🌺 Salat-ı Tefriciye 🌺

Canım etiketi görmedim bence bir çok arkadaşa da bildirim gitmedi. Bugün Bi bakaym dedim öyle rastgeldim. Bende katılırım ☺️bence tekrar etiket yap görmeyen arkadaş kalmamış olur.

Canım etiketi görmedim bence bir çok arkadaşa da bildirim gitmedi. Bugün Bi bakaym dedim öyle rastgeldim. Bende katılırım ☺️bence tekrar etiket yap görmeyen arkadaş kalmamış olur.
O zaman bugün şimdi yine etiketleyeyim yarına da başlayalım o halde. Etiketlemişsin aslında ama bildirim niye gitmemiş acaba.

Ekliyorum seni de canım

Arkadaşlar merhaba,

Şimdilik 20 kişi olduk arkadaşlar, daha fazla katılanda pek yok sanırım. Dilerseniz bu şekilde başlayalım ama okumayı günlük değilde 2 günde bir yapalım. Çünkü günlük olursa kişi başı çok fazla sayı düşüyor.

Herkes 223, dua sahibi 207 okuyacak ve 2 gün süremiz olacağı için zorlamayacaktır diye düşünüyorum. Eğer olur derseniz yarın başlayalım hemen diyorum :KK66:

1-) @Life light
2-) Yarpaci Yarpaci
3-) yalutserkan yalutserkan
4-) @burcusami
5-) SoLeiL12 SoLeiL12
6-) @Krew
7-) @Krew 2
8) Nayro Nayro
9-) muhursuzpusula muhursuzpusula
10-) namaste21 namaste21
11-) @Skrelf35
12-) M Maviayyy
13-) B Bademmm388
14-) @Saksi_Degilim_Ben
15-) S Se_n_299
16-) miyomim miyomim
17-) S Se_n_299 kardeşi
18) @yoluncaresizsonu
19-) @karyaa48
20-) muhursuzpusula muhursuzpusula 2
Bende katılmak istiyorum geç değilse bilgi verirmsiniz

Merhaba arkadaşlar,

Etiket ulaşmamış olabileceği için yeniden etiketledim. Şuan 23 kişi olduk. Yarın tefriciyeye başlıyoruz arkadaşlar, sayımız çok olursa günlük okuyacağız ama sayımız artmazsa 2 günde bir okuyacağız :KK66: Katılmak ister misiniz ?

Aktif Lora Aktif Lora
B Bademmm388
5 528mucizemmm
SoLeiL12 SoLeiL12
M M_atruska
Snigurucka Snigurucka
R rana20
honeymilkkk honeymilkkk
begonvil1985 begonvil1985
@Renkli Fiyonk
aysenurt3991 aysenurt3991
E Ebruazra
Pinkpinkblue Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
K Kirazxyz
Larka Larka
Bir Pelincik Bir Pelincik
talena talena
miyomim miyomim
bebekedi bebekedi
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Calypso95 Calypso95
edaecoo edaecoo
beybilli beybilli
M Maviayyy
hersey_dua_ile hersey_dua_ile
Yarpaci Yarpaci
K Khvekokusu20
Zeynep 0666 Zeynep 0666

Merhaba arkadaşlar,

Etiket ulaşmamış olabileceği için yeniden etiketledim. Şuan 23 kişi olduk. Yarın tefriciyeye başlıyoruz arkadaşlar, sayımız çok olursa günlük okuyacağız ama sayımız artmazsa 2 günde bir okuyacağız :KK66: Katılmak ister misiniz ?

Aktif Lora Aktif Lora
B Bademmm388
5 528mucizemmm
SoLeiL12 SoLeiL12
M M_atruska
Snigurucka Snigurucka
R rana20
honeymilkkk honeymilkkk
begonvil1985 begonvil1985
@Renkli Fiyonk
aysenurt3991 aysenurt3991
E Ebruazra
Pinkpinkblue Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
K Kirazxyz
Larka Larka
Bir Pelincik Bir Pelincik
talena talena
miyomim miyomim
bebekedi bebekedi
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Calypso95 Calypso95
edaecoo edaecoo
beybilli beybilli
M Maviayyy
hersey_dua_ile hersey_dua_ile
Yarpaci Yarpaci
K Khvekokusu20
Zeynep 0666 Zeynep 0666
Ben varım canım ♥️

Tam olarak niyeti anlamadım ne içindi
Her arkadaş için okuyacağız sırayla canım, her arkadaşın kendi duası niyeti için. Mesela senin sıran geldiğinde ben bir kaç önce sana özel mesaj atacağım sen hacet namazını kılıp niyetleneceksin ve duanı bana yazacaksın. Bende senin listeni ondan sonra paylaşacağım ve herkes senin duan için senin niyetine okuyacak ve hatmi tamamlamış olacağız :KK66: herkes için (sayı çok olursa günlük olacak) hatmini yapmış olacağız sırayla

X