- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
-
- Konu Sahibi muhursuzpusula
- #1.521
Ekliyorum canımBen varım canım
Ben katilirim canimMerhaba arkadaşlar,
Etiket ulaşmamış olabileceği için yeniden etiketledim. Şuan 23 kişi olduk. Yarın tefriciyeye başlıyoruz arkadaşlar, sayımız çok olursa günlük okuyacağız ama sayımız artmazsa 2 günde bir okuyacağızKatılmak ister misiniz ?
@Aktif Lora
@Bademmm388
@Tospaagtd
@SoLeiL12
@Saadetim33
@Snigurucka
R rana20
honeymilkkk
@begonvil1985
@Renkli Fiyonk
@aysenurt3991
@Ebruazra
Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
@ciceklibocekli111
@Mavi askkk
Bir Pelincik
@talena
@miyomim
@bebekedi
Leyl-i-fer
@Calypso95
@edaecoo
@beybilli
@Maviayyy
@Sensual_in_love
@Yarpaci
@Zeyno19
@Zeynep 0666
Anladım gerçekten çok güzel bir program rabbim şimdiden kabul etsinHer arkadaş için okuyacağız sırayla canım, her arkadaşın kendi duası niyeti için. Mesela senin sıran geldiğinde ben bir kaç önce sana özel mesaj atacağım sen hacet namazını kılıp niyetleneceksin ve duanı bana yazacaksın. Bende senin listeni ondan sonra paylaşacağım ve herkes senin duan için senin niyetine okuyacak ve hatmi tamamlamış olacağızherkes için (sayı çok olursa günlük olacak) hatmini yapmış olacağız sırayla
Aijoo Mdmray 1917pinkterest PeRRieR D destina3 tavsannesi Hasatzamani F Feride18 P Pink_blue_ sizlerde katilmak istermisiniz arkadaslar
Merhaba arkadaşlar,
Etiket ulaşmamış olabileceği için yeniden etiketledim. Şuan 23 kişi olduk. Yarın tefriciyeye başlıyoruz arkadaşlar, sayımız çok olursa günlük okuyacağız ama sayımız artmazsa 2 günde bir okuyacağızKatılmak ister misiniz ?
@Aktif Lora
@Bademmm388
@Tospaagtd
@SoLeiL12
@Saadetim33
@Snigurucka
R rana20
honeymilkkk
@begonvil1985
@Renkli Fiyonk
@aysenurt3991
@Ebruazra
Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
@ciceklibocekli111
@Mavi askkk
Bir Pelincik
@talena
@miyomim
@bebekedi
Leyl-i-fer
@Calypso95
@edaecoo
@beybilli
@Maviayyy
@Sensual_in_love
@Yarpaci
Elbette insallah kuzumMerhaba arkadaşlar,
@Aktif Lora
@Bademmm388
@Tospaagtd
@SoLeiL12
@Saadetim33
@Snigurucka
R rana20
honeymilkkk
@begonvil1985
@Renkli Fiyonk
@aysenurt3991
@Ebruazra
Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
@ciceklibocekli111
@Mavi askkk
Bir Pelincik
@talena
@miyomim
@bebekedi
Leyl-i-fer
@Calypso95
@edaecoo
@beybilli
@Maviayyy
@Sensual_in_love
@Yarpaci
@Zeyno19
@Zeynep 0666
Bende katılırım Türkçe okunuşuyla okusam olur demi kuran bilmiyorumAijoo Mdmray 1917pinkterest PeRRieR D destina3 tavsannesi Hasatzamani F Feride18 P Pink_blue_ sizlerde katilmak istermisiniz arkadaslar
Katilmak isterimde sayi adedi belliyse okuyamam ama musait oldukca kac tane okuyabilirsem.adet verilcekmi yoksa istedigimiz kadar gun icinde okuyabilecekmiyiz?Aijoo Mdmray 1917pinkterest PeRRieR D destina3 tavsannesi Hasatzamani F Feride18 P Pink_blue_ sizlerde katilmak istermisiniz arkadaslar
Bende katılırım Türkçe okunuşuyla okusam olur demi kuran bilmiyorum
Katilmak isterimde sayi adedi belliyse okuyamam ama musait oldukca kac tane okuyabilirsem.adet verilcekmi yoksa istedigimiz kadar gun icinde okuyabilecekmiyiz?
Ben varım canımMerhaba arkadaşlar,
@Aktif Lora
@Bademmm388
@Tospaagtd
@SoLeiL12
@Saadetim33
@Snigurucka
R rana20
honeymilkkk
@begonvil1985
@Renkli Fiyonk
@aysenurt3991
@Ebruazra
Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
@ciceklibocekli111
@Mavi askkk
Bir Pelincik
@talena
@miyomim
@bebekedi
Leyl-i-fer
@Calypso95
@edaecoo
@beybilli
@Maviayyy
@Sensual_in_love
@Yarpaci
@Zeyno19
@Zeynep 0666
Baslamak icin yarin erken sanırım netlesmedi sayi tam
Aijoo Mdmray 1917pinkterest PeRRieR D destina3 tavsannesi Hasatzamani F Feride18 P Pink_blue_ sizlerde katilmak istermisiniz arkadaslar
Eğer sende katılırsan 32 kişi olacağız canım. kişi başı 139, dua sahibi 135 oluyorKacar tane dusucek acaba ? Bende okumak isterim yetisebilirsem
Ben de isterim ama reglim başladı dün ancak Perşembe fln abdest alabilirim, ne zaman başlanacak? Vakit ve sayı belli mi?Aijoo Mdmray 1917pinkterest PeRRieR D destina3 tavsannesi Hasatzamani F Feride18 P Pink_blue_ sizlerde katilmak istermisiniz arkadaslar