- Konu Sahibi muhursuzpusula
- #1.501
Simdi kacar tane okuyoruz gunluk ve ve kimin icin okuyacağız ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın başlayacağız canım, 2 günde bir okumak herkese uyuyor mu geri dönüş yapsın çoğunluk hemdeSimdi kacar tane okuyoruz gunluk ve ve kimin icin okuyacağız ilk
Bana da uyar canımYarın başlayacağız canım, 2 günde bir okumak herkese uyuyor mu geri dönüş yapsın çoğunluk hemde
O zaman bugün şimdi yine etiketleyeyim yarına da başlayalım o halde. Etiketlemişsin aslında ama bildirim niye gitmemiş acaba.Canım etiketi görmedim bence bir çok arkadaşa da bildirim gitmedi. Bugün Bi bakaym dedim öyle rastgeldim. Bende katılırım bence tekrar etiket yap görmeyen arkadaş kalmamış olur.
Bende anlamadım canım valla bildirim gelmedi bana. Belki diğer arkadaşlarda ben gibidir yoksa mutlaka katılım artar diye düşünüyorumO zaman bugün şimdi yine etiketleyeyim yarına da başlayalım o halde. Etiketlemişsin aslında ama bildirim niye gitmemiş acaba.
Ekliyorum seni de canım
Bende katılmak istiyorum geç değilse bilgi verirmsinizArkadaşlar merhaba,
Şimdilik 20 kişi olduk arkadaşlar, daha fazla katılanda pek yok sanırım. Dilerseniz bu şekilde başlayalım ama okumayı günlük değilde 2 günde bir yapalım. Çünkü günlük olursa kişi başı çok fazla sayı düşüyor.
Herkes 223, dua sahibi 207 okuyacak ve 2 gün süremiz olacağı için zorlamayacaktır diye düşünüyorum. Eğer olur derseniz yarın başlayalım hemen diyorum
1-) @Life light
2-) Yarpaci
3-) yalutserkan
4-) @burcusami
5-) SoLeiL12
6-) @Krew
7-) @Krew 2
8) Nayro
9-) muhursuzpusula
10-) namaste21
11-) @Skrelf35
12-) M Maviayyy
13-) B Bademmm388
14-) @Saksi_Degilim_Ben
15-) S Se_n_299
16-) miyomim
17-) S Se_n_299 kardeşi
18) @yoluncaresizsonu
19-) @karyaa48
20-) muhursuzpusula 2
Tabii canım yarın başlayacağız ekliyorum seni deBende katılmak istiyorum geç değilse bilgi verirmsiniz
Tam olarak niyeti anlamadım ne içindiTabii canım yarın başlayacağız ekliyorum seni de
Ben varım canımMerhaba arkadaşlar,
Etiket ulaşmamış olabileceği için yeniden etiketledim. Şuan 23 kişi olduk. Yarın tefriciyeye başlıyoruz arkadaşlar, sayımız çok olursa günlük okuyacağız ama sayımız artmazsa 2 günde bir okuyacağız Katılmak ister misiniz ?
Aktif Lora
B Bademmm388
5 528mucizemmm
SoLeiL12
M M_atruska
Snigurucka
R rana20
honeymilkkk
begonvil1985
@Renkli Fiyonk
aysenurt3991
E Ebruazra
Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
K Kirazxyz
Larka
Bir Pelincik
talena
miyomim
bebekedi
Leyl-i-fer
Calypso95
edaecoo
beybilli
M Maviayyy
hersey_dua_ile
Yarpaci
K Khvekokusu20
Zeynep 0666
Her arkadaş için okuyacağız sırayla canım, her arkadaşın kendi duası niyeti için. Mesela senin sıran geldiğinde ben bir kaç önce sana özel mesaj atacağım sen hacet namazını kılıp niyetleneceksin ve duanı bana yazacaksın. Bende senin listeni ondan sonra paylaşacağım ve herkes senin duan için senin niyetine okuyacak ve hatmi tamamlamış olacağız herkes için (sayı çok olursa günlük olacak) hatmini yapmış olacağız sıraylaTam olarak niyeti anlamadım ne içindi