisti. Esi gelmis olay yerine adamcagiz bisikleti tekmelemis falan...cok uzulmustuk.
bisiklet beni hep korkutur.
Bazi seyler anlik.napsan...
Beni de tramvay carpiyordu bi kere :KK43:ben birsey farketmedim.herkes bana bakiyordu bir an tramvayim onumde durdugunu farkettim.dudugunü geldigini falan hic duymamisim.

Sen oyle diyorsan 🙂👍

Ayyy Allah korumus.kirmizi isikta mi gectin.korkunc birsey ya.aman dikkat et kendine canim.
Burda 2 3 sene once bir kadin bisikletiyle giderken kendi sucu olmadigi halde hayatini kaybetmisti. Esi gelmis olay yerine adamcagiz bisikleti tekmelemis falan...cok uzulmustuk.
bisiklet beni hep korkutur.
Bazi seyler anlik.napsan...
Beni de tramvay carpiyordu bi kere :KK43:ben birsey farketmedim.herkes bana bakiyordu bir an tramvayim onumde durdugunu farkettim.dudugunü geldigini falan hic duymamisim.
İnsan o panikle ne yapacağını bilemiyor, aslında güzergahımda fazla araç geçmiyor, tek geçtiğim ana yol orası, normalde ışık var ama araç az olunca yeşil sandım, neyseki bir şey olmadı, sana da çok geçmiş olsun tramvayın durabilmesi de mucize 😔

İnsan o panikle ne yapacağını bilemiyor, aslında güzergahımda fazla araç geçmiyor, tek geçtiğim ana yol orası, normalde ışık var ama araç az olunca yeşil sandım, neyseki bir şey olmadı, sana da çok geçmiş olsun tramvayın durabilmesi de mucize 😔
Dalginlik her zaman olabilir. Yinede ana yol ara yol farketmez her zaman bakmaya çalış sen. Arabalar cok hizli gidiyor 😔 yıllar önce bende lisedeyken kulaklığımla yolda yürüyordum. Kirmizi isik yandi arabalar durdu. En sondaki yoldan araba tam önümde geçti yani kırmızı da geçti adam. Şok olmuştum. Bir adım daha atsam kurtulamazdım. O yüzden ışık kirmizi bile olsa her zaman iyice yola bakiyorum

Çok az kalmış canım, 5 kg nedir ki💪 sana tavsiyem süreci uzatma, ben çok uzattım aylardır 65-67 dolanıp durdum buda benim modumu çok düşürdü 😔 inşallah bundan sonra 59 a kadar ilerlemeyi düşünüyorum, kilo olarak haftada 300-500 versem yeter, hatta 100 Gr bile iyi 😃 önemli olan artı gelmemek olacak bundan sonra 😊
Doğru diyorsun canım aslında şimdiye en fazla 67.5 falan olmalıydım ama gaflete düştüm 2 kilo aldım onun yerine bu hafta iyi gidiyorum şükür - 600 gr gördüm bugün tartı da şu 2 günde de 500 gr gitse keşke zor ama öyle olursa bu hafta 1.1kg vermiş olacağım. Daha önce haftada 2.2 vermişliğim var aslında

X